Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Corgan933 01-10-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol-Trol (Post 2657409)
wieczne wojny 20 polakow vs 100 swe no dlatego nikt tu nie gra ;d a nie maja dla kogo organizowac questow bo ceny maja kosmiczne i malo jest nowych graczy

200k za POI to jest duzo? Zobacz sobie na innych serverach gdzie stoi po 250k czy 300k

Decade 01-10-2009 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgan933 (Post 2657397)
Elysia? Jest + tego servera gildji rzadzaca tym serverem mianowicie noctum pomaga nowym gracza, broni itp dlaczego? Nie maja dla kogo organizowac questow typu DHQ POI
Mnie osobiscie raz pomogli
Co do wojen to jest tak zwany server wiecznych wojen dlatego tak malo osob na tym serverze gra.

elysia zajebisty serwer, pograsz to polubisz.. ;)

Gonzo ty jebany demotywatorze jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj albo wydłup sobie oczy to nie bedziesz widział zamiast glupio komentować

Dudii 01-10-2009 05:22

Co prawda swe zalezy na szybszym respie i to sie wiaze z pomoca dla nowych.
Malo jest serverow gdzie guild rzadzaca pomaga graczom ktorzy byli Pa.
Na innych serverach sie placi za pro, a tu wystarczy napisac do kogos z Noctum, i to jest + servera. A minusem jest to ze czasami wykorzystuja za bardzo swoja wladze. Przyklad:
Ziomek ubil rl'a Timmiiego na bocie, dostal paymenta 20k za zabicie bez reasona, pomijajac fakt ze dobrze wiedzial ze jego ziomek boci.
Czasami ta pomoc swe jest ,,dla picu"
Ale ogolnie jeden z lepszy servow B)

Decade 01-10-2009 14:15

Niech sobie szwedzi sztuczny tlum na multiklientach zrobia to beda mieli respa

Trol-Trol 01-10-2009 16:04

a nie robia ?

Gonzo 01-10-2009 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2657575)
Gonzo ty jebany demotywatorze jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj albo wydłup sobie oczy to nie bedziesz widział zamiast glupio komentować

wydłub* jeśli już.

:-)

natomiast ty, zamiast cokolwiek pisać, to weź do ręki słownik języka polskiego, bo kaleczysz (kaleko umysłowy :<).

Decade 02-10-2009 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2658049)
wydłub* jeśli już.

:-)

natomiast ty, zamiast cokolwiek pisać, to weź do ręki słownik języka polskiego, bo kaleczysz (kaleko umysłowy :<).

Ja pierdole czlowieku odczep sie z tym slownikiem, ten wrzut rok temu juz przestal byc fajny. Po prostu sie znudził. Nie bede bral zadnego jebanego slownika bo jak chce to moge pisac bez bledow. Jak masz za duzo czasu to sobie konia zwal przy redtube to ci napiecie seksualne zamiast po palcach do internetu przejdzie po prąciu do klozetu... moderator sie znalazl. Moderator powinien dawac przyklad internetowym idiotom a nie udawac glupszego niz jest, ogarnij sie

Gonzo 02-10-2009 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2658075)
Ja pierdole czlowieku odczep sie z tym slownikiem, ten wrzut rok temu juz przestal byc fajny.

To nie miał być "wrzut". Po prostu - nazywasz innych "głupimi", a sam inteligencją nie grzeszysz... hipokryta. ;)

over and out!

Dudii 02-10-2009 03:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2658075)
moderator sie znalazl. Moderator powinien dawac przyklad internetowym idiotom a nie udawac glupszego niz jest, ogarnij sie

Prawie jak moderator :]

Eneris 02-10-2009 09:27

szkoda że nie było wam dane rządzić serverem przez jakiś czas..

Vatian 02-10-2009 12:37

nie grasz juz na Selenie ?

Eneris 02-10-2009 18:46

wpierdol na 100%

Dudii 04-10-2009 05:14

Upierdolili Onyke i swe sie w*****li :D

Ketoprom_Torg 04-10-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudii (Post 2655512)
Bo tylko Chuck i Ja wiemy jak hakowac ludzi kiedy sie jest retired :baby:

Wyjebalem wszystkie itemy po pijaku i porozdawalem jakims noobom, potem nie gralem, wiec jak kurwa moglem kogos shakowac ? Ketoprom wytlumacz mi to k?

1 Przeczytaj co napisałem od siebie (nie to co zacytowałem).
2 Przeanalizuj.
3 Wypowiedz się.

Dudii 04-10-2009 18:52

Dobra przyznaje mój błąd ziom, ale trochę mnie poniosło :p

Moja teoria jest taka :
Gniewo noobek coś sciągnął na pc, shakowali go, Gniewo w akcie desperackiej rozpaczy po utracie kolorowych pixeli bez których nie może żyć, chuj wie jak i skąd wziął te linki, zaczął je wysyłać, tak jak to Olin zacytowal jego wypowiedz ,, Bo mnie shakowali, to ja tez kogoś musiałem ". Jest to gdzieś na forum elysii ale nie chce mi się tego szukać. Ale po przemyśleniu swojego idiotyzmu który dostał w darze podczas kiedy był jeszcze zalążkiem, stwierdził że nie może życ bez kolorowych sklejek bit-map i postanowił zrobić z siebie ofiarę. Prawie wszyscy uwierzyli w to, a on wraz z Eddy~ zaczął płakać na prze zajebistym forum jakim jest tibia.org.pl (Gdzie jeśli nie napiszesz jakie to ss'y sa zajefajne to możesz dostać bana) ze padł ofiara złego i podstępnego Dudiego Lowe !!! Desperacko sygnalizowali zagrożenia które ,,ten zły" może wysyłac, tak bardzo przesączone chciwością zdobycia pixeli linki, ze nicku jego nie będzie w dalszym poście !!! Ave Gniewo ! Ave bohaterzy dzięki którym już ,,ten zły" nie zabierze więcej plate setów!

Może być dobranocka ;( ?

LovePA 04-10-2009 20:18

Te dzieci z tibia.org.pl to w ogóle do kwadratu lamusy, na czele z tym pseudo ganja-manem sir Brokerem czy chuj wie jak mu tam. Tylko zrobić sobie kilka charów i pozabijać żeby nie grali.

worek111 05-10-2009 00:33

LovaPA zazdrosc cie zjada widze :/. Juz ja to widze jaki z ciebie pro evul people killer. Rob sobie chary i idz ich zabijac. Good luck i gogo lvl 8. Btw: Nie nie jestem jednym z tych dzieci z torga :/

Rafix92 05-10-2009 00:36

widzicie... ja poprostu jestem slawny :D
na torgu sami mnie okrzykneli ojcem a tutaj juz mowia ze jestem ich przywodca :D

/Sir Brokerr :)

@down
nigdy nie powiedziałem że jestem ich przywódcą i nadal tak nie twierdzę.

LovePA 05-10-2009 15:17

jak podoba ci się bycie przyffódcom 15 latkóff to pozdro dla ciebie emigrancie :p

a ten wyżej co tam coś się sapie, to krótkie s*******aj, pojechałeś mnie na maksa plebie tylko potem nie biegaj lizać dupy po thais że cię ktoś bije ;(

Dudii 05-10-2009 19:00

A tak btw, jak myślicie, Swe skończą swoją ere rządzenia na Elysii po tym world - transfer ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02.