![]() |
|
Gelt, Ty szatanie ;<
|
@Gelt
To Ty w końcu jesteś chłopcem, czy dziewczyną? |
Cytuj:
|
@UP - A ja myślałem, że Gelt to moto mysz z marsa... :|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to mnie z ownowalo dzisiaj http://allegro.pl/item337531548_sztu...o_zdjecia.html @edit ja obstawiam ze chlopak |
Ja szczerze mowiac nie mam pojecia czy Gelt to dziewczyna czy chlopak. Nick niby mowi ze chlopak ale hu go wi.xdd
|
@UP - Bądź cierpliwy, ja poznałem tajemnicę... EmA... nadludzkiej egzystencji :P
|
Przecież widać że chłopak, bo emo laski nie noszą spodni tylko takie krejzi spódnice, albo mają różowe włosy i generalnie więcej różowego niż emo chłopcy.
Gelt wyglądałby jak mój avatar gdyby nie ta chusta ;p |
Gelt, ładna jesteś ale czemu imoł? ; \ Mam nadzieję, że nie ortodoks ; P
@Edit: @Down: Nie no, nikomu nie odbieram prawa do noszenia dresu czy grzywki ; ) Ale mówią, że prawdziwi imoł to dziwni są... Jesteś dziwna? ; > ; ) |
Jedni wolą dres, drudzy grzywki. Ja wole grzywki :-P I tramposze.
|
Cytuj:
@Gelt: Nie wygląd świadczy o człowieku. Cholera. |
Cytuj:
|
Co moja wypowiedź do tego zdania.? Osobiście posiadam znajomych którzy latają w dresach i są normalni (czytaj nie stereotypowe "dres"). Po porstu napisałam: wolę grzywkę niż dres :-P I halo się robi..
Ale rozgorzała dyskusja ;x Teraz tylko zakłady będę przyjmować xP Lasooch wyczyść skrzynkę. |
Cytuj:
|
Gelt, szanowałem i szanuję Cię, ale, zakładając, że jesteś chłopakiem, gdybym spotkał Cię na ulicy reakcją byłby histeryczny śmiech. Wybacz.
|
Jestem tak brzydka ze nie widać jaka płeć.? ;-( Zaraz się potnę..
Marselini Ale Emo o.O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W 100% popieram Slythię i Voon'a ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |
|