Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Kakej92 05-11-2009 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2681346)
Haha Bo jak slysze ze ktos od was pada to mam go daleko w dupie. I nie chce mi sie bota wylaczac wiec daruj sobie szczekanie psie.B) I dobrze wiem jak jest ciezko zebrac ludzi..Ale co to ma do rzeczy kurwa baranie :cup: I powiedz po chuj mamy sie zbierac? zeby sie z wami poganiac i czekac az odpalicie skule.

Jakoś na każdej akcji co byłem widziałem Toksonga :)

Canabis 05-11-2009 22:44

Masz tu 100% racji, Tiastes nigdy sie nie zmieni ;]

Gonzo 05-11-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2681388)
Sorry przeciez ty tu rzadzisz szefie B)

No to raczej B).

Lavi0 05-11-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kino_000 (Post 2681326)

@Twórca filmu

Polecam ogólnie odejść od kompa i ruszyć na lekcje angielskiego, bo zawstydzasz nawet Turbodynomena. :(

Kino_000 05-11-2009 22:58

mysle ze zyjemy w Polsce i nie potrzeba znac nam ang do perfekcji

Canabis 05-11-2009 23:00

A ja mysle ze jak ktos podejmuje sie wstawienia napisow po ang to przynajmiej powinien postarac sie o to, a zeby bylo to poprawnie. Aczkolwiek filmik bardzo dobry.

Lavi0 05-11-2009 23:10

Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.

Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.

Kino_000 05-11-2009 23:13

skad mam wiedziec XD? moze to po prostu ladniej brzmi i spasowalo z filmem, choc jak zobaczylem napis for free morgana a potem deada leefoo zdziwilem sie xd

Gonzo 05-11-2009 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2681445)
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.

Nie robił tego Vaoet. Zapewniam Cię, że w wersji finalnej nie będzie takich błędów, osobiście sprawdzę błędy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2681445)
Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.

Oj czepiasz się, to po prostu ma robić wrażenie. ;)

edit:

Tibia zostanie włączona o drugiej w nocy. :<

MR_FREEMAN 05-11-2009 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kino_000 (Post 2681459)
skad mam wiedziec XD? moze to po prostu ladniej brzmi i spasowalo z filmem, choc jak zobaczylem napis for free morgana a potem deada leefoo zdziwilem sie xd

No chlopaki ze 2-3 akcje fajne macie i nikt wam tego nie zabierze ale.... Nad PRem to musicie popracowac. Napisy do filmu niedosc ze z bledami tragicznymi to i bez najmnijeszego sensu przez co wasz filmik robi sie komiczny.

Radze (choc pewnie sie nie posluchacie :) zrobic wiecej akcji fajnych i wtedy zabierac sie za filmik a nie z jednej akcji robic sensacje...

Kino_000 05-11-2009 23:54

kolego to jest trailer ... prawdziwy movie pojawi sie za miecha

Leslaw 05-11-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2681341)
Ale przeciez nie gracie w Tibie? To po co siedzicie i czekacie z tymi boat trapami? No offence, tak z ciekawości pytam bo sam też nie gram.

Kto nie gra w tibie ? Sory, ale to od was np. Kura odchodził i takie tam.. a czy zeby pkować muszę siedzieć cały dzień na kompie ? Po prostu ustawiam Gather time, ustawiam ludzi i mass log po paru minutach, znika 15 i idziemy albo dalej orać, albo spać :) proste

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2681346)
Haha Bo jak slysze ze ktos od was pada to mam go daleko w dupie. I nie chce mi sie bota wylaczac wiec daruj sobie szczekanie psie.B) I dobrze wiem jak jest ciezko zebrac ludzi..Ale co to ma do rzeczy kurwa baranie :cup: I powiedz po chuj mamy sie zbierac? zeby sie z wami poganiac i czekac az odpalicie skule.

Co do Ciebie to nie mam słów, naucz się czytać ze zrozumieniem, bo widzę kolejny chłopak z ADHD we flow

MR_FREEMAN 05-11-2009 23:58

Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....

I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami.

I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory")

Kino_000 06-11-2009 00:00

zal, ja mu ufam

MR_FREEMAN 06-11-2009 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kino_000 (Post 2681619)
kolego to jest trailer ... prawdziwy movie pojawi sie za miecha

Nie wiem co to bylo bo ten kto to pisal nie koniecznie musis wiedziec co to trialer. Dla mnie bylo tam za duzo pokazane, za duzo napisane.... No i do tego jescze jakis fimik powstal tylko z zabicia wisza! Wiec mowilem ogolnie a nie konkretnie o tym waszym trialerze.

Kino_000 06-11-2009 00:03

trailer ma na celu zachecic do obejzenia prawdziwego filmu, wiec nie wiem na chuj sie czepiasz, film zajebisty, szkoda tych napisow ale bywa ;D

MR_FREEMAN 06-11-2009 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kino_000 (Post 2681632)
zal, ja mu ufam

No jak ufasz czlowiekowi ktory raz Ci zabija pozniej dolacza do Ciebie i pozniej znowu chce odejsc no to ja juz nie mam argumentow :)

EDIT: nie chodzi mi o zabijanie fizyczne ale raczej o to ze jest przeciwko Tobie.

Kino_000 06-11-2009 00:14

wiara czyni cuda

Angelos 06-11-2009 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2681407)
@Twórca filmu

Polecam ogólnie odejść od kompa i ruszyć na lekcje angielskiego, bo zawstydzasz nawet Turbodynomena. :(

Nie ja wymyslalem te teksty ani nie ja je robilem , dostalem gotowe intro od drugiego ownera (zauwaz , ze wszystkie tak samo migaja i trzesą sie) - Moje teksty , ktore ja robilem zlookaj sobie na 'Morgana War' , wiec nie wypowiadaj sie na forum , jak go**o wiesz.

Po drugie - pluje na Ciebie lamusie , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik.

Popros mame zeby obejrzala , napewno doceni , bo skoro umie uciekac przed pk i ustawiac bota , to i napewno doceni filmik o Tibii (tradycja rodzina wkoncu)

I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s

pluje w Ciebie again,
Marcin.

Grebol 06-11-2009 00:29

@up
hhahaha

@co do all

Jak widze posty Canabis i Tjock~ to odbiera mi to w wiare ze byłem dobrym forumfighterem. Takiego poziomu nawet za czasów Bardola nie było :o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05.