![]() |
|
O co chodzi z tym paccem i update??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
go to niedotyczy bo wie kiedy sie pisze "nie" |
@Marciner
Widzę, że bawimy się w wytyczanie cudzych błędów. Więc 'poza' pisze się łącznie ; )) aaa i jeszcze popracuj nad interpunkcją :evul: btw. z tego co wiem, 10 urodziny Tibii były wczoraj... |
@Carrion: nie wiedziałem o takiej zasadzie pisania poprawną polszczyzną . :D
(Spacje przed kropkami dla Ciebie :D ) @Kasztaniaczek: A Ty dalej NIE wiesz . :D @Neo: z Update'em chodzi o to ,że świętujemy dziś 10 urodziny Tibii . :D i z tej okazji CipSoft postanowił rozdać 1000 Darmowych pacc'ów . :D |
Ale wy macie problemy. Co was to interesuje jak kto pisze ważne, że go każdy rozumie, a to jak u niego z J. polskim to już jego sprawa. :p Kłócicie się o byle gÓwno. JAK DZIECI :evul:
|
@ Vegeta
Masz rację :) Ale jak oni się tak śmiesznie kłócą to nawet jest to zabawne ;D |
@VEGETA
Ewidentnie masz racje vegeta Btw. 3MAJCIE kciuki za mnie i na innych może to do nas sie uśmiechnie los cieszmy się z innymi jak wygrają pacca ^^ PeAcE People |
@VEGETA
Ewidentnie masz racje vegeta Btw. 3MAJCIE kciuki za mnie i na innych może to do nas sie uśmiechnie los cieszmy się z innymi jak wygrają pacca ^^ PeAcE People |
Sytuacja Polityczna
Właśnie się zastanawiałem czy jest to archeologia, ale zobaczyłem, że parę osób jest w tym temacie online :
Więc mam prośbe Czy mógłby mi ktoś opisać sytuację polityczną na servie? Ps. Tez tam gram :] i mam dopiero 22lvl jestem w Sonickach ale tam nikt nie raczył mi odpowiedzieć :( . Expie na tombie w mieście na poziomach -1 i -2 czy to dobry pomysł? |
Cytuj:
|
Thx
Ale czy mógłbyś troche dokładniej? chodzi mi jakies glidlie, jakie aktualne wojny itp.
|
@Daw
Troche spoznione ale gratz i gogo 60 \o/ @Druidaxo Tomby rox, br sie ciagle napierd**aja miedzy soba wiec polacy maja spokoj jak narazie ale jak nie ma wojen to wyzywaja sie na pl, chociaz niezawsze(pierd*le czy razem czy osobno, nie komentowac xD) |
Widzę, że coraz wiecej osób ma 60lvl. 8o Im wiecej PL bedzię z 60lvl tym łatwiejszy będzie Banshee Quest :D
|
Ale ten UP dlugo trwa oO, czyzby naszym kochanym Cipom sie cos spieprzylo?:baby:
|
Ale wczoraj była jazda!:D
Wlogowywuję się patrzę a tu napis że coś się dzieje w Thais, od razu tam płynę, patrzę a tu jakieś tam potworki.. hackery i inne.. w każdym z nich jakiś tam prezent no i sobie expiłem i zbierałem prezenty.. a zaraz później pisze że na darashi.. Ja se myślę ze one są słabe a może coś fajnego wypadnie więc se pójdę.. Wchodzę na Dara a tu pełno hlvli.. kminię... myślę co się dzieje.. zaraz se pomyślałem że zapewne po prostu chcą do domku prezenty i idę dalej ^^ Patrzę a tu Diabolic imp + minishabal.. se myślę że to jakieś piczki i zaczynam bić.. Patrzę a tu kombo i z max hp odrazu red, i tak przez 4 sekundy 4 razy miałem reda.. :) Już sraka w gaciach i spierd**** Jako jedyny zostałem zamieniony w żabe ze wszystkich co tam byli:P i mnie goniły te smieszne potworki:P później ucieklem do dp a dp było zablokowane ^^ Ahh te CIP-y :D Fajne fazy mają ;D Ale przeżyłem!:cup: A najdziwniejsze jest to że wszyscy moi znajomi Polacy tzn większosc co piszą na forum i reszta byli w tym czasie offline :( Klukens był ale akurat poszedl zaraz przed tym jak zaczęła się dziać jazda na Thais ;( Dzisiaj Losowanie PACCów :D Powodzenia wszystkim życzę;D |
09:52 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz. 09:52 You see a fireworks rocket. It weighs 1.00 oz. Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children. |
Gratz wszystkim advancow itd,itp
@Kacp Cos nie zrozumialem diabolic imp na darashii ? @Holu Z kad maszxD??Z tych dziwnych rzeczy?? @Kasztaniaczek A masz filmik?? |
OMG Undead Drag tylko jakis inny :evul: :evul:
zajebalismy ofc 10:37 You lose 245 mana blocking an attack by Bones. 10:36 You lose 439 mana blocking an attack by Bones. 10:36 You lose 295 mana blocking an attack by Bones. 10:35 You lose 203 mana blocking an attack by an undead minion. 10:40 You lose 358 mana blocking an attack by a diabolic imp. 10:41 You lose 217 mana blocking an attack by Minishabaal. 11:05 You see demonic essence. It weighs 1.00 oz. Someone might be interested in trading this. pwned xDDD Bones niestety pusty, najwiecej expa dostalem ale nic loota :( btw. godzina taka bo złą mam na kompie ustawioną :P buehehe niecała godzina na EF loot 4 yellow gems :evul: |
Ale skad one sa :O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |
|