Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

bulbazaur 06-06-2008 13:07

Jestes pewien Shermi? :)

Niema co ukrywać ze decyzja o likwidacji Shermiego padła z ust Rayla a to oznacza że Shermi zbyt dobrych boyfriendów niemal 8o

Niewiemjak 06-06-2008 13:11

Uswiadom mnie moze teraz kto to jest rayl -.-?

Poul 06-06-2008 13:15

@Bulbazaur

Pasterz ciągnie za sznurki. Koleś co Ty wygadujesz... Po twoich wypowiedziach myślę że twój poziom zatrzymał sie na pokemonach o czym świadczy twój avatar.

Niewiemjak 06-06-2008 13:16

Nie tylko avatar ale i nick ;)

Suczy 06-06-2008 13:29

Wdalem sie w glupia rozmowe z bulbasaurem moja wina@ ale nie odpisujcie mu bo tylko niepotzrbny spam z tego wychodzi. Trzymajcie sie cieplo pozdro

LaRrYxX 06-06-2008 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewiemjak (Post 2098444)
Uswiadom mnie moze teraz kto to jest rayl -.-?

rajla nie znasz? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Diablord 06-06-2008 14:19

OMFG Każdy zna Rayla!

DuRi_Zmc 06-06-2008 14:32

Mam pytanie
Czego spaaw gra na innym swiecie?
Czyzby mu sie znudzilo expienie na furorze czy inna sprawa?
;)

hyehhr45 06-06-2008 14:44

@Duri

Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił

NetowyHooligan 06-06-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bulbazaur (Post 2098329)
Co ty mi chcesz wmówić, każdy wie że jesteś dzieckiem Łowicza i jak każdy poważny łowiczanin łykasz jak pelikan. Więc albo jesteś nowym ownerem albo wstyd ci ze jesteś z Łowicza. Stawiam na new ownera bo z tego co pamiętam to twój char był na allegro. 8o

<ukrywa sie w pokebalu>

ja jestem skurwysynu z Łowicza. Cos ci kurwo nie pasuje ??Chociaz byla 2 liga a ty pewnie chodzisz na mecze Izolatora Boguchwala albo huj wie czego

UNholy90's 06-06-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 2098378)
miałem go pojechać ale zrobiło to za mnie 5 innych osób
thx guys =*

Pojechać to ty se możesz, ... białą kreske.
A i jeżeli uważasz, że te 5 czy ileś osób mnie pojechało to zaczynam uważać, że dla ciebie słowo "kurde" jest wulgaryzmem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 2098161)
Unholy~ teksty o starych sa naprawde nie na poziomie

Do ciebie bym takich tekstów nie kierował (choćby dla tego że jesteś za MU, bo przecież cię nie znam) ale jak ktoś ocenia ludzi po lvl ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2098191)
Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli.

A jednak jest coś co potrafięa ty nie ../..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2098223)
I ty gadasz do każdego, że oni nie trzymają poziomu

Po 1 napisałem, że jak glaca chce forumfightera to go dostanie -.- orient koleś.
Cytuj:

Człowieku jeżeli papiery na dysortografie, dysgrafie czy tam dysdowna to ja się zastanawiam co ty przez te 3 lata robisz?

Przez 3 lata? Hmmm, kompletnie nic :D Zasady ortografii znam, ale jak szybko piszę to już jakoś one zostająw tyle ;p
Cytuj:

Nie starasz się tego naprawić? To smutne, żeby w wieku (patrząc na 17 w twoim profilu) nie umieć napisać słowa kultura!

Naprawić? <lol> ? Mam 50% więcej czasu na egzaminach i własną komisję. Na maturze twój 1 błąd ort. to moje 3. I co opłaca się to zmienić? Nawet Einstein był dysortografem ;p

@baltazar
Twoich postów nawet nie czytam (choćby dlatego, że masz zjeba.ny avatar ;()

Widzę że baltazar i bulbazaur mają dość ciekawą datę ząłożenia konta. Boicie się zaryzykować bana swoimi rl kontami z tibia.pl <lol> n/c

@hyehhr45
"Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił"

lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił.
No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek]

PS.
Koniec z obrażaniem kogo kolwiek na tym forum z mojej strony. Było to conajmniej dziecinne, to ostatni taki post. Już raczej nie będe udzielał się z tego konta na tibia.pl (pewnie mi usuną je niedługo).

BYe BYe

MonszTfojejRzony 06-06-2008 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2098191)
Zwidek szkoda klawiatury na napinki na tym forum. Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli. Nie odpisujcie na te "rzałosne" posty, to nie będzie spamu.

Coś dziś mało Inshonów przed SSem było.

Może ci kupie czupa czupsa ? :baby:

MonszTfojejRzony 06-06-2008 15:23

Cytuj:

I ty gadasz do każdego, że oni nie trzymają poziomu. Człowieku jeżeli papiery na dysortografie, dysgrafie czy tam dysdowna to ja się zastanawiam co ty przez te 3 lata robisz? Nie starasz się tego naprawić? To smutne, żeby w wieku (patrząc na 17 w twoim profilu) nie umieć napisać słowa kultura! Gadasz na innych "przygłupy", a sam robisz za jakiegoś forumowego rappera.

Tak btw. to w beefach nie jeżdżą po rodzicach, więc słaby z Ciebie rapper ;(

@Furora

działo się coś przed ss?

Tylko smutne ze ty popierdolcu nawet nie wiesz ze ta chorobe sie leczy dlugie lata, nawet kilkanascie lat, a sa przypadki ze osoby maja to do konca zycia. dorosnij elo

Gradzia 06-06-2008 15:28

Dupa Gradzi

A wiec...
Może sie uspokoicie bo zaraz skończy sie mila rozmowa.
I powiem wam ze kurwa jebac ............ i kurwa dupa stasia bo zal dupe zaciska.
Wiec powiem wam tak .... Furora Śmierdzi i kurwa dupa jasia ja pierdole.
:D:D:D:D:D:o:o:o:o8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y::baby::baby::baby::baby::baby:

WIec pamiętajcie ze dupa stasia to jest wasze zycie i poejbalo was zeby sie tak kłucić o tibie kurwa az zal dupe zaciska mowie wam kurwa wiec .... pamietajcie moje słowa i dupa stasia ma byc tu spokój bo az sie zaraz zesikam wam na twarze bo zal dupe zaciska

YOURESTE
8oGradzia8o i jej X(MamaX(.

Gradzia 06-06-2008 15:30

MonszTfojejRzony A ty kurwa awart zmień bo smieszny nie jestes a zal dupe zaciska kurwa. kozak jestes z tym avartem a jak widzisz cipke to ci kutas opada wiec zmien to natychmiastowo bo zal dupe zaciska
:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

$eetho 06-06-2008 15:33

A mi natomiast żal ciebie, panie up ; o

MonszTfojejRzony 06-06-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gradzia (Post 2098716)
MonszTfojejRzony A ty kurwa awart zmień bo smieszny nie jestes a zal dupe zaciska kurwa. kozak jestes z tym avartem a jak widzisz cipke to ci kutas opada wiec zmien to natychmiastowo bo zal dupe zaciska

Może sie uspokoicie bo zaraz skończy sie mila rozmowa.

Cześć mam na imię Maciek i też szukam przyjaciół w średni wiekowej 7 lat.

Apropo, może to tylko mnie sie tak wydaje, ale mam dziwne wrażenie że jesteś transwestytą, (Nick, a sposób pisania, forma męska), bądź osobą nie kochaną tak mocno że doprowadziło to do silnych zaburzeń i niezrównoważenia psychicznego.

Ocena jurorów twojego mózgu.

Ewa Pavlovicz -1 (bo nie umiesz tanczyc)
Twoj stary 2.999999 (bo za mało dajesz)
Bradd Pitt 0 (bo zna cie tylko ze stron o pokemonach)
Gej zza rogu (bo dobrze ssiesz)

Wszystko w skali dziesięcio-stopniowej.

Pa

Przepraszam, jest to ostatni mój post w takim stylu, dzieci czasem trzeba sprowadzic na ziemię.
Pozdrawiam.

Gradzia 06-06-2008 15:35

Awięc DROGI Macku nadajesz sie jedynie do tarcia chrzanu w Rosji a wiec uprzejmnie cie prosze zamknij jape kurwa jego wasza mac.X(X(X(X(X(X(:o:oB)B)B)B):):):)

$eetho 06-06-2008 15:38

To ty Gradzio wielka zamknij jape bo tylko debila z siebie robisz i nic poza tym.

pup 06-06-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2098673)
Naprawić? <lol> ? Mam 50% więcej czasu na egzaminach i własną komisję. Na maturze twój 1 błąd ort. to moje 3. I co opłaca się to zmienić? Nawet Einstein był dysortografem ;p

Ale on coś osiągnął swojej dziedzinie...a ty chcesz coś osiągnąć w forum fight'cie? Tez mam mam dys~ ale jest mozilla.:cup::cup::cup: Zjedzcie mnie teraz jak psa...;(;(

hyehhr45 06-06-2008 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gradzia (Post 2098730)
Awięc DROGI Macku nadajesz sie jedynie do tarcia chrzanu w Rosji a wiec uprzejmnie cie prosze zamknij jape kurwa jego wasza mac.X(X(X(X(X(X(:o:oB)B)B)B):):):)

a) Masz 7 lat
b) Masz Dziurę w głowie od tibii
c) Rodzice cię nie kochają / nie akceptują
d) Na rl Cię biją, wiec musisz pocisnąć na forum o/

Gradzia 06-06-2008 16:03

wieszam sie nara nie chce was znac

Voyphox 06-06-2008 16:08

Dość dużo ludzi jest dyslektykami, ale wykręcanie się tym że mam dys i moge popełniać błędy jest złe. Sam jestem dyslektykiem i gdy rozmawiam przez komunikatory to proszę o poprawianie błędów, a sprawdzanie błędów przez Mozille może być czymś co Ci pomoże się uporać.

hyehhr45 06-06-2008 16:11

rozróżniamy dwa typy tego schorzenia

1. Dysleksja wrodzona
2. Ktoś kto nie miał nigdy w łapie słownika

MonszTfojejRzony 06-06-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hyehhr45 (Post 2098871)
rozróżniamy dwa typy tego schorzenia

1. Dysleksja wrodzona
2. Ktoś kto nie miał nigdy w łapie słownika

Ja nie miałem a takowych błędów nie popełniam.

bulbazaur 06-06-2008 16:29

Czy mi się zdaje czy ekipa Pasterza narazie kampi? Gdzie te ich zapowiadane akcje...

Rester 06-06-2008 16:31

6 leveli mu spadlo o/

http://img389.imageshack.us/img389/5...ixownedoc4.jpg

szYMY 06-06-2008 16:37

heh, nie gram nic a i tak w rankingu jakos stoje na stalej pozycji ;d

Diablord 06-06-2008 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2098673)
@hyehhr45
"Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił"

lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił.
No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek]

[CHAR]Spaaw[/CHAR] nie expi na Furorze tylko na Dolerze (USA), bo na niemickich serverach są ciągle masskicki i nie opłaca mu się ryzykować.

$eetho 06-06-2008 16:58

Mógłby ktoś przybliżyć sytuację z Fenixem? Dlaczego nie expi i dlaczego go zabiliście? Nadal gra nim Olek?

UNholy90's 06-06-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2098972)
[CHAR]Spaaw[/CHAR] nie expi na Furorze tylko na Dolerze (USA), bo na niemickich serverach są ciągle masskicki i nie opłaca mu się ryzykować.

Aha no to przeprosiny dla orzecha (w sumie z deka obrazliwe slowa napisalem ;p). A tak apropo to się troszkę dziwię, że jeżeli nie expi bo mu sie nie opłaca ryzykować, to po co Spaaw'em chodzi na "akcje"? Nie lepiej Mestorem? Zawsze to mniej expa odabiać jak coś ;p a i tak EKów w dusk/vis nie brak ;p

druiT 06-06-2008 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szYMY (Post 2098949)
heh, nie gram nic a i tak w rankingu jakos stoje na stalej pozycji ;d

gz :p

Też jakoś się wkręciłem w WoW'a
elo

PS. Suchy ma mojego WoW'a? Ziomek chce i przed Anglią chciałbym żeby sobie zainstalowal ;p

@$eetho
Z tego co słyszałem to Fenixa kupił stary Xavine, ale z racji, że po tym dedzie jak stracił "full set'a" przestał grać, to możliwe, że ktoś inny kupił tą postać.
W sumie nie nasz Be-znes

MonszTfojejRzony 06-06-2008 17:10

druiT

Grasz na retailu czy privy męczysz xd?

Diablord 06-06-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2099017)
Aha no to przeprosiny dla orzecha (w sumie z deka obrazliwe slowa napisalem ;p). A tak apropo to się troszkę dziwię, że jeżeli nie expi bo mu sie nie opłaca ryzykować, to po co Spaaw'em chodzi na "akcje"? Nie lepiej Mestorem? Zawsze to mniej expa odabiać jak coś ;p a i tak EKów w dusk/vis nie brak ;p

Ale jestes niekumaty. Spaaw może łatwo paść na kicku w czasie expa i stracić 2 lvle.

Ja przed chwilą padłem właśnie na kicku -.-
2 razy w ciau tygodnia przez kicki;/
Jun 06 2008, 17:09:11 CEST Died at Level 143 by a bonebeast
Jun 01 2008, 20:27:28 CEST Died at Level 143 by Svoren the Mad

$eetho 06-06-2008 17:55

@Monsz : Ally > Horda. Priest rox!

MonszTfojejRzony 06-06-2008 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 2099138)
@Monsz : Ally > Horda. Priest rox!

Na jakim servie grasz? O ile na retailu? Btw. alliance to lame, 40% alliantów to zawsze rogale, co chuja umieja zrobic inna klasa, bo rogal jest ta najlatwiejsza xdd

Mistrzunio_IIII 06-06-2008 18:34

Powrót kickow był nieunikniony... niestety

hyehhr45 06-06-2008 18:53

podobno orzech płaci hakerom za to, że Pingują niemieckie servy, przez co następują częste masskicki, powodem tego jest to, że nie chce, aby spaaw wbił 300 lvl przed nim.

Signed.

sniegi 06-06-2008 18:57

akcja jest !! :O

Saymaroon:
Jun 06 2008, 18:34:24 CEST Killed at Level 125 by Wedelk
and by Zefinka

druiT 06-06-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MonszTfojejRzony (Post 2099044)
druiT

Grasz na retailu czy privy męczysz xd?

Gram na andeeria.pl :p, ale spoko gram od tygodnia. W sumie fajny server exp x 1, drop x 1 jak w RL WoWie. A no i gram Ally. Dwarf Paladin (jak możesz to doradz czy robić helera czy tanka, bo czytałem, że tanker lipny jak dla pala ;/, to weź coś rozkmin jakie mógł bym talenty ładować.) A no i jak się znasz to weź napisz co to za set jest : http://wow.gram.pl/images/paladin.jpg ? <kozaczo wygląda :P>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59.