Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Pepeszka. 09-11-2011 18:33

Hehe nowa postać cóż za zaskoczenie
mutacja mudkipa z pokemonów i sticha xd

ruszek 09-11-2011 19:55

"Jest to czego byś się nie spodziewał..."

Stitch? :D

Mag wody! Albo support, coś jak janna! Zbieram IP, jeśli to będzie mag/support to insta buy!

Btw.

Szachraj Sztormów? Wtf?

_WrD_ 09-11-2011 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2821931)
Nie wiem gdzie Ty tu widzisz jakąkolwiek kłótnie czy coś takiego ( nie chce mi się szukać definicji tego słowa które wytrzasnąłeś nie wiem skąd), ale wmawiaj sobie dalej i miej profit z tego domniemanego strollowania topicu.

Żartowałem, chill out. I nie "słowo wytrzaśnięte niewiadomo skąd", tylko zwykłe "quarrel", czyli kłótnia... Jak się douczysz troszkę angielskiego to będziesz znać takie słowa :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2821933)
Rylai na Cassio:
Jak dla mnie op core item, hp+dodatkowy slow z plamy niszczy.

Kto tu mówi o Rylai na Cassio? To wiadomo że to must-have, ale tu się gada o Rylai dla Morgany.

ruszek 09-11-2011 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2821945)
Żartowałem, chill out. I nie "słowo wytrzaśnięte niewiadomo skąd", tylko zwykłe "quarrel", czyli kłótnia... Jak się douczysz troszkę angielskiego to będziesz znać takie słowa :)

Kto tu mówi o Rylai na Cassio? To wiadomo że to must-have, ale tu się gada o Rylai dla Morgany.

Faktycznie, sry. Nie wiem skąd ja tą Cassiopeie wziąłem O.O

Yoh Asakura 09-11-2011 22:50

Wy tu gadu gadu, a ja wygrywam bota Olafem vs Cait.

Argen 09-11-2011 23:44

So gosu! znaczek

Erverse 10-11-2011 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2821959)

I? znakiii

Yoh Asakura 10-11-2011 14:47

Chciałbym widzieć, jak tracisz do cait raptem 10 creepów Olafem, ale dajesz radę ją 2 razy zabić + ściągasz jej wieżę. Zjechałaby cię samym lolrangem.

CytrynowySorbet 10-11-2011 14:55

Może gracz, który grał Caitlynn był idiotą?

Erverse 10-11-2011 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2821975)
Chciałbym widzieć, jak tracisz do cait raptem 10 creepów Olafem, ale dajesz radę ją 2 razy zabić + ściągasz jej wieżę. Zjechałaby cię samym lolrangem.

Ciebie jakoś nie zjechała, więc nie wysnuwaj takich teorii. Agree up. Poza tym w taką głupszą cait rzucisz toporkiem i podbiegniesz to się zacznie odsuwać, zasadzisz z 'e' to jej reakcja 'trololo gdzie moje hp?, ale ta Twoja zapewne była zajebiście ogarnięta i miała ponad 1800 elo więc szacun.

ruszek 10-11-2011 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2821977)
Ciebie jakoś nie zjechała, więc nie wysnuwaj takich teorii. Agree up. Poza tym w taką głupszą cait rzucisz toporkiem i podbiegniesz to się zacznie odsuwać, zasadzisz z 'e' to jej reakcja 'trololo gdzie moje hp?, ale ta Twoja zapewne była zajebiście ogarnięta i miała ponad 1800 elo więc szacun.

To była candypanda!

Yoh Asakura 10-11-2011 15:36

No pozdro jeśli chcesz się przedrzeć przez całą falę creepów + Janna z potęznym CC, żeby dostać się do Cait :D
Nawet jeśli do niej dojdziesz, to damage odniesiony po drodze nie będzie tego warty i prędzej padniesz.

Cytuj:

Może gracz, który grał Caitlynn był idiotą?
Robiła wszystko to, czego spodziewałbym się od cait na 1500 elo, problem w tym, że byłem za dobry.

Cytuj:

Ciebie jakoś nie zjechała
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ja
byłem za dobry

Cytuj:

więc nie wysnuwaj takich teorii. Agree up. Poza tym w taką głupszą cait rzucisz toporkiem i podbiegniesz to się zacznie odsuwać, zasadzisz z 'e' to jej reakcja 'trololo gdzie moje hp?, ale ta Twoja zapewne była zajebiście ogarnięta i miała ponad 1800 elo więc szacun.
Twoja teoria jest idiotyczna, bo dostać się na melee range, żeby móc ja trzepnąć się z E jest bardzo trudno i musiałaby dostać stuna (a ja miałem Sonę). 2 razy zabiłem ją tylko dlatego, że moja sona wyznawała agresywny styl gry i sporo harassowała z maksowanego Q, a cait nie miała żadnych potów + janna nie ma heala i kiedy cait miała pół hp, to wystarczyło ulti sony + q, mój maksowany toporek i E, ale to idą 2 flashe + ulti na jednego killa i to dwa razy w sytuacji, kiedy Janny nie było na linii.

Czasy 5 philo się skończyły, że można melee ignorować taką cait.

Luker's 10-11-2011 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2821959)

My tu gadu gadu a ja po wypłacie, objedzie z dziewczyną jestem... a jutro na piwo. i nie wiem kto tu jest na plusie? :D
new chemp... mój przyszły chemp :D

CytrynowySorbet 10-11-2011 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2821982)
My tu gadu gadu a ja po wypłacie, objedzie z dziewczyną jestem... a jutro na piwo. i nie wiem kto tu jest na plusie? :D

Real life sux!!! For demacia! For noxus! For valoran!:wasabi:

ruszek 10-11-2011 18:19

Cytuj:

Bwahahah, wiedziałem że zaraz wpadnie Lukers i pojedzie po Yohu ^,^

Yoh Asakura 10-11-2011 18:56

Wiedziałem, że zaraz wpadnie ruszek i napisze kolejny debilny post.

Koszyk 10-11-2011 19:10

Cytuj:

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1320873762 - Tyle Ci powiem.

A tak ogolnie to nie grajcie z Lukersem, trolluje, feeduje i instalockuje champy. Nie polecam tego allegrowicza.

ruszek 10-11-2011 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2821989)
Wiedziałem, że zaraz wpadnie ruszek i napisze kolejny debilny post.

Ohohohoho! odezwał się pan Yoh, który pi*rdoli takie farmazony, że ignorują go w praktycznie każdym temacie :3

Yoh Asakura 10-11-2011 23:48

był taki film
i kto to mówi

Quezacoatl 11-11-2011 00:13

Ludzie w tym temacie nic tylko po sobie jada.

Co do nowego champa, nie bede oryginalny potwierdzajac ze wyglada troche jak Stich. Choc rekin wyglada fajnie. To pewno jakis kumpel Urfa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59.