![]() |
|
Cytuj:
|
dzisiaj barca oficjalnie podpisze kontrakt z cacaresem ;) a ja bym chciał zeby R10 zostal w barcelonie :) rewolucja w sztabie medycznym + guardiola = powrot formy :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciekawe czy byś tak pisał gdyby chciał go kupić Arsenal. Jeżeli według ciebie tak ważny jest wzrost to co powiesz o Messim? Tak a propo Dos Santosa to sprzedaż go będzie wielkim błędem Barcelony. Tottenham kupi go za 8mln a za parę lat opchnie za 30 -.-
Swoją drogą Ramos robi niezłą ekipę na następny sezon. |
Cytuj:
|
Czy ja wiem...Tevez jest niższy od Giovanniego, jest jeszcze Ashley Cole na dodatek to obrońca;)
|
Cytuj:
@Edit: O, TUTAJ Gdzie Dos Santos a gdzie Tevez ? ;) |
Cytuj:
|
Bo to była Liga Mistrzów. Tutaj obrońcy z angielskich klubów nie grają tak twardo. Ale gdyby Messi grał np. w Chelsea i rozgrywałby spotkanie z Portsmouth, to wątpię, czy dałby sobie rade. Za ostra gra.
|
Ja tam się z Yohem zgadzam, ale czy ja wiem... Robben podobnej postawy do Robinho, a był jednym z ważniejszych zawodników Chelsea nawet jak goli nie strzelał...
|
|
Ludzie ale o głupotach rozmawiacie, reprezentacja piłkarzy ręcznych, siatkarze i siatkarki jadą na olimpiadę! Powiniśmy sie cieszyc i poruszyc ten temat.. Np. Mnie nie interesuje ze ktos doznał kotuzji chyba ze gra w reprezentacji Polski...
|
Cytuj:
|
Chelsea
Mark Hughes zdaje się być najlepszym kandydatem na trenera CFC, kiedy Milan, Ancelotti i CFC zdementowali te wszystkie plotki. Jestem za !!! Valencia Valencia mówi, że sprzedadzą Davida Villę za 40mln euro! Tu też jestem za, Chelsea, ściągajcie go. Villa jest w 100% wart takiej sumy. Obecnie jeden z najlepszych napastników świata. |
Cytuj:
|
to tak samo jak większość drwali z ligi angielskiej nie dałoby sobie rady w pd. Bo to liga techniczna i tak bez końca.
|
Agata Mróz[*]:( Polskie siatkarki na IO na pewno zagrają dla niej.
|
Nikt nie napisał, że Manchester United zakupił drugiego Giggsa - Ramseya.
BTW. NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ! WOLNOŚĆ I SWOBODA! |
Tradegia, wydawalo sie ze juz wszystko jest na dobrej drodze. Czuje soie bardzo dziwnie :( Wyrazy wspołczucia dla Pawła Mroza, koszykarza Śląska.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |
|