![]() |
|
Cytuj:
weź od kreta moje gg;) edit; "Amanita Muscaria" też wchodzi w gre..... kiedy ten meeting we Wrocławiu?:]]]] |
Alkohol rozumiem (1200zł~31l luksusowej, puszki bleee...=pp), ale palenie eh.... może pozostawie bez komentarza.
Co tam na Iridii?? =p |
Przypominam o obowiązku czytania mojego bloga!!:cup::cup::]B)8oX(X(
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
:cup:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
wpadaj kiedy chcesz! wkreci sie jakiegos carheziora, kreta i naboow i bedzie gitara lecha mi wisisz |
Oj teraz, to sie powoli robi pvp enforced :D
Nie potrafie nawet dojsc do banku w venore, dzis chcac to zrobic napotkalem 2 pk team... Ludzie chca byc "bongo" :D Nowy przymiotnik 8o |
Hoho jakie spotkanie we Wro?;p ja jestem z wro xD mozna na bro sie ustawic :D:cup::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
tak feav grzybuj dalej az w koncu zawału dostaniesz....
zielone > haluny acodin > zielone https://hyperreal.info/node/5931 |
Cytuj:
|
Cytuj:
a emov jest emo |
ale sie do tego nie przyznaje :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:) edit; Swoją drogą to muszę Ci podziękować - nie za sam opis tripa, bo trip - jak trip facet/panna opisują swoją lutę. Natomiast ja wychwyciłem mały kurczek jakim jest zdjęcie recepty z Acodinu:> :****** |
22:37 You see Kamiil Knight (Level 148). He is an elite knight. He is Super Torca Batalion of the Torcida Gliwice.
SPI RZYD |
Xel, Ende i ja na meetingu we wroclawiu, nie ma innego wyjscia XD
a na date czekamy od ~3 miesiecy :> |
22:37 You see Kamiil Knight (Level 148). He is an elite knight. He is Super Torca Batalion of the Torcida Gliwice.
SPI RZYD |
Cytuj:
Jak wcześniej pisali: [CHAR]Kamiil Knight[/CHAR] Jan 17 2008, 22:38:08 CET Killed at Level 148 by [CHAR]Gavv[/CHAR] and by [CHAR]Renia[/CHAR] [CHAR]Zofo[/CHAR] Jan 17 2008, 21:24:00 CET Killed at Level 107 by [CHAR]Diego de Sorrcerer[/CHAR] and by [CHAR]Anumrati[/CHAR] Bongoski szaleją :). Niby nie mamy sd (no… większość), a jednak dalej hlvl padają :). Z ostatniej chwili: [char]Skaylain Tevaz[/char] Jan 17 2008, 22:53:54 CET Killed at Level 142 by [char]Renia[/char] and by [char]Revobo[/char] |
bongo rogrzewka bez sdkow:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |
|