![]() |
|
[CHAR]Skaylain Tevaz[/CHAR]
Jan 17 2008, 22:53:54 CET Killed at Level 142 by Renia and by Revobo Chyba będzie musiał zejśc z ceny (bez blessów) |
|
Jednym slowem "Boruta"
Hmm cipsoft nie ma na nas rady :) Ciekawe co teraz wymysla zeby nas przez jakis czas przystopowac. Bo bongo never die :* Pozdrawiam dzisiejszych bohaterow ktorzy przegrali z Anhibongolatorem ;] :cup: Po nizej 100 lvl ludzie padaja na Bialych rycerzach :) |
O wy bando kukiełek i polaczków!X(X(X(X(X(
Popatrz Narodzie, jak kukiełki z Arcanium pekuja na noobcharach, jak sieją zamęt i zgorszenie! Jak mogliście wcześniej oskarżać nas, DD, o takie bezeceństwa! Teraz widzicie prawdę!X(X(:baby::confused: Poskromimy was wkrótce, wywalczymy nową i lepszą Iridię w imieniu tych, którzy teraz od was cierpią tyranię i upokorzenia, i nie mogą pograć w spokoju nawet!:cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Belfaw
Jan 18 2008, 00:19:32 CET Killed at Level 103 by Kashrius da'Roc PAdl na Fibuli... mozna powiedziec ze padl ich czlowiek ,na ich terenie ;) |
Albo mi się wydaje albo mi zginęło z chara łącznie ~200k i ktoś zmienił pasy :(
|
Cytuj:
ps. lepiej nam boruta wychodzi bez sd :D, tylko czekac az sie nastepni zloza |
Mewtu i Lubomir deded ;/
|
Name: Laubau
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 169 World: Iridia Jan 18 2008, 09:18:42 CET Killed at Level 170 by Xenezis Name: Mewtu Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 171 World: Iridia Jan 18 2008, 09:13:54 CET Killed at Level 172 by Xenezis and by Avainvan "Kto rano wstaje temu....xD" Pozdrawiam |
huj nie staje
|
Cytuj:
|
Jak śmiecie zabijać Blefawa kukiełki, przecież mówił że nigdy nie deda!!!X(X(X(X(;(;(:baby:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
nick: Xel'nemrill lvl: 112 ;) signed: Usar |
Cytuj:
|
Name: Sir Slaviax
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 193 World: Iridia Residence: Venore Jan 18 2008, 02:36:26 CET Killed at Level 198 by Diego de Sorrcerer Jan 18 2008, 02:17:00 CET Died at Level 199 by a frost dragon Oucz menz;\ |
Cytuj:
|
osz w morde :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Brawo bongosy brawo, mnie też się dostało. Tyle, że akcja na Zofo słabo Wam wyszła, żeby nie mino archery to by Wam zwiał ;s No ale ja się nie znam....szkoda mi Slaviaxa.
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |
|