![]() |
|
No sorry ! :s:confused:
Nastepnym rzem bede pisal dokladniej :( |
@up
trzeba czytac WSZYSTKIE POSTY X( (albo te wazne, bo inne to wyzwiska :)) |
rook
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi to zwisa, jak grałem wolałem expic, trapowac, zbierac rary niż marnowac czas na rozwiązywanie zagadek. Inni uważają że prawdziwy Rooker powinien tak robić. I zobacz co z tego mają, zmarnowali kupe czasu a i tak nic nie odkryli ;< |
Cytuj:
Więc zostań w tym twierdzeniu na wieki wieków. @edit Żeby nie było- nie mówię o sobie. |
Kurde pytaliscie WSZYSTKICH npc o WSZYSTKICH npc?
nie wiem czy to już było ale jak sie spytasz norme o billego to ona mówi o dice cos takiego PL: Billy wygral lepsza czesc mlyna z Willym grajac w kosci(to nie dokladne tlumaczenie bo z pamieci z ENG na PL w pare sec tlumaczylem) PS: Ameriov kurde dowiedzialem sie z twojego posta HEH- Hell eliminate Hell czy jakos tak xD slyszalem to kiedys ale nie wiem gdzie xD (wiem ze to heh to smiech ale mi sie skojarzylo) (Odkrylem to wszytko kombinujac z Humble pomyslalem ze to jakis npc xD a willy ma out beggara i jest wisniok i z tego co wiem to nie przy kasie xD) Jesli tu sa jakieś ORT'y to sorry xD |
Cytuj:
|
Możliwe
Nie znam się na tym za bardzo ale jak Stonoga napisała w Bearroom był arrmor dla wojsk mino. A po co tam Były arrows? Tak samo z questem koło MM. Żeby nie było tego mało u Ślepego Orka też można kupić. Może jest jakiś mino archer.... Trzeba dokładniej zbadać łódkę i okolice łódki (po prawej stronie jak wychodzisz z miasta.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@stochel
A co wali na rooku z luku?Orci chcialy byc pro i polozyly je tam. |
Jupi
Ale fajnie zdobyłem SPIKE SWORDA!!!!!!! powiem wam jedno nie zdobywa sie go ze skrzynki ani z tamtej wysepki nie ma to nic wspólnego z NPC !!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewno z fri itanz plx wyciagal ;d A po 2... czemu tworzysz konto zeby stawic ten post ? ;D (data stwozenia konta ;)) |
Cytuj:
Cytuj:
@down No co ty? Serio? ;o |
Ja mam spostrzeżenie co do Ghoula. Teleport działa tam dosyć dziwnie. Jeżeli wrzucicie jakiegoś itema, pojawia się on obok TP, a jak wejdziesz w TP to pojawiasz się za Katana Room. Jak wrzucicie item do innego teleportu (np. Training Room), to item pojawia się tam, gdzie człowiek podczas teleportu.
|
Brawo Kolumbie ^^
Jesli uwazasz ze ten 'defekt' w teleporcie ma cos wspolnego ze Spike Swordem czy innym smieciem to Best of Luck... P.S. Pozdrow NG ;) |
Myślę że wszystko co jest w tibi a przynajmniej 90% jest do zdobycia.
Zarówno na mianie jak i na rook'u są questy, zagadki i "tajemne" pomieszczenia o których wie garstka ludzi. Niektóre z nich zostały odkryte przez kogoś przez zupełny przypadek a niektóre "rozgryzione". Osoby które znalazły "coś" nietypowego wolą to zachować dla siebie, i chwała im za to. Sam znam "coś" o czym nie znalazłem nic zupełnie nigdzie na forach i innych stronach związanych z tibią, w prawdzie nie jest to jakiś rare czy luksus ale na niskich poziomach się przydaje. Zawsze warto zaoszczędzić na starcie kilkaset gp :) Nie wierzę że jestem jedyną osobą która to "coś" znalazła tam gdzie ja i w podobny sposób ale ja wpadłem na to zupełnie przypadkiem po rozmowie z jednym z NPC, a to że nigdzie nic o tym nie ma oznacza że ci którzy bawią się tibią i lubią zagadki lubią też część rzeczy zachować dla siebie. Kto wie może i już ktoś zdobył słynnego spike sworda a nie ma najmniejszej ochoty się tym dzielić ? Pomyślcie co by się działo gdyby to ujawnił, i nie chciał zdradzić sposobu zdobycia tego itemka ? ZERO spokoju. Tak czy inaczej wierzę że jest on do zdobycia. |
Cytuj:
Co do tematu to jest to oczywiste, że ktoś mógł to zrobić, i już ma ss, a nikomu nie mówi. To samo z tymi starymi itemkami, niby iron helmet? Tibia pełna bugów \o/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |
|