Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Fintex 16-03-2009 16:13

dodam jeszcze, że akcja po której padła ta 2ga bramka trwała jakies 3 minuty. bez przerwy wymieniali się podaniami bez straty.

Straznik Monopolowego 16-03-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2497288)
Robienie tego w ciągłym biegu, 1 podanie piętą z klepki minięcie przez Bojana 3 rywali i piękny strzał? Pfff podwórko ...

BIEGU? Oni w tym polu karnym tuptali i o jakim ty pieknym strzale mowisz? Kopnal w tlum pilka sie odbila i tyle

MatiCFC 16-03-2009 18:09

Akcja piękna ok, ale cholera bez zachwytu strzałem. Bojan dostał piłke i spanikował, chciał podporządkować się pod piękność całej akcji, jeden zwód, ładnie, i powinien być strzał, ale Bojan nie do końca wiedział co robić, więc kolejny zwód, piłke wypuścił za mocno, ułamek sekundy, i była by stracona, więc uratował się panicznym strzałem wręcz na wślizgu, piłka odbiła się po bardzo korzystnym fartownym rykoszecie i wpadła do bramki.
Akcja piękna, wykończenie poprostu skuteczne.

Calen Futh 16-03-2009 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2497219)
Wole byc w tak kontrowersyjnym gronie niz w grupie "Kibucuje bo wygrywa"

Jakiś przykład takowych userów?

Straznik Monopolowego 16-03-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2497574)
Jakiś przykład takowych userów?

Ty

Obrazony na caly swiat Ferguson wreszcie przemowil... i stwierzil ze MU byli lepsi w meczy z Liv =D.Nadal chcecie na Yoha naciskac ?

Thomisson 16-03-2009 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2497577)
Ty

Chłopcze, ja pamiętam jak razem z Calenem dyskutowaliśmy z Maggiciem o Chelsea, kiedy ta dystansowała MU i zdobywała Mistrzostwo Anglii, więc jak czegoś nie wiesz to nie szczekaj.

Yoh Asakura 16-03-2009 20:58

No i co z tego, że dyskutowaliście o CZELZI ?

Maggic 16-03-2009 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2497577)
Ty

Obrazony na caly swiat Ferguson wreszcie przemowil... i stwierzil ze MU byli lepsi w meczy z Liv =D.Nadal chcecie na Yoha naciskac ?

Człowieniu, przecież też długo z nami siedzisz w tym temacie... Więc takich porównań to akurat mógłbyś sobie oszczędzić. Nie wiem czy jesteś adwokatem Yoha, nie ingeruję, ale to Yoh wyrobił sobie i Arsenalowi tutaj taką markę. Rozumiem oburzenie, bo fakt, faktem trochę już przesadzają co nie którzy, ale...
no właśnie to ale. Obwiniaj Yoha, zamiast jechać Calena i resztę kliki od sezonowców :P

@up

ogarnijsie.pl i PZDR

AnonimowyPowrot 16-03-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
<jego avatar>

HAHA XD Nie wiem, po prostu nie mam zielonego pojęcia jak reagować na takie zachowania. Już więcej nie będę nigdy wchodził z wami w chociaż najmniejszą dyskusję, dziękuję za takie coś :D

Straznik Monopolowego 16-03-2009 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2497777)
HAHA XD Nie wiem, po prostu nie mam zielonego pojęcia jak reagować na takie zachowania. Już więcej nie będę nigdy wchodził z wami w chociaż najmniejszą dyskusję, dziękuję za takie coś :D

Nie mam pojecia o co ci chodzi ale jezeli obiecujesz ze wiecej nie bedziesz sie udzielal w tym temacie to trzymam za slowo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2497667)
Chłopcze, ja pamiętam jak razem z Calenem dyskutowaliśmy z Maggiciem o Chelsea, kiedy ta dystansowała MU i zdobywała Mistrzostwo Anglii, więc jak czegoś nie wiesz to nie szczekaj.

Przeciez ty masz 16-17 lat to do kogo ty chlopcze mowisz? A co do sezonowcow to przypomniam sobie temat "hattrick" w ktorym kiedys oboje sie sporo udzielalismy i jakos nie pamietam abys mial wtedy w podpisie jakis chujowy pasek MU albo w avku cokolwiek zwiazanego z tym klubem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2497688)
Człowieniu, przecież też długo z nami siedzisz w tym temacie... Więc takich porównań to akurat mógłbyś sobie oszczędzić. Nie wiem czy jesteś adwokatem Yoha, nie ingeruję, ale to Yoh wyrobił sobie i Arsenalowi tutaj taką markę. Rozumiem oburzenie, bo fakt, faktem trochę już przesadzają co nie którzy, ale...
no właśnie to ale. Obwiniaj Yoha, zamiast jechać Calena i resztę kliki od sezonowców :P

Zdajesz sobie sprawe ze KAZDA druzyna ma takiego kibica ktorego bys znienawidzil?

Calen Futh 17-03-2009 06:07

Strażnik, odsyłam Cie do pierwszej strony tego tematu. Spójrz, już wtedy kłóciłem się z Maggicem o to kto wygra Premier league.
Ah tak, no przeczcież- już wtedy byliśmy sezonowcami. No tak, racja...

Pamiętam jak sie koledzy ze mnie śmiali w szkole kilka lat temu jak Manchester był ostatni w grupie w LM. Traumatyczne wspomnienia mi na myśl przyszły :( ah, ale wtedy też byłem sezonowcem ; )

Thomisson 17-03-2009 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2497809)

Przeciez ty masz 16-17 lat to do kogo ty chlopcze mowisz? A co do sezonowcow to przypomniam sobie temat "hattrick" w ktorym kiedys oboje sie sporo udzielalismy i jakos nie pamietam abys mial wtedy w podpisie jakis chujowy pasek MU albo w avku cokolwiek zwiazanego z tym klubem

No tak Ty wiesz lepiej , poza tym, że tak jak Calen kibicowałem MU na tym forum, jak byli ostatni w grupie w LM i przegrywali z Chelsea walkę o Mistrzostwo Anglii, to tak, jestem sezonowcem ; )

Ale przeciez chujowego paska nie mialem, to znaczy, ze nie bylem kibicem ; (

Yoh Asakura 17-03-2009 08:02

Wstydziłeś się swojego klubu i nie obnosiłeś się z tym, że mu kibicujesz !

Colo_2006 17-03-2009 09:38

To wtedy byłby mega napinaczem a nie kibicem. Pozdro dla normalnych.

Xendriel 17-03-2009 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2498022)

To ja mogę tak powiedzieć o tobie. Gdzie te avatary Arsenalu czy podpis w stylu "Adebayor give him a ball and he will score"?

Yoh Asakura 17-03-2009 11:20

A czy Adebayor scoruje na tyle dużo, żeby mu to śpiewać ? A herb Arsenalu mam w profilu.

Exodus 17-03-2009 11:52

ale macie problemy

AnonimowyPowrot 17-03-2009 13:47

Co sądzicie o zawieszeniu dla Vidica? Moim zdaniem z tymi karami nieco przesadzają... Czerwona kartka i tak swoje działa. Muszę przyznać jednak, że bardziej zbulwersowany byłem po KMŚ ;[

@Straznik Monopolowego

Nie, po prostu nie będę (od tej chwili) na tym forum rozmawiał o Arsenalu, no chyba, że będzie grał jakiś ciekawy mecz, ale już na pewno nie będę wdawał się w dyskusję z wami.

Dark Sven 17-03-2009 13:58

Czy któraś z parów nie miała pilnować, coby nie było tu wojenek Yoh vs reszta świata?

Edit: Inzaghi goni Baggio. Milan goni Juve. Dida w bramce Milanu. Milan nie dogoni Juve.

Capality 17-03-2009 14:23

Strażnik... ty masz najebane we łbie... Jak się nie ma w profilu/podpisie/avatarze niczego związanego z klubem, któremu się kibicuje to znaczy, że się nie jest jego fanem? Ja jestem akurat w Angielskiej za Chelsea ale dla Ciebie jestem sezonowcem bo piłką interesuje się tylko 5 lat(na więcej mi wiek nie pozwala... NIE! nie mam 12 lat...) :<

Straznik Monopolowego 17-03-2009 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2498180)
Strażnik... ty masz najebane we łbie... Jak się nie ma w profilu/podpisie/avatarze niczego związanego z klubem, któremu się kibicuje to znaczy, że się nie jest jego fanem? Ja jestem akurat w Angielskiej za Chelsea ale dla Ciebie jestem sezonowcem bo piłką interesuje się tylko 5 lat(na więcej mi wiek nie pozwala... NIE! nie mam 12 lat...) :<

Wez przeczytaj ta cala strone i jedna wypowiedz Yoha i prosze przestan sie wypowiadac bez wczensiejszego przygotowania

A co do Didy to on poprostu nie zasluguje na gre w tak wielkim klubie

Calen Futh 17-03-2009 16:30

Cytuj:

Czy któraś z parów nie miała pilnować, coby nie było tu wojenek Yoh vs reszta świata?
Aktualnie Yoh to tu nie napina się tyko Strażnik. No chyba, że Strażnik to drugie konto Yoha- hmmm...coraz bardziej prawdopodobne kiedy się czyta posty Strażnika.

Cytuj:

Nie, po prostu nie będę (od tej chwili) na tym forum rozmawiał o Arsenalu, no chyba, że będzie grał jakiś ciekawy mecz, ale już na pewno nie będę wdawał się w dyskusję z wami.
Phi, nie wiem po co. Yoh wypracował swoim zachowaniem taki wizerunek Arsenalu, że należy się raz na czas mu dopiec po słabszym meczu Arsenalu ; )
Zanim nie poznałem Yoha, to Arsenal był mi w sumie obojętny -teraz jest dla mnie jakiś taki śmieszny. Wiem, że to dziwne sugerować się czymś takim jak zachowanie jednego fan boya, ale w sumie jak się przez 2 lata czyta jaki Arsenal to nie jest fantastyczny to robi się to już wkurzające.

Cytuj:

Pasek na forum o tym świadczy. Oł noł! Yoh, Ty nie masz paska Arsenalu :< Już Ci się znudził Arsenal?

Cytuj:

Co sądzicie o zawieszeniu dla Vidica? Moim zdaniem z tymi karami nieco przesadzają... Czerwona kartka i tak swoje działa. Muszę przyznać jednak, że bardziej zbulwersowany byłem po KMŚ ;[
Teraz to jeszcze jakoś mogę przełknąć bo jest za coś. Ale pauzowanie w LM za kartkę w KMŚ to dopiero kpina jest. Dowcip sezonu.

Straznik Monopolowego 17-03-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2498310)
Aktualnie Yoh to tu nie napina się tyko Strażnik. No chyba, że Strażnik to drugie konto Yoha- hmmm...coraz bardziej prawdopodobne kiedy się czyta posty Strażnika.

Podaj mi 1 post w ktorym napisalem ze Arsenal jest najlepszy a reszta mu moze dupe lizac (oczywiscie post w ktorym nie ironizowalem) a moze ty poprostu napinaniem nazywasz skrytykowaniem bramki ktora barca strzelila?
Lizcie sobie nadal dupy nawzajem i uwazajcie ze wasze kluby sa bez skazy.
Nie macie wlasnego zdania oraz przyklaskujecie sobie (oczywiscie sa wyjatki)

A co do kartki Vidica to twojim zdaniem kiedy on mial odpokutowac za ten faul? A moze mial wyjsc z tego bez zadnych konsekwencji?

Yoh Asakura 17-03-2009 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2498310)
Pasek na forum o tym świadczy. Oł noł! Yoh, Ty nie masz paska Arsenalu :< Już Ci się znudził Arsenal?

Ja Arsenal mam we krwi, niepotrzebne mi są paski!

Calen Futh 17-03-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2498354)
A co do kartki Vidica to twojim zdaniem kiedy on mial odpokutowac za ten faul? A moze mial wyjsc z tego bez zadnych konsekwencji?

Mówisz o lidze czy KMŚ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2498357)
Ja Arsenal mam we krwi, niepotrzebne mi są paski!

:DD

To po co Ci były one wcześniej?

Yoh Asakura 17-03-2009 17:38

To było przed transplantacją!

AnonimowyPowrot 17-03-2009 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2498354)

A może miał po prostu opuścić resztę tego spotkania i jedno kolejne, jak to zwykle bywa przy czerwonej?

@Down

Myślałem, że chodzi o ligę, bo o tym zacząłem rozmowę. Mimo wszystko, karanie kogoś w innych rozgrywkach to przesada, tymbardziej, że nie był to jakiś "super" faul.

Mam tylko nadzieję, że zrozumiecie o co chodzi w tym "super".

Straznik Monopolowego 17-03-2009 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2498374)
Mówisz o lidze czy KMŚ?

KMŚ oczywiscie

A ciebie anionimowy to nawet nie skomentuje bo ty chyba nie wiesz co sie w tym temacie dzieje

Fintex 17-03-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2498007)
Pamiętam jak sie koledzy ze mnie śmiali w szkole kilka lat temu jak Manchester był ostatni w grupie w LM. Traumatyczne wspomnienia mi na myśl przyszły :( ah, ale wtedy też byłem sezonowcem ; )

ja miałem gorzej. na 23 osoby w klasie 22 w starciu Barca - Czelzi kibicowało tym drugim, ale nigdy nie wyparłem się tego! z tego jestem dumny i nie potrzebne mi żadne paski :)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2498390)
To było przed transplantacją!

chyba transfuzją.

Yoh Asakura 17-03-2009 23:03

Hull ograne, Arsenal w półfinale FA Cup.

Maggic 17-03-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2498811)
Hull ograne, Arsenal w półfinale FA Cup.

cieszysz się że kanonjeży grają z Chelsea? ;]

K.Jay 18-03-2009 08:04

Hull powinno wygrać ten mecz. W pierwszej połowie mogło być 2:0 dla Hull, bo gola mógł strzelić Zayatte, ale piłka powędrowała nad poprzeczką. Ogólnie mecz ciekawy, tylko nie wiem czemu Walcott biegał po prawej stronie boiska, skoro jest lewym pomocnikiem.

K.Jay

Yoh Asakura 18-03-2009 08:47

Rotfl, a twój stary jest kobietą :D
Walcott to MR. A tak naprawdę to CF.

Cytuj:

cieszysz się że kanonjeży grają z Chelsea? ;]
No pewnie, że tak ! Zawsze się człowiek cieszy, kiedy jego drużyna wylosuje zespół o co najmniej dwie klasy gorszy!

AnonimowyPowrot 18-03-2009 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2498943)
czemu Walcott biegał po prawej stronie boiska, skoro jest lewym pomocnikiem

Musiało ci się pomylić, to taki prawy napastnik. W sumie, ciężko go sklasyfikować.

Straznik Monopolowego 18-03-2009 15:38

Cytuj:

Hull powinno wygrać ten mecz. W pierwszej połowie mogło być 2:0 dla Hull, bo gola mógł strzelić Zayatte, ale piłka powędrowała nad poprzeczką. Ogólnie mecz ciekawy, tylko nie wiem czemu Walcott biegał po prawej stronie boiska, skoro jest lewym pomocnikiem
Mogl strzelic ale nie strzelil w czym problem? Gdybym ja mial mowic w ilu to Arsenal meczach mogl strzelic to by wyszlo ze kazdy mecz powinien byc wygrany. A jezeli idziemy ta droga to chce ci przypomniec poprzeczke oraz strzal z wolnego Perskiego.

Arsenal nie powinien wygrac bo 2 bramka byla ze spalonego a nie dlatego ze przeciwnicy mieli sytuacje

K.Jay 18-03-2009 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2499106)
Musiało ci się pomylić, to taki prawy napastnik. W sumie, ciężko go sklasyfikować.

Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS. Ale to tak samo jak z Zambrottą, raz jest prawym obrońcą, raz lewym, a czasami defensywnym pomocnikiem. A Ty Yoh, więcej kultury.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Mogl strzelic ale nie strzelil w czym problem?

A czy ja napisałem że to jest problem? Skomentowałem sytuację.

K.Jay

Straznik Monopolowego 18-03-2009 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2499268)
Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS. Ale to tak samo jak z Zambrottą, raz jest prawym obrońcą, raz lewym, a czasami defensywnym pomocnikiem.

A jak w Radiu Maryja zaczna byc wiadomosci sportowe to tez sie ich bedziesz sluchal czy moze wlaczysz tv/SopCasta?

K.Jay 18-03-2009 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2499278)
A jak w Radiu Maryja zaczna byc wiadomosci sportowe to tez sie ich bedziesz sluchal czy moze wlaczysz tv/SopCasta?

A Tobie o co chodzi? Drugi Yoh?

K.Jay

AnonimowyPowrot 18-03-2009 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2499285)
A Tobie o co chodzi? Drugi Yoh?

K.Jay

Mimo wszystko, to on ma rację. Nie widziałem NIGDY Walcotta po lewej stronie (nie licząc końcówki jakiegoś spotkania reprezentacji - ?).

K.Jay 18-03-2009 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2499309)
Mimo wszystko, to on ma rację. Nie widziałem NIGDY Walcotta po lewej stronie (nie licząc końcówki jakiegoś spotkania reprezentacji - ?).

No ok, ale przeczytaj co ja napisałem:
Cytuj:

Z tego co czytałem, to od 2006 roku, Theo jest nominalnie lewym pomocnikiem. W każdym skarbie kibica od 2006 roku jakie przeglądałem, Walcott jest oznaczany symbolem LP bądź LS.
K.Jay

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.