Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

DarkKZ 25-09-2008 21:00

Chce ktos kupic moje konto ?

holuu 25-09-2008 22:41

http://allegro.pl/item446555151_199_...era_tibia.html

Niech mi ktos powie czy to hack, wydaje mi sie ze nie ale te fotki jakies podejrzane. Musze sie upewnic.

Royal_Michael 25-09-2008 22:50

haha lol ktos zrobil ta akcje tylko po to zeby innych hacknac.. o to co sie pojawilo gdy kliknalem na obrazek w celu powiekszenia go: (kilk \/)
http://img221.imageshack.us/img221/3917/hackxj4.jpg

@Seliar
Podejrzewam, ze kibicujesz Legii wiec Polonia W~ to nie jest wasz wrog? Jak to jest?
Ja tam sie ciesze ze Craxa jest daleko w lidze...

Luki_Asen 25-09-2008 23:10

nie ma to jak se grac na ots potem se mysle a wbije na rl na sekunde i akurat lognalem miedzy dh pozdro xDDDD noob style ON :D

poreda 26-09-2008 10:29

ŁKS gra z Lechem w niedziele.

Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham cie, w moim sercu ŁKS!! I na dobre i na złe! ŻYDZEW KURWA! TAK JEST!

Btw gdyby cale FTP mialo elfbota tak jak DH, to vinerasow juz by nie bylo.

Dawergo 26-09-2008 11:49

@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku.

poreda 26-09-2008 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2278695)
@up
bla bla bla, to niech sobie go sciagna i pokaza jacy sa powaaah bo nie wmowisz mi ze bez botow cisna ;s Teraz nie jestem po zadnej ze stron ale w*****a mnie twoje usprawiedliwianie ftp na kazdym kroku.

bo zakochany jestes w tych wenezuelczykach jak chuj i nie widzisz faktow, z ftp mialo z 5-6 osob bota, a z dh wiekszosc

Mendolina 26-09-2008 15:02

A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.

poreda 26-09-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2278823)
A ty zakochany w FTP, daw ma rację. DH z botem czy bez potrafi się zorganizowac, mam nadzieję, że przybycie paru osób coś zmieni bo narazie to żal.

a ty jak zawsze gadasz gadasz i nic nie robisz, moze zamiast narzekania ty bys cos zrobil?

Mendolina 26-09-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2278825)
a ty jak zawsze gadasz gadasz i nic nie robisz, moze zamiast narzekania ty bys cos zrobil?

Żebyś się nie zdziwił. Może i gadam, ale popatrz na twoje posty z Adar Zevonto. I nie mów mi, że to nie ty bo śledziłem uważnie gramatykę, a ostatnio się nawet wkopałeś pisząc "otcher" z Adara, a potem z Ace na gc ;).
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna.

poreda 26-09-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2278830)
Żebyś się nie zdziwił. Może i gadam, ale popatrz na twoje posty z Adar Zevonto. I nie mów mi, że to nie ty bo śledziłem uważnie gramatykę, a ostatnio się nawet wkopałeś pisząc "otcher" z Adara, a potem z Ace na gc ;).
Na prawie każdy post z DH masz odpowiedź nawet jeśli jest ona idiotyczna.

wez skoncz pierdolic, ubzdurales sobie ze ja jestem adavar to ok twoja sprawa, mysl sobie tak mi nie zalezy, mam to w odbycie, narzekasz na caly swiat o jakie to ftp to zal o wy nic nie robicie, o ci chodza i padaja, a sam WIELKIE GOWNO robisz, na akcji to cie od poczatku wojny nie widzialem chyba, jedyny war w ktorym uczestniczysz to pisanie bzdurnych postow na forum i wciskanie kazdemu ze ja to adavar. czas sie pogodzic z faktem ze to nie ty wygrales wojne tylko twoja gildia, a teraz zamiast dalej kontynulowac swoja debilna taktyke powinienes sie zajac walka a nie kisisz dupe na faccu nic nie robiac.

Mendolina 26-09-2008 15:33

W tym problem, że to ja ciebie nie widziałem na początku wojny bo się wahałeś do kogo dojśc. Dobrze wiesz, że jestem retired od jakiegoś czasu, a że zostałem w DH do samego końca, mimo to czy wygrali czy nawet gdyby przegrali byłbym do końca lojalny wobec paru osób.
Nie tylko ja sobie "ubzdurałem", a ty dalej znajdujesz na wszystko odp.

holuu 26-09-2008 15:49

Doubleeeeee ;x

holuu 26-09-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2278847)
kisisz dupe na faccu nic nie robiac.

Name: Ace Inferno
Account Status: Free Account

Seems like someone just owned himself? ;@

Rekin Master 26-09-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2278872)
Name: Ace Inferno
Account Status: Free Account

Seems like someone just owned himself? ;@

do czasu, kolego, do czasu ;)

Dawergo 26-09-2008 16:41

No jasne ze jestem zakochany w wenezualczykach, tyle że w Tibie nie gram od dawna, i stwierdzam fakt. Powiedz mi ze ftp nie botuje, moze tez nie szaruje? Twoje posty to cos w stylu "aahhh moje kochane ftp jestem pewny ze wygraja ahhh" (ahh tak zapomnialem, przeciez ftp zostalo zlikwidowane) to teraz bedzie "ahh code ble ble ble" i tak do usranej smierci... Spróbuj odzyskać swoje życie w real... :) Mnie naprawde zwisa i powiewa co tu na mnie nabluzgasz, nagadasz, zrobisz jeszcze jeden durny temat na tibia.com o tym ze ja to moradin, czy moze jeszcze cos innego :)

Dawergo

poreda 26-09-2008 17:16

@holu
Niestety :)

17:03 You see yourself. You are a master sorcerer.

@Mendolina
Dobrze napisales, ZOSTALES w DH a nie z DH. Byles w gildii i co pozatym? Oprocz tego ze Renato byl kilka razy na OB? Znajduje na wszystko odpowiedz, dobrze mowisz. I nie wahalem sie do kogo dojsc, czekalem az Erik dojdzie do Matha, nie doszedl wiec zostalem z nim. I dobrze wybralem.

@Dawergo
Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :)

Mendolina 26-09-2008 17:25

Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.

poreda 26-09-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2278998)
Ja nie piszę idiotycznych postów, gdy FTP albo DH przegrywa OB czy jakiś sneak. Co do OB, Odim był tylko raz i raz na jakimś ataku w edron, nic więcej. A, że początkowo walczyli w nocy lub bardzo wcześnie rano, nie miałem zamiaru byc idiotą i pilnowac czy się biją czy nie. Czasami miałem te szczęście, że akurat byłem rano na kompie ;). Cały sierpień pracowałem(brak czasu) dlatego wcześniej passy dałem dla Odima. Zawsze jakaś korzyśc. Wali mnie co mówisz, ale sam dałeś passy dla Rekina, a kumple wiedzą czy pomogłem czy nie, mimo, że tego nie widzisz.

Tak, grak z rekinem bo mam tez rl life. Ale mimo wszystko bylem na 90% openek. =]

Dawergo 26-09-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2278982)
@holu

@Dawergo
Przestan gadac o RL zyciu, bo to ze nie grasz w Tibie nie znaczy ze nie siedzisz przed jakimis wowami itd. To ze nie grasz w tibie nie znaczy ze nie mozesz kochac wenezuelczykow. I tak na marginesie, tak jak juz kiedys pisalem DOBRY kumpel hola go zdradzil z tym charem. :)

Gram w wowa, ale to nie znaczy, ze maniacze w niego tak, jak ty w tibie :) W wowa gram, glownie wieczorami, w nocy. Nie musisz mi wierzyc, ale gowno mnie to obchodzi :) Gdybym maniaczył w wowa, i poswiecal na niego tyle czasu, co dawniej (niestety) na tibie, latalbym juz w T6 (wiem ze nie wiesz co to jest, i nie mam zamiaru Ci wyjasniac, ale duzo roboty). Widzisz grac, a grac nałogowo, to są dwie różne sprawy, ale Ty raczej tego nie pojmiesz.

Dawergo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34.