![]() |
|
Cytuj:
|
moj blad , przepraszam :p
|
Cytuj:
Ty oczywi¶cie wszystko wiesz pierwszy |
znów name lock co sie dzieje :O
12:51 You see Ethinos (Level 106). He is an elite knight. He is Blessed of the Saint. |
Ja mysle ze to jakis dziwny namelock bo wrucil do starego nicku a po za tym nie pisalo na tibia.com forges name xD
|
#4000 .o/ oneone111!!!
|
Cytuj:
Tylko mi czy wszystkim nie wchodziło dzi¶ forum? Bo w sumie nie wiem mam ostatnio problemy z kompem :S |
wszystkim :)
a co do namelocka to niedawno (nie wiem czy w update czy przed czy po) dodali opcje 'odwolania sie od namelocka', zapewne to zrobil. A co do dziwnych namelockow to jednej nocy kiedys nicki sobie pozmienial suv na kothek i leetze~, slajpan-> nivre etc oO |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lecz czasem namelock jest dany zbyt pochopnie i apelacja pomaga:) Wiem bo sam sprawdzałem (namelock na noob charze):D
|
Zarril banned for botting :D
|
troche nie uczciwe ale nvm ;d
|
a co stanie na mc i gadanie z npc tańcz±c jest uczciwe ?xD
|
23:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Gader. He was killed by Heldrax. Znów napisze przed wami xP Gdyby nie jebany pz to bym x-loga jebnal lub do pezeta wbiegl ;< @Down Ta, prawda, ale my tu tylko o prawdziwych kozakach piszemy, dlatego też wymieniłem swój name xD |
[char]Mestari[/char]
tez dzis padl a chyba nikt nie pisal |
Chyba ktos tu sie wylozyl na Anhi~ :p
[CHAR]Quido[/CHAR] [CHAR]Valdave[/CHAR] [CHAR]Royal Azin[/CHAR] [CHAR]Tristy[/CHAR] |
Cytuj:
|
Bo jak sie umiejetnie botuje to sie nie dostaje bana :D
Zreszta Kleyton dostal juz bana na miecha za cavebota, pamietam to dokladnie osobiscie sprzatalem jego lota z edron lair :cup: |
Cytuj:
Wpisz sobie exiva > 96 03 10 00 73 61 6D 20 70 61 6C 65 20 7A 61 20 66 72 65 65 Niezła polewka jest. Cytuj:
Btw. jak by kto¶ potrzebował pomocy w blackd (jaki¶ skrypcik, cond etc.) to piszcie mi na pw D: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |
|