![]() |
|
ten gość jak istniało Oath i Oracle to się zastanawiam, czy w ogóle miał 10 lvl, ale nie wiem, nie znałem go wtedy...
|
Imperek ja ide na Akedemie Morska.Nie rajcuje mnie to ale na psychologie bym sie nie dostal...poza tym tam bym charowal pewnie do 35 roku zycia......
@ Matura exam. Tekst publicystyczny na temat bloogów i polskiej publicystyki w necie....Osobiscie nie pasowal mi.Nie nawidze polecen typu "podaj x argumentow na to ,ze..." no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.... Samo wypracowanie...wybrałem sen Łęckiej z Lalki...nie sposob bylo tego nie streszcac....A jak u reszty piszacych? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra Cabal nie phiardol i tak oblejesz :D
|
Cytuj:
btw. nie ma to jak wiara w kumpli :D |
@Shejq
Coś miałeś lewe te przecieki. xDD @Amoniak50 Jak dla mnie tekst był prosty, bo tematyka była łatwa i jakby "na czasie". :) |
matura to stres ok, ale te wakacje prawie 4 miechy to cos pieknego haha
|
Ja do matury jeszcze trochę mam czasu, skończę technikum informatyczne i mam zamiar pójść na studia o profilu humanistycznym.
Pozdro @Fidos No ja za 3 lata napisze rozszezona mature z polaka ;p @Norbert Ok, wyedytowano sorka :) ;* nie obrażaj sie :P |
Cytuj:
ja pisalem polski na poziomie rozszezonym, za tydzien rozszezona historia i mozna wrocic do gry |
Fidos ja tez hire rozszerzoną.
@Lavio No tekst nie byl wcale trudny.Racja byl na czasie...ale argumentacja tego ze blogi nie zniszcza prasy i publicystyki byla tak oczywista ze az kretynskja po czesci.B) |
No ja to mialem nadzieje ze dadza jakis temat z literatury wojennej, a tak to chujowo. O warach to bym cos zawsze napisal do tibi bym sie odwolal i te 250 znakuf by bylo. jak nie wiecej jakbym po laviu pocisną
|
Uriza rozjebałeś mi tym postem xDDD ahahhah xD Masz u mnie piwo
|
taaaaa xD Ty bys jeszcze Lavia pewnie w gułagu czy lagrze widział lol!Uriza pewnie pisała w wypracowaniu ze Wokulski walil gfb na powoz jej i starego ;p
|
mam przeciek na ang od kumpla z pk teamu
poziom podstawowy: list formalny Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. - wyraź swoje niezadowolenie - opisz na czym polega problem - napisz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie - zaproponuj rozwiązanie problemu Podpisz się jako XYZ |
Chlopie nie wiem jak ci dziekowac ;) masz juz krate piwa ;D teraz napewno zdam xDD
Dla Ciebie może byc nawet z reala |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. powodzenia wszystkim maturzystom! |
hej, to zróbmy jakąs integracje ludzi z 3miasta ;D
|
Dawaj Boruc xdd
Z tego co wiem to ty jestes z prg ;dd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |
|