![]() |
|
Cytuj:
|
Tenlecore
Feb 01 2008, 17:25:33 CET Killed at Level 125 by Lady Szikaka |
slayer de'sal : nie wiem czy masz z nim kontakt itd ale zeby nie bylo nieporozumien , Nitro del'sal juz nie bedzie mial prawa grac na obsidii czy to wyrga ng czy saint !! reason on wie za co i popelnil ten blad dwa razy !!
Signed wuja Kiroy !! |
Kiroy
Musze Cie zmartwic ale ten kto teraz gra nitrem to nie ten nitro z moich czasow :( Chlop sprzedal chara na 100 lvlu |
SLayer spoko loko tylko zeby nie bylo problemow !! potem ze pa itd spoko !!
signed wuja ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co zabral mu tego pacca z postaci ? czy wziol mu postac z paccem -.- jak cos to okradl na paca a nie z pacca ;] tak przyanjmniej mi sie zdaje :] |
@up
ale go pojechales , po calosci. pewnie mu lyso teraz .. |
@up
mam sie smiac czy plakac ? nie kluce sie z ludzmi ;p ale nie lubie jak ktos pisze pierdoly takie :) a ty zielaq nie musisz odrazu ze mnie szydzic ;) |
panicore
Feb 02 2008, 19:01:46 CET Killed at Level 124 by Xertizo and by Elder Pojarra |
biedny turas wydal 2 mln na chara i dostal w tube ;D
teraz macie tureckie zastepy przeciwko sobie xD |
ej Bikus sie podlamuje po tylu dedach czy co ? bo pisze jakies zjebane posty ;o jak chce to jak on to mowi "msg me i will get low payment" ;)
uprzedzajac Pephego http://www.***********.com/864787836.html speedy share |
Arha
Inhabitant of Obsidia Profession: Royal Paladin Level: 130 Blessed of the Saint Posts: 248 Thread (#1995663) Second Page Rotanimod Eht insulting _____________ I myslisz ze za słowo "moron" dostanie bana na miecha (badz deleta?, nie pamietam, czy juz byl banowany dwa razy). |
Ethinos down!
Feb 03 2008, 01:08:09 CET Killed at Level 106 by Pephy and by Clarizo |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Taer |
@ up
tak, tylko ze wtedy to nie ten wyraz, bo jak sam napisales odmienia sie od rozkazu a nie od kary, a karac ~ wymierzac kare. a nygus ofc musi sie czepiac, to samo jakis sabaevil. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |
|