![]() |
|
|
Cytuj:
Cytuj:
W dodatku pewnie stary nic nie wie bo by ci dupe na kwaśne jabłko sprał, że wydajesz kasiore na takie gówno. Cytuj:
Cytuj:
I proszę, nie kłuć się już xd |
|
wibty lvl po paru h thc for lags =s
Jul 05 2008, 20:43:13 CEST Died at Level 94 by Ungreez |
2 UP:
Powiesz mi wreszcie jak tam po apdajcie czy się obraziłeś = ( |
LvL
|
............................
|
Giee Eess hanters rox!! xD
nice loocik jak na takie lvle ;p Zapraszam do siebie |
a ja dziś miałem rox loot z.... ten kto widział to wie xD
|
Cytuj:
|
@shadow
lot wyjebany! shashahshahs |
@Peja
Szkoda deda ;S Ile bije Ungreez czy jak mu tam? @Shadow Kubek 22:10:21 kurw ajebany linux mi to samo sie dzieje co tobie Kubek 22:10:33 mialem kupic dusty za 9k ea i kurwa Kubek 22:10:51 minie troche czasu zanim cos z tym zrobie Kubek 22:11:02 a ty cos zrobiles? @topic A ja dalej wbić na Tibię nie mogę.. Już gadałem w kilku tematach, na forach Linuxa itp, koleś skopiował jeden plik tylko i działało. Sęk w tym, że ja takiego pliku nie mam :D @Zabic Nie ma problemu :D Jak to mówi Peja, dla ziomów szacunek, dla wrogów pogarda, czy jakoś tak, chyba że mi się pojebało ; D <uzależnienie mode> Chce juz expic ;/ Jeden dzien bez Tibii, a ja już się nudze, nie mam co robić XDDD </uzależnienie mode> |
Yen
Poniewaz lvl bilem na wyrmach a to ze wpadl na poh to przypadkowo bo zwiedzalismy go z nudow :D Jakis ss by nie zasmiecac tematu
http://img395.imageshack.us/img395/3388/22811105cy0.jpg http://img395.imageshack.us/img395/3...900a746c49.jpg A tak btw yen dobrze ze nie mozesz lognac przynajmniej tak nie jebie 8o |
Myśl nad tym, co piszesz. Nie mogę lognąć na Tibię, a na forum mogę pisać ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
23:51 Shadow Druid of Luminera [107]: omg 23:51 Shadow Druid of Luminera [107]: co za debil 23:51 Shadow Druid of Luminera [107]: btw teraz mieszkam z bratem 23:51 Shadow Druid of Luminera [107]: ;] szmatol czemu tak sie boisz o swoja dupe ?=( to tylko gra =( |
Żeby besztać samego siebie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie no Shadow GZ XDDD Czytaj co napisałem up, zostaw dusty xD
|
ej ej to żeby dzieciak się czymś jarał ojebałem go na 550k do 600k+ nie wiem ile bo peja dostał profit za 70k+ xD
hahahaha cioty głupie czekam na ten wjazd na chate! |
@yen
wiem bedą dusty ile on chce ich moge iść na demce jak coś |
Mówi, że kupi od Ciebie każdą ilość, za 9k jak ustalaliście. Ale ma Linuxa tak jak ja i ma ten sam problem, nie może wejść na Tibię. Sam nie wiem co mam zrobić aff.. Ale zostawiaj dusty :P
|
yen nie wytrzymasz bez tibji ?
szmatol ryj, bede chcial to przyjade |
Jakoś wytrzymuję już 48h :cup::cup:
Ale nie dłużej :< Nosz k***a sąsiad wraca za 2 tygodnie, to on mi Linuxa robił itp. A ja się kompletnie nie znam. 2 tygi bez Tibii? :<<<<< Próbuję robić to co Matti z jednego tematu, ale nic nie wychodzi. J****y jeden plik >.> @edit Postaram się opisać jak najbardziej szczegółowo. Mianowicie: 1. Włączam Tibię, wpisuję passy, i wyskakuje mi coś takiego: http://img224.imageshack.us/img224/7...adtibiapz8.jpg http://img224.imageshack.us/img224/7...602926c3d7.jpg 2. Wyłączam, i z foldera z Tibią znika mi plik "Tibia.dat". 3. Włączam Tibię jeszcze raz, i wyskakuje okienko, że nie można znaleźć pliku "Tibia.dat" (tego, który przed chwilą zniknął..) Jedna osoba miała to samo, i wystarczyło, że plik "Tibia_dat.bak" z foldera "/tmp/" przeniosła do foldera z zainstalowaną Tibią, i zmieniła nazwę na Tibia.dat. Sęk w tym, że u mnie w folderze /tmp/ nie ma takiego pliku jak Tibia_dat.bak. Jeżeli ktoś się zna, ma Linuxa lub wie jak mi pomóc, byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny. Jeżeli ktoś z Luminery lub Aldory, nie zapomnę mu tego wynagrodzić (nie żaden darmowy seks xD) |
i kogo to obchodzi..
|
@yen
za 69 ci powiem Xddddddddddddddddddddddddddd |
@Robin
Ciebie to nie obchodzi, bo napisane NIE DARMOWY? XD @up Chciałbyś (Jak 69 to Ty tez :O? xDDDDD). Widać jak się znasz. Tibia.dat nie da się przesłać, jest to plik tzw. "tymczasowy", przechodzi z foldera do foldera, zmieniając nazwę >.< Widzę, że nikt mi nie pomoże :o |
@yen
dostalem combo za 1k + =s @shadow aol poszedl za 60k xD? c legi zostawilem bo zamienilem sie xD ja dalem g legi a koles dh =p |
fart za 60k!
|
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS.Rzak zjebie genetyczny skoncz sie udzielac na tym forum. To byl mój ostatni post odpisany do ciebie |
Cytuj:
Ale tak to jest jak 13+/- bachor zamiast odkładać na podręczniki to kupuje pacc. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem jaki, pewnie przygarnęli Cię bo im stary pies zdechł, a tu pech bo zamiast nowego pupila wyrosłeś Ty. Cytuj:
Cytuj:
PS. Musiałeś być ostro dojebany skoro starzy Ci nie powiedzieli o dzieciństwie i się obcych na forum gry online dopytujesz = ) |
@shadow
co mi dalo te 60k jak na odrobienie tych 1mln exp pujdzie wiecej =s |
@shadow
Czemu nie pochwaliles sie nam swoim talentem wokalnym? http://img376.imageshack.us/img376/8731/xdiv4.png @Rzal Zanim zaczniesz coś pisać wypuść z rąk penisa swojego ojca i swojego ojca. |
Kubek 14:05:01
13:25 Swoon Miron [83]: yen 13:25 Yen Lo Vag [102]: ta? 13:25 Swoon Miron [83]: ja wiem ze ty sie nie przeniosles 13:25 Swoon Miron [83]: i puszcze dialog na forum zjebie 13:25 Yen Lo Vag [102]: lol jestes kolejna osoba co to mowi 13:25 Yen Lo Vag [102]: yen przeniosl sie na aldore omg.. 13:26 Swoon Miron [83]: byle dialog dam na forum i nikt ci nie uwierzy 13:26 Swoon Miron [83]: H@H@H@ No ładnie Swoon. Teraz czekamy na twój zfejkowany dialog, który rzekomo ma udowodnić, że ja NIE przeniosłem się na Aldorę. Ale chyba nic ci to nie da, bo wydało się, że chcesz fejkować. Jak komuś nie ufasz, to nie wygaduj takich rzeczy, bo później tobie nie uwierzą na forum... Pozdro 600 @edit Co do Aldory. Mówiłem ci że rp. Co do lvl to 100%. A co do profy.. Pomyśl. Czy ja bym ci powiedział prawdę co do profesji ? :baby: |
@up
Wy*******aj. Link do kombajnik.za.pl KEYLOGGER :) |
O szczekający kundel przylazł = ). Dobry Sracznik, noga!
Cytuj:
Zazdrościsz mu? Nie każdego horyzonty ograniczają się do czterech ścian, łóżka i kolejnych spoconych chłopów jak w twoim wypadku. Cytuj:
I pomyśleć, że takiemu nieszczęściu jak Ty mogła zapobiec jedna prezerwatywa (swoją drogą ciekawe jak powstałeś 0o ? Stary drugiemu staremu się w kiche spuścił i w syntezie osmotycznej gówna ze spermą ukisiło się coś co później wyrosło na Ciebie, = ( ) |
zauwazyliscie ze rzal praktycznie w kazdym poscie mowi o pedalach i spoconych chlopach?
|
Ktoś go nie dopieścił, cały czas pie****i o tym samym.
@RZal Popisujesz się słownictwem, jak i tak połowa tego nie rozumie. Posługujesz się zwrotami i wyrami psychologicznymi, więc już wiemy kto cię wychowywał i z kim masz na pieńku przez całe żasrane życie. |
|
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |
|