![]() |
|
Jestes pewien Shermi? :)
Niema co ukrywać ze decyzja o likwidacji Shermiego padła z ust Rayla a to oznacza że Shermi zbyt dobrych boyfriendów niemal 8o |
Uswiadom mnie moze teraz kto to jest rayl -.-?
|
@Bulbazaur
Pasterz ciągnie za sznurki. Koleś co Ty wygadujesz... Po twoich wypowiedziach myślę że twój poziom zatrzymał sie na pokemonach o czym świadczy twój avatar. |
Nie tylko avatar ale i nick ;)
|
Wdalem sie w glupia rozmowe z bulbasaurem moja wina@ ale nie odpisujcie mu bo tylko niepotzrbny spam z tego wychodzi. Trzymajcie sie cieplo pozdro
|
Cytuj:
|
OMFG Każdy zna Rayla!
|
Mam pytanie
Czego spaaw gra na innym swiecie? Czyzby mu sie znudzilo expienie na furorze czy inna sprawa? ;) |
@Duri
Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i jeżeli uważasz, że te 5 czy ileś osób mnie pojechało to zaczynam uważać, że dla ciebie słowo "kurde" jest wulgaryzmem. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@baltazar Twoich postów nawet nie czytam (choćby dlatego, że masz zjeba.ny avatar ;() Widzę że baltazar i bulbazaur mają dość ciekawą datę ząłożenia konta. Boicie się zaryzykować bana swoimi rl kontami z tibia.pl <lol> n/c @hyehhr45 "Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił" lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił. No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek] PS. Koniec z obrażaniem kogo kolwiek na tym forum z mojej strony. Było to conajmniej dziecinne, to ostatni taki post. Już raczej nie będe udzielał się z tego konta na tibia.pl (pewnie mi usuną je niedługo). BYe BYe |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dupa Gradzi
A wiec...
Może sie uspokoicie bo zaraz skończy sie mila rozmowa. I powiem wam ze kurwa jebac ............ i kurwa dupa stasia bo zal dupe zaciska. Wiec powiem wam tak .... Furora Śmierdzi i kurwa dupa jasia ja pierdole. :D:D:D:D:D:o:o:o:o8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y::baby::baby::baby::baby::baby: WIec pamiętajcie ze dupa stasia to jest wasze zycie i poejbalo was zeby sie tak kłucić o tibie kurwa az zal dupe zaciska mowie wam kurwa wiec .... pamietajcie moje słowa i dupa stasia ma byc tu spokój bo az sie zaraz zesikam wam na twarze bo zal dupe zaciska YOURESTE 8oGradzia8o i jej X(MamaX(. |
MonszTfojejRzony A ty kurwa awart zmień bo smieszny nie jestes a zal dupe zaciska kurwa. kozak jestes z tym avartem a jak widzisz cipke to ci kutas opada wiec zmien to natychmiastowo bo zal dupe zaciska
:baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
A mi natomiast żal ciebie, panie up ; o
|
Cytuj:
Apropo, może to tylko mnie sie tak wydaje, ale mam dziwne wrażenie że jesteś transwestytą, (Nick, a sposób pisania, forma męska), bądź osobą nie kochaną tak mocno że doprowadziło to do silnych zaburzeń i niezrównoważenia psychicznego. Ocena jurorów twojego mózgu. Ewa Pavlovicz -1 (bo nie umiesz tanczyc) Twoj stary 2.999999 (bo za mało dajesz) Bradd Pitt 0 (bo zna cie tylko ze stron o pokemonach) Gej zza rogu (bo dobrze ssiesz) Wszystko w skali dziesięcio-stopniowej. Pa Przepraszam, jest to ostatni mój post w takim stylu, dzieci czasem trzeba sprowadzic na ziemię. Pozdrawiam. |
Awięc DROGI Macku nadajesz sie jedynie do tarcia chrzanu w Rosji a wiec uprzejmnie cie prosze zamknij jape kurwa jego wasza mac.X(X(X(X(X(X(:o:oB)B)B)B):):):)
|
To ty Gradzio wielka zamknij jape bo tylko debila z siebie robisz i nic poza tym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
b) Masz Dziurę w głowie od tibii c) Rodzice cię nie kochają / nie akceptują d) Na rl Cię biją, wiec musisz pocisnąć na forum o/ |
wieszam sie nara nie chce was znac
|
Dość dużo ludzi jest dyslektykami, ale wykręcanie się tym że mam dys i moge popełniać błędy jest złe. Sam jestem dyslektykiem i gdy rozmawiam przez komunikatory to proszę o poprawianie błędów, a sprawdzanie błędów przez Mozille może być czymś co Ci pomoże się uporać.
|
rozróżniamy dwa typy tego schorzenia
1. Dysleksja wrodzona 2. Ktoś kto nie miał nigdy w łapie słownika |
Cytuj:
|
Czy mi się zdaje czy ekipa Pasterza narazie kampi? Gdzie te ich zapowiadane akcje...
|
|
heh, nie gram nic a i tak w rankingu jakos stoje na stalej pozycji ;d
|
Cytuj:
|
Mógłby ktoś przybliżyć sytuację z Fenixem? Dlaczego nie expi i dlaczego go zabiliście? Nadal gra nim Olek?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Też jakoś się wkręciłem w WoW'a elo PS. Suchy ma mojego WoW'a? Ziomek chce i przed Anglią chciałbym żeby sobie zainstalowal ;p @$eetho Z tego co słyszałem to Fenixa kupił stary Xavine, ale z racji, że po tym dedzie jak stracił "full set'a" przestał grać, to możliwe, że ktoś inny kupił tą postać. W sumie nie nasz Be-znes |
druiT
Grasz na retailu czy privy męczysz xd? |
Cytuj:
Ja przed chwilą padłem właśnie na kicku -.- 2 razy w ciau tygodnia przez kicki;/ Jun 06 2008, 17:09:11 CEST Died at Level 143 by a bonebeast Jun 01 2008, 20:27:28 CEST Died at Level 143 by Svoren the Mad |
@Monsz : Ally > Horda. Priest rox!
|
Cytuj:
|
Powrót kickow był nieunikniony... niestety
|
podobno orzech płaci hakerom za to, że Pingują niemieckie servy, przez co następują częste masskicki, powodem tego jest to, że nie chce, aby spaaw wbił 300 lvl przed nim.
Signed. |
akcja jest !! :O
Saymaroon: Jun 06 2008, 18:34:24 CEST Killed at Level 125 by Wedelk and by Zefinka |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |
|