Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Bols 03-06-2008 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2093239)
Ten sportfan pudelka.pl przypina. Nie tylko graficznie....

obys mial racje ... ;o

Arka_Sath_Wielki 03-06-2008 16:24

dzisiaj barca oficjalnie podpisze kontrakt z cacaresem ;) a ja bym chciał zeby R10 zostal w barcelonie :) rewolucja w sztabie medycznym + guardiola = powrot formy :P

Xendriel 03-06-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2093455)
dzisiaj barca oficjalnie podpisze kontrakt z cacaresem ;) a ja bym chciał zeby R10 zostal w barcelonie :) rewolucja w sztabie medycznym + guardiola = powrot formy :P

Oj tak Martin Caceres to świetny zawodnik i wspaniała perspektywa na przyszłość. Jedyne co mnie teraz niepokoi to sprawa odejścia Giovaniego :(

Yoh Asakura 03-06-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2093576)
Oj tak Martin Caceres to świetny zawodnik i wspaniała perspektywa na przyszłość. Jedyne co mnie teraz niepokoi to sprawa odejścia Giovaniego :(

A co, Tot*en*a* chce go ściągnąć ? To się nie masz o co martwić, chyba nawet oni nie są tacy głupi, żeby takiego karzełka do Premiership sprowadzać.

Xendriel 03-06-2008 18:06

Ciekawe czy byś tak pisał gdyby chciał go kupić Arsenal. Jeżeli według ciebie tak ważny jest wzrost to co powiesz o Messim? Tak a propo Dos Santosa to sprzedaż go będzie wielkim błędem Barcelony. Tottenham kupi go za 8mln a za parę lat opchnie za 30 -.-
Swoją drogą Ramos robi niezłą ekipę na następny sezon.

Yoh Asakura 03-06-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2093681)
Ciekawe czy byś tak pisał gdyby chciał go kupić Arsenal. Jeżeli według ciebie tak ważny jest wzrost to co powiesz o Messim? Tak a propo Dos Santosa to sprzedaż go będzie wielkim błędem Barcelony. Tottenham kupi go za 8mln a za parę lat opchnie za 30 -.-
Swoją drogą Ramos robi niezłą ekipę na następny sezon.

Ty chyba nie wiesz, o czym mówisz. To jest Premiership, nie La Liga, w której nawet karzełki po 140 cm. mogą sobie spokojnie grać. Tutaj jest twarda walka - Dos Santos nie ma warunków fizycznych do tej ligi. Podejrzewam, że większość grajków z PD by sie w Anglii nie sprawdziło - ot, choćby taki Robinho. Bo o Messim czy Dos Santosie lepiej już nie mówić. Co by to było, gdyby taki Campbell walczyłby z nimi bark w bark. ;)

Xendriel 03-06-2008 18:29

Czy ja wiem...Tevez jest niższy od Giovanniego, jest jeszcze Ashley Cole na dodatek to obrońca;)

Yoh Asakura 03-06-2008 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2093729)
Czy ja wiem...Tevez jest niższy od Giovanniego, jest jeszcze Ashley Cole na dodatek to obrońca;)

Spójrz na budowę ciała Teveza - to nie jest leszcz. A Ashley to Anglik, wychowany w angielskiej akademii, przystosowany do takiego stylu gry.
@Edit:
O, TUTAJ
Gdzie Dos Santos a gdzie Tevez ? ;)

Xendriel 03-06-2008 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2093748)
Spójrz na budowę ciała Teveza - to nie jest leszcz. A Ashley to Anglik, wychowany w angielskiej akademii, przystosowany do takiego stylu gry.
@Edit:
O, TUTAJ
Gdzie Dos Santos a gdzie Tevez ? ;)

No fakt budowa ciała Teveza nijak ma się do Giovaniego, ale np. Messi w meczu z ManU robił obrońców jak chciał :p

Yoh Asakura 03-06-2008 18:49

Bo to była Liga Mistrzów. Tutaj obrońcy z angielskich klubów nie grają tak twardo. Ale gdyby Messi grał np. w Chelsea i rozgrywałby spotkanie z Portsmouth, to wątpię, czy dałby sobie rade. Za ostra gra.

MatiCFC 03-06-2008 20:03

Ja tam się z Yohem zgadzam, ale czy ja wiem... Robben podobnej postawy do Robinho, a był jednym z ważniejszych zawodników Chelsea nawet jak goli nie strzelał...

Maggic 03-06-2008 20:13

http://www.skysports.com/story/0,195...645403,00.html

joł

edit:

http://www.skysports.com/story/0,195...645850,00.html

joł

Lever 03-06-2008 23:10

Ludzie ale o głupotach rozmawiacie, reprezentacja piłkarzy ręcznych, siatkarze i siatkarki jadą na olimpiadę! Powiniśmy sie cieszyc i poruszyc ten temat.. Np. Mnie nie interesuje ze ktos doznał kotuzji chyba ze gra w reprezentacji Polski...

Yoh Asakura 03-06-2008 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lever (Post 2094564)
Ludzie ale o głupotach rozmawiacie, reprezentacja piłkarzy ręcznych, siatkarze i siatkarki jadą na olimpiadę! Powiniśmy sie cieszyc i poruszyc ten temat.. Np. Mnie nie interesuje ze ktos doznał kotuzji chyba ze gra w reprezentacji Polski...

No właśnie, ciebie. Ale nas interesuje.

MatiCFC 04-06-2008 08:23

Chelsea

Mark Hughes zdaje się być najlepszym kandydatem na trenera CFC, kiedy Milan, Ancelotti i CFC zdementowali te wszystkie plotki. Jestem za !!!

Valencia

Valencia mówi, że sprzedadzą Davida Villę za 40mln euro! Tu też jestem za, Chelsea, ściągajcie go. Villa jest w 100% wart takiej sumy. Obecnie jeden z najlepszych napastników świata.

Xendriel 04-06-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2094790)
Valencia

Valencia mówi, że sprzedadzą Davida Villę za 40mln euro! Tu też jestem za, Chelsea, ściągajcie go. Villa jest w 100% wart takiej sumy. Obecnie jeden z najlepszych napastników świata.

O Davida stara się wiele klubów. Valencia ma kłopoty finansowe, więc wybierze chyba najwyższą ofertę, a że Chelsea ma kasy jak lodu to pewnie Villa (o ile się zgodzi) przeniesie się na Stamford Bridge. Jak jesteśmy już przy temacie Valencii to chciałbym aby doszedł do skutku transfer Davida Silvy do Barcelony, lecz z tego co słyszałem klauzula odejścia tego młodego zawodnika jest dość wysoka.

gyagen 04-06-2008 12:42

to tak samo jak większość drwali z ligi angielskiej nie dałoby sobie rady w pd. Bo to liga techniczna i tak bez końca.

Xendriel 04-06-2008 13:33

Agata Mróz[*]:( Polskie siatkarki na IO na pewno zagrają dla niej.

Ditto 04-06-2008 13:56

Nikt nie napisał, że Manchester United zakupił drugiego Giggsa - Ramseya.

BTW. NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ! WOLNOŚĆ I SWOBODA!

Articuno 04-06-2008 14:12

Tradegia, wydawalo sie ze juz wszystko jest na dobrej drodze. Czuje soie bardzo dziwnie :( Wyrazy wspołczucia dla Pawła Mroza, koszykarza Śląska.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40.