![]() |
|
@Rayza
Jak moglaby cokolwiek zrobic jak jest... narysowana? Zarty zartami, ale to juz glupota :P |
@Rayza
Dziwi mnie, że akurat taki znawca, jak ty, dopiero teraz bierze się za ~Higurashi, ale dobra tam : P Poza tym fajna sygnatura(nie mogę przestać patrzeć na Hanyuu)nie wyzywajcie mnie od pedofilów @topic Tak szybko piszecie, że w jeden dzień chyba 2 strony, trzeba cały czas przy komputerze siedzieć. |
Cytuj:
|
@gro
emm...nie zrozumiałem czego to miało dotyczyć ... tylko ktoś z artystyczną duszą potrafi dostrzec piękno rysunku! @sam a ty hellsinga nie widziałeś : p i Code geass też Death note też (...) : p no bo żeby byc na forum a zwłaszcza w elicie trzeba być no-lifem... lolicon sie znalazł :p @ ja tam po prostu mam szybkiego neta..i zakładkę do tematu w mozilli |
Cytuj:
Lolicon...lolicon, czekaj no ty <Patrzy do wikipedi> przecież, przecież mówiłem... Może zacytuję jedno z praw Murphyego: ''Wszystko, co dobre, jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.'' |
ale tobie podobają sie płaskie etc. pedofilu jeden... ja to chociaz wole 16-18+...
|
@Rayza
Dostrzec piekno rysunku, a napalac sie na niego to 2 rozne rzeczy. ;) @Topic No i zla wiadomosc, Aerosubs porzucilo Soul Eatera, bo go zlicencjonowali... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Anyway Rumble dalej tłumaczy SE pod nową nazwą - AllHailExcalibur. Poza nimi są też inni - Horrified no Fansub, Demonsubs oraz Soul Eater Fan (dwie ostatnie grupy udostępniły już odcinek 35). |
Rayza jednak muszę zgodzić się z Grocixem.... to nie jest artystyczna dusza. Ty się napalasz na moje Higurashi! I'll kill you!
A z Soul Eaterem jak? Od 27 epa akcja poszła do przodu? Znaczy czy zrobiło się ciekawiej, bo jeśli wieję nudą to nie będę tracił trasferu i w miejsce SE ściągne coś innego. Nipah! Corgar Frizz |
Ja ostatnio się zastanawiałem, czy masz ściągać SE póki go jeszcze nikt poważnie nie zlicencjonował, ale też nadchodzi pytanie po co, skoro i tak go mają zlicencjonować...
A tak na marginesie to nie uważacie, że Kaczyński dostąpi zbyt wielkiego zaszczytu, żeby jechać do Japonii? Nie lepiej będzie tam puścić, dajmy na to, użytkowników tematu Manga&Anime na tibia.pl? Koszty będą na pewno mniejsze... zadowolimy się zwykłą pierwszą klasą bez ochrony... A prędzej my coś ustalimy z tym Akihito-heika niż on... Mamy przynajmniej wspólną płaszczyznę i chyba każdy z nas rozumie co dwudzieste/trzydzieste słowo, a niektórzy nawet więcej : P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Tusk mówił kiedyś, że Polska będzie, oczywiście dzięki jego rządowi, na poziomie gospodarczym Irlandii, tzn. wysokość podatków itp. |
@up
Nie interesuję się dużo polityką. Nie wiem do czego nawiązujesz, nvm. : P @topic Ostatnio przypomniałem sobie, że ktoś na forum pisał nazwę pewnego hentaia. To było kiedyś, ale dopiero wczoraj, w nocy sobie przypomniałem. Younger Sister Juice - obejrzałem to, a dokładnie 1 odcinek(nie będę wyrażał opinii, powiem, tylko, że...).Teraz przetłumaczcie sobie ''Younger Sister Juice'' na Polski i powtórzcie 10 razy =/ Dziwne uczucie, szczególnie, jak się ma młodszą siostrę >.< |
To jak? Zakładamy nową partie? Tylko jaka nazwa.... ja niestety nie mam chwilowo żadnego dobrego pomysłu na nazwę. Ale za to mam kilka obientic wyborczych:
-Więcej mangi tłumaczonej na polski -10 kanałów w fullHD z anime -Dla członków elyty darmowe bilety do japonii (w końcu trzeba się reprezentować) -Wyburzamy Katowice i Chorzów, a w ich miejsce tworzymy polskie Harajuku i oczywiście bezpośrednie połączenie z tokio ;p Pociąg ewentualnie jeśli kogoś nie stać na pociąg to w dalszych latach stworzymy windę do Tokio. Teraz tylko jakaś nazwa, wyborców się znajdze, a Rayza na prezydenta! Nipah! Corgar Frizz |
''-Więcej mangi tłumaczonej na polski''
Tak! ''-10 kanałów w fullHD z anime'' Nie! Oglądanie anime z komputera, ściąganie i czekanie aż się ściągnie straciło by swój urok. Anime by się szybko znudziło... ''-Dla członków elyty darmowe bilety do japonii (w końcu trzeba się reprezentować)'' Jak śmiesz Japonii z małej! ^^' ''-Wyburzamy Katowice i Chorzów, a w ich miejsce tworzymy polskie Harajuku i oczywiście bezpośrednie połączenie z tokio ;p Pociąg ewentualnie jeśli kogoś nie stać na pociąg to w dalszych latach stworzymy windę do Tokio.'' Z Harajuku dobry pomysł, ale skoro będzie winda, to po co darmowe bilety do Japoni dla elyty, skoro każdy będzie mógł windą :S @Nazwę wymyślajcie ; P |
Cytuj:
|
Nazwa...? Co powiecie na Manga&Anime? Fajny skrót by był- MA, 100 razy lepsze niż te PiSy i PO.
Obietnice... - rozwinięcie pięknej kultury Seppuku i Harakiri w Polsce - seedy do każdego anime na torrentach - dożywotnie konta na serwisach typu MU, czy RS - zniżki w JPFie - możliwość ściągania, fansubowania, subbowania, translacji, czy czego tam się chce z zlicencjonowanymi anime i mangami - szybkie łącza do ściągania anime - dla elity możliwość oglądania, posiadania, czy rozpowszechniania hentaiów z dziewczynami, które wyglądają na -18! |
To jeszcze proponuję obowiązkowe Seppuku dla każdego polityka który kłamał przez rokiem 2008.... tak żeby nas to nie dotyczyło ;p
a darmowe bilety dla elity dlatego że elita jest elita... musi mieć jakieś przywileje. A tak serio... widzi ci się jechać windą jakieś 5-6h ? NIpah! Corgar Frizz |
Jestescie ostro walnieci w glowe :D
Cytuj:
a co do tej obietnicy - 8o 8o 8o Cytuj:
Wreszcie nowy odc bleacha wrzucili na strone, zaraz obejrze : DD! @EDIT moj 69 post w tym temacie ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |
|