Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Novacainee 24-02-2007 16:09

...

@MIstrzunio

Takie coś to możesz se do dupy wcisnąć...

Rodri 24-02-2007 16:11

@nir
Czas pokaze :) Obiecuje Ci ze jeszcze bedzie glosno

Plebeliusz 24-02-2007 16:22

@Nirt
Pewnie zrobiles dzis tego PoI questa dlatego powiedz mi czemu zostawiliscie tyle osob przed czyszczeniem doslownie ostatniego pokoju i polezliscie po nagrody wszyscy? Wiec nie pierdol chociaz ze "wystarczylo sluchac instrukcji i robic tak jak mowicie" bo widac jak to sie dla paru osob skonczylo..

@up
Swiete slowa czas przyjdzie na kazdego.

Nirt 24-02-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plebeliusz (Post 1286425)
@Nirt
Pewnie zrobiles dzis tego PoI questa dlatego powiedz mi czemu zostawiliscie tyle osob przed czyszczeniem doslownie ostatniego pokoju i polezliscie po nagrody wszyscy? Wiec nie pierdol chociaz ze "wystarczylo sluchac instrukcji i robic tak jak mowicie" bo widac jak to sie dla paru osob skonczylo..

Wystarczylo czytac channel ktory zostal zalozony specjalnie na tego questa a tam byly wszystkie instrukcje.

@Rodri
Czas pokaze :)

Ale nie badz zbyt pewny siebie :)
Dusk~ caly czas rosnie w sile..

Mistrzunio_II 24-02-2007 16:56

O jakiej sile mowisz ?:> Polowa serva ma dosc taifa i calych Dusk'ow

Viexorinio 24-02-2007 18:00

A drugie pół dość Imargama i Zwidka :)

personanongrata 24-02-2007 19:06

Nird ma racje to jest koniec vision , wypalili sie jedyne co moga tera zrobic to placic ...

Zwyciestwo duskiness jest juz tylko kwestia czasu ale jakby nie patrzec to sadzilem ze taifun i jego slugi szybciej zalatwia vision , niestety pomylilem sie i rebelia sie skonczyla po 3 miesiacach ...

Szacunek dla ludzi ktorzy maja wyjebane w postacie i sa gotowi ryzykowac strate ich

Co do questa jeszcze raz mowie tragedia ... jak mozna zostawic ziomkow na smierc , dobrze ze chociaz zull dal rade na mc xd

Pamietajcie Vision przeszliscie juz do histori bo polozyliscie taifuna sadze ze dlugo nikt waszego fraga nie przebije ....

Vision dziala jak jedno cialo jeden umysl duski natomiast dzialaja przez 1 cialo i 1 umysl a mianowicie taifa (podzielmy ich na 2 XD)8o 8o 8o 8o 8o

Novacainee 24-02-2007 19:11

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa, Niż stado lwów prowadzone przez barana"

Jednak okazało się nieprawdą...

Brzydki Peker 24-02-2007 20:07

Malpkaa

Tez znam malpke ale nie z RLa. To jest spoko koleś, chcial zrobić quest po prostu. A to że go zabili udowodniło że są ludźmi bez honoru.
Pzdr
Góral N@@b

Kamaka 24-02-2007 20:25

Nigdy tu nie pisalem ale wczoraj bylem na qlescie i to co taifun z robil bylo karygodne ,kilka osob zostalo zle poprowadzone i nie doszly do 1 trona i z tego co wiem byl wsrod nich Dutka Plutka <rl taifa> a ten sie odwrocil i nie pomogl tym kilku osobom Z tego co wiem Dutka zabil sie specjalnie i olał ten server traktuj taifun dalej tak rl ziomkow zajdziesz daleko....

Cyrillus 24-02-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1286153)

Po prostu padaly osoby ktory nie kumaly co sie do nich mowilo

powiedz mi dlaczego pewna grupka osob (byl w niej magrami) nie zrobili 2 tronu? a potworki sie "Zrespily" to wina osob ktore szly? na koncu? a potem niestety popadali... wiec nie pier~ ze taif "opiekowal" sie wszystkimi...

Kamaka 24-02-2007 20:32

Tak samo padl Dre'furora i co taif zrobiles zeby mu pomoc? tak wlasnie traktujesz swoich ludzi zawsze bylem w tej war neutral ale teraz wiem jak wygracie ten war napewno zmienie serv

Nirt 24-02-2007 20:41

@Cyrillus

Nie opiekowal sie wszystkimi.
Wydaje mi sie ze bylo to spowodowane niepodporzadkowywaniem sie poszczegolnych jednostek ktore destruktywnie wplywaly na caly team.

adrianeczeqq 24-02-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez personanongrata (Post 1286790)
Pamietajcie Vision przeszliscie juz do histori bo polozyliscie taifuna sadze ze dlugo nikt waszego fraga nie przebije ....

A mógłbym przysiąc że historycznym fragiem było zabicie seromontisa, który miał prawie 3 razy więcej hp:baby:

JojkO 24-02-2007 21:42

Oj Nirt

@Nirt
Dlaczego wszystkich krytykujesz? Wszyskich poprawiasz etc.
Pokaż swoją twarz...

Spaw89 24-02-2007 21:51

dziwne ze nie padlem, gralem na laptopie xD

a tu 3 hell fightery solo >.<, trapa mialem
http://i85.photobucket.com/albums/k72/spaaw/1-2.jpg

iNx 24-02-2007 21:59

dajcie jakies screeny or wmv =(

Smerfu 24-02-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamaka (Post 1286991)
Nigdy tu nie pisalem ale wczoraj bylem na qlescie i to co taifun z robil bylo karygodne ,kilka osob zostalo zle poprowadzone i nie doszly do 1 trona i z tego co wiem byl wsrod nich Dutka Plutka <rl taifa> a ten sie odwrocil i nie pomogl tym kilku osobom Z tego co wiem Dutka zabil sie specjalnie i olał ten server traktuj taifun dalej tak rl ziomkow zajdziesz daleko....

Nieporozumieniem bylo branie na quest 80 osob ktore lecialy przed siebie na pale, z 10 deadow podczas tego questu zostalo zrobione w czasie w ktorym all byli w roomie bez monserow! tylko chcieli sobie pozwiedzac co jest w roznych tp.
Quest idealnie przeprowadzony nie byl, czesc osob sie pogubilo ale nie sadze ze sam lepiej bys przeprowadzil taka bande ludzi.

sallceson 24-02-2007 22:32

to kiedy idzie 2 ekpa zeby ludzi tacy jak charnosi, fenix, czipsu zrobili swoje? :)
btw o ile sie nie myle to wlasnie charnosi mial dowodzic w quescie i moze gdyby nie jego szybko dead dla kilku osob byloby to lepsze :)
za 8 min sciagne film i zaczne ogladac :)
i nie dziwcie sie oburzenai tych ludzi ktorzy spedzili ~13h na quescie zeby potem pasc z powdou czyjejs winy (wogole cos dlugo ten quest na harmonii robili 1 raz w 7-8h a to duza roznica)

Tomasz1504 24-02-2007 22:58

ja juz od dluzszego czasu tak czytam o tym quescie i nie wiem czy wy sie podniecacie, na harmoni Mateusz dragon wielki bierze szescioosobowa ekipe i ida na Pits of Inferno i jest git.A tu poszlo 80 osob!!!!!!(po jaka cholere tyle noobow sie tam pchalo) z czego wrocili jakies 20....... -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.