![]() |
|
Cytuj:
a co na jakim kanale leci 100dniówka : >> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz liszek poszedl na 100niowke do wiejskiej remizy uhauhauhasuHSUhsuHSUahsuAHSUhsuHS <IFÓL LAUGH> Kogo zaprosiles mame czy swinke ? |
Cytuj:
jakbys chcial wiedziec to dzieki nam (tego zaluje) poul i aurix wbili takie lvle :( ale jak sie beda logowac to postaramy zeby rownie szybko je stracili B) @Grzeeesiu A wy na openy wychodzicie ? |
Cytuj:
dobra szefy przecież nie musimy sie tu wyzywać by wyrażać swoje opinie nieprawdaż? bez odbioru |
I kolejny hack.... Sunss of Furora , a to peszek...
|
Dusk sie sprzedało i tyle... Zadrościcie im , że takie lvle na Canidi wbili bo nawet połowy tego nie macie :( Szacunek dla nich , że potrafią sie jescze zorganizować aby powalczyć chociaż są w trudnej sytuacjii :) Prędzej czy póżniej dusk pójdzie w pizdu bo Pasterzowi sie znudzą..Ciekawy jestem co wtedy będziecie na forum pisać.Szacunek dla Inshon POZDRAWIAM
|
Prosze Pana skad Pan moze wiedziec co zrobi Pasterz ?
Jezeli jest Pan taki "Dzenialny" to po co Pasterz mialby wdawac sie w kolejna wojne... traci pieniadze jezeli moze spokojnie expic a i jeszcze jedno w we rule again sa osoby ktore na wypadek dolaczenia pasterza do kogokolwiek dolaczylby do duskow :) |
Cytuj:
Cytuj:
Hehe wesoły chłopak :> @down NAJS EMOTIKON :D Rispekt! |
Kazdy orze jak moze \o7
|
Cytuj:
|
[CHAR]zoril[/CHAR] przykozaczyl rano :/
|
Cytuj:
|
Wiem bo zrobił już tak pare razy i na tym nie zakończy :)
|
Cytuj:
|
Jak tak to czytam, to mam z Was ludzie niezłe smiechy. Z Liska co broni się tanimi tekstami, i z atakujących Liska równie "mondrymi" tekstami.
Ciężko tu zauważyć jakąś konkretną informację z Furory.. |
POI DONE? xd
|
_ Figo dobrze pisze... nawet przewiduje kiedy będzie kolejny rozłam w tych układach :) prawdopodobnie jak Taifun będzie się zbliżał do 300 to Andiemu i jego spółce sie to nie spodoba i Taifunek znowu poleci .....
jak przeczytałem jak koledzy pojechali po liskuvl to sie uśmiałem i to dobrze :D ehh lisekvl chciał zabłysnąć że wie co to studniówka i nawet na nią idzie... ale wszyscy wyśmiali uahahahahahahah lisek gdzieś tam pisałeś że Ri'goku to noob czy coś takiego .... uahahaha lepiej popatrz na siebie bo połowy nie osiągnełeś tego co On. |
Cytuj:
|
nie wiem co napisac xd
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |
|