![]() |
|
Jeru nie słuchaj ich =PP własnie fajnie ze pokazuje co znich leci.. mowicie ze nooby beda wiedzialy co z czego.. ale kur.. czy taki noob pojdzie na takiego potworka?:D
Jeru najlepszy temat! no i Mynd:D |
te widelki naleza do ciebie jeru?
i normalnie pokazuj lota i sie ich nie sluchaj mynd ty tez dawaj jakies zdjecia a nie tylko awansy ;p |
@Up
Bossa trafiliśmy podczas czyszczenia Poi. Ja i Jer zabiliśmy go we 2 nawet nie zdarzył pokazać jak mocny jest xd |
Od samego początku śledzę Wasz temat i muszę stwierdzić, że jest on najlepszy na forum. Mam nadzieje, że nadal będzie on rozwijał się w tym kierunku. Życzę Wam (Je'ru i Mynd) abyście cały czas to traktowali jak traktujecie teraz i jak najlepszych leveli oraz lootow:p Mogę Was (Je'ru i Mynd) poprosić abyście wkleili stan Waszych postaci i jak teraz prezentują się Wasze domki?:p
|
Cytuj:
we 2? jak se narysujesz xd a ja i angry? A widełki należa do 6cio osobowego teamu , ktory czyscil poi. Wszyscy sa czlonkami gildii Children of Chaos. |
up
Poi Organizowany przez "Je'Ru", Tak wiec item ktory spadł należy do organizatora questu :) takie jest moje zdanie Pozdrawiam |
Waka, u nas jest troche inaczej... Loot z bosow, poi, inq itd, jest wlasnoscia calego teamu, i albo losujemy go na erigu miedzy soba, albo sprzedajemy i dzielimy sie kasa. A co do organizacji to Jeru prowadzil forum ale kazdy reklamuje service i w jaksi sposob sie udziela, nie jest tak ze jedna jedyna osoba zajmuje sie wszystkim. W kazdym razie gz widelek :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta My z Jerem go zasapalismy nie Wy xd |
Anyway
Użytkowników czytających ten temat: 23 (zarejestrowanych: 15, gości: 8) Ja się ciesze jak mam 2 xDDDDDD Pozdro, gz itd. xD |
Cytuj:
<turla sie> XDDDDDDDDDDDDDD Mynd ja bilem z ava a potem ktos od nas nie pamietam kto dokladnie cos w stylu: " boss byl???? " |
Cytuj:
hahahah dobre xd gz widełek farty :P tez chce jakies boss itensa : ( |
Dżeru nie przejmuj sie, na Guardi jakaś Gildia po Patchu 150 zabiła i nic :)
|
[żal]Ech kurwa.. Tak zabiłem bossa z myndem ponieważ byliśmy najszybsi i żaden z ek do tego nie doszedł i tu chodzi o satysfakcje, a nie inne sprawy, o które już jak to wiadomo reszta ma sapy.. A poi robiliśmy w 6 osób, więc to jest chyba jasne kogo loot nie? ^^ [/żal]
|
Cytuj:
|
Lvl i Loot z hyder z Myndem.
http://img147.imageshack.us/img147/7210/92297697xy0.jpg http://img101.imageshack.us/img101/5717/34961021ik4.jpg |
@Lady
Masz tam waste? Ile k/h[100?]? Softy czy bez? Please msg me ;d |
@Fina
gogo 100 :) częściej wrzucaj zdjęcia z huntów bo moim zdaniem fajnie jest czasem obejrzeć jak hunci medium-lvl 8o @Je'ru i Mynd mor skrinszots blox :D mam taką propozycję... Może byście wrzucili jaakiegoś tibiacama z jakeigoś ciekawego huntu ? Sądzę że wielu osobom by to przypadło do gustu ; p |
@Obecna kłótnia:
Tyle tylko można powiedzieć że tam gdzie pojawiają się jakiekolwiek pieniądze (nawet tibijskie), nawet miedzy dobrymi znajomymi zaczynają robić się zgrzyty. @Topic: Podziwiam was za ta wytrwałość pomimo licznych zgonów, ja mimo że zacząłem karierę po raz setny, to mimo 2 dedow dziennie i tak staram się wyjść na plus, biorąc jakiś przykład z waszego sposobu prowadzenia tibijskiego życia. Evilek. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |
|