![]() |
|
Cytuj:
|
Masz tu 100% racji, Tiastes nigdy sie nie zmieni ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Polecam ogólnie odejść od kompa i ruszyć na lekcje angielskiego, bo zawstydzasz nawet Turbodynomena. :( |
mysle ze zyjemy w Polsce i nie potrzeba znac nam ang do perfekcji
|
A ja mysle ze jak ktos podejmuje sie wstawienia napisow po ang to przynajmiej powinien postarac sie o to, a zeby bylo to poprawnie. Aczkolwiek filmik bardzo dobry.
|
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść. Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu. |
skad mam wiedziec XD? moze to po prostu ladniej brzmi i spasowalo z filmem, choc jak zobaczylem napis for free morgana a potem deada leefoo zdziwilem sie xd
|
Cytuj:
Cytuj:
edit: Tibia zostanie włączona o drugiej w nocy. :< |
Cytuj:
Radze (choc pewnie sie nie posluchacie :) zrobic wiecej akcji fajnych i wtedy zabierac sie za filmik a nie z jednej akcji robic sensacje... |
kolego to jest trailer ... prawdziwy movie pojawi sie za miecha
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....
I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami. I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory") |
zal, ja mu ufam
|
Cytuj:
|
trailer ma na celu zachecic do obejzenia prawdziwego filmu, wiec nie wiem na chuj sie czepiasz, film zajebisty, szkoda tych napisow ale bywa ;D
|
Cytuj:
EDIT: nie chodzi mi o zabijanie fizyczne ale raczej o to ze jest przeciwko Tobie. |
wiara czyni cuda
|
Cytuj:
Nie ja wymyslalem te teksty ani nie ja je robilem , dostalem gotowe intro od drugiego ownera (zauwaz , ze wszystkie tak samo migaja i trzesą sie) - Moje teksty , ktore ja robilem zlookaj sobie na 'Morgana War' , wiec nie wypowiadaj sie na forum , jak go**o wiesz. Po drugie - pluje na Ciebie lamusie , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik. Popros mame zeby obejrzala , napewno doceni , bo skoro umie uciekac przed pk i ustawiac bota , to i napewno doceni filmik o Tibii (tradycja rodzina wkoncu) I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s pluje w Ciebie again, Marcin. |
@up
hhahaha @co do all Jak widze posty Canabis i Tjock~ to odbiera mi to w wiare ze byłem dobrym forumfighterem. Takiego poziomu nawet za czasów Bardola nie było :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |
|