![]() |
|
Chyba raczej hack...
|
Cytuj:
a tak serio to juz przesada ,praktycznie codziennie ktos sie rokuje lub pisze posta na forum ,ze Hack blablablaaaa @edit 04:00 Azared Eagon [154]: I sell demon armor 900k,magic sword 900k, sca 900k magic plate armor 400k , mastermind shield 170k ,blue robe 15k, golden legs 170k, helmet of the ancients130k ,red dragon scales 2k,and buy all explo and uh |
Ogladaliscie Prison Breaka?:P
ja wlasnei 2ga serie skonczylem i mnie rozjebalo pare tekstow :P : [Abaruzzi do T-Baga]" Będę mówił prosto, bo ty i ja mamy pewne zaległości ewolucyjne." [C-Note do T-Baga] "Wiesz, twoi rodzice muszą być z ciebie dumni. Trafić na potrójnego wieśniaka. Rasista, pedofil i głupek.)" i to jak Bellick siedzial sobie w samochodzie i cwiczyl powitanie xD Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem Bradley Bellick, FBI. Brad Bellick.|Federalne Biuro Śledcze. Brad Bellick, FBI. Agent specjalny, Brad Bellick.|FBI. Witaj, jestem Brad Bellick z FBI. Witam.|Jestem Brad Bellick, agent FBI. Brad Bellick.Przysłało mnie Biuro Śledcze. i jeszcze teksty t-baga w odcinku z zamieszkami xD -do strażnika o skwarze w więzieniu: "Czy moglibyście nas przenieść do chłodniejszego miejsca? Np. do Afryki?!". -ichwilkę później: "Jeszcze dziś rano ten koleś był biały!" po czym wskazał na murzyna. XDDDDDDDDDDDDDDD a tu macie mlodego t baga ;] http://www.hans_olo.user.icpnet.pl/download/ST-Bag.jpg jak ktos ogladal Prisona to kogo najbardziej lubiliscie ?>XD @edit jak czytam to forum prisona to co chwile jakis nowy text xD np ten : jeszcze fajny dialog pomiędzy Abruzzim i jego kolegą z celi tuż przed ucieczką. Abruzzi sypał nawóz na prześcieradło aby zmylić trop i współwięzień go pyta: -Co robisz? -Wykonuje prace Boga -Bóg kazał Ci wysypywać końskie gówno na prześcieradło? -Nie będe kwestionował jego woli HAHAHAHHA |
Cytuj:
|
@ axio
nie mam explocka. jestem pk przyznaje sie, zabijam twoih ziomkuw w karlin dziesionte lewele. podaj swoj nick i pisz co chcesz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Apropo ziomuf spod Depo xD
Dziś miałem taki ubaw, że myślałem, że spadne z mojego Tibijskiego taboreta ( prod -2006r, wzmacniana rama, odcień niebieski ). Moja młodsza siostra, zaskoczyła mnie pewnym pytaniem : ( całkiem na poważnie) Ona: Patryk... A czy ten Sam (NPC z Thais )jest naprawdę zboczony ? Ja: ?!? Ona: No bo przed dp mówili, że on się do dziewczyn dobiera i żebym tam nie chodziła... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
HAHA LEŻE XDDDDD |
Npc Sam może nie , ale Wuja Kiroy tak. DZIEWCZYNKI KIROY KŁAMIE!! (NIE ROZDAJE CUKIERWCZKÓW)!! :D
|
no to zaczynamy wszystko od nowa ;o
|
Xuso : Nieprawda !! daje ciukiereczka jak dziewczynka podmucha słonikowi w trąbke :D ale ogółem to dziewczynki mi płacą bo chcą zobaczyc najwiekszego Puszczyka w historii :D ale ale ... tego puszczyka :D takze dziewczynki zapraszam :d jedyny w swoim rodzaju :D Puszczyk z Biebrzy :D
|
a taka smieszna sytuacja wczoraj bylem z moja ukochana na imprezie w klubie studenckim i taka piosenka leciała yugotonu " lalala wiem ze milosc polaczyla nas " kazdy powinien znac) i dałem solowke na parkiecie i spiewałem do flaszki wodki :D to był schemat a smiechu co nie miara wierzcie mi na slowo :D choc to trzeba zobaczyc :D ale srednio ogolem to pamietam znam to z opowiadan :D:cup: :cup: 8o 8o :D :D :] :] :] B) B) B) :p :p :p ;) :) :) jak ja lubie te buzki :D
|
/\
Romantyk :D |
;)
ohhh Kiroyku.... ty to jak zawsze sama słodycz :)
|
o-ho-ho, kto to do nas zawital :o
|
lawl mialo byc na iridi plx remove
|
Berger :D wiesz jak sam widzisz stara gwardia brenno party 2006 nie robi syfu a ze dzieciaki sie czasami powyzywaja to wiesz ... za pieknie nie moze byc :D a ja swoja droga odliczam juz dni do brenno party 2007 :D miniconvencik bedzie znowu ::D nie oficjaLNA NAZWA IMPREZY " pINETA pARTY " ALBO wODKA PARTY :D KTO BEDZIE MIAL BYC TAM TO NAPEWNO BEDZIE :D Pozdrawiam mojego Loliczka :D
Trzezwiejacy Wuja Kiroy :D |
Witamy Sol : ) i co Axio teraz napiszesz?
@Fin'er Drugi część nicku kojarzy mi się z piosenką o Ruchu Chorzów : P |
Historyczny 4000# post został napisany po pijaku :D
BTW. Zna ktoś Antonioza Vendette ? Plz msg to me in game.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|