![]() |
|
@topic
Co do bottów, dlaczego ktoś kogos nazywa botterem skoro sam nim jest? Prawie każdy na silverze bottuje więc po co wgl zaczynać gadke ze ci to sa botterzy a tamci nie, kazdy wie jak jest wiec sie nie oszukujcie. Skoro DH ma elfbota czy coś tam do walki i dzięki temu wygrywa czemu FTP nie pójdzie w ich slady i zamiast NG kupią sobie elfbot? :evul: |
Cytuj:
@sewery Sorki dzieciaku, ale to ty tego nie pojmiesz. Nigdy, nie maniaczylem w Tibie, max co gralem to 4-5h. Teraz ostatnio prawie wogole nie gram, jedyne co to boce sobie 3 chary, ale nie recznie a przy uzyciu NG, wiec skoncz ty mi pisac o jakims maniaczeniu. I nie rob z siebie jakiegos filozofa, ze co ty napiszesz to nikt tego nie pojmie, to ze np w szkole masz kolegow niepelnosprawnych umyslowo, nie oznacza ze tu na forum tez tacy sa. BEZ ODBIORU! |
Cytuj:
Nie rozumiem cie, zwróci się tobie uwagę lub przeciwko FTP i już sie burzysz i zaczynasz wypominac każdemu jego wady, a w sobie nic nie widzisz. Znałem cie innego... |
Cytuj:
Dawergo |
Cytuj:
Ja znam takiego jednego ; d Fernando is the name heheheh xd ale ogolnie to dh ma duzo lepszych leadorw,praktycznie kazda akcje przeprowadzaja sprawnie itd itd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze powiecie mi cos o tej nowej wojnie na silvera bo raczej nie gram ( nie znaczy ze sie czasem nie zaloguje na chwile). Kto jest z kim :P bo sie pogubilem ?:]
|
Cytuj:
Dawergo |
Cytuj:
|
@up
A ty oczywiscie juz wtedy, wiedziales ze bedzie cod czy jak to sie tam pisze, wszystko przewidziales? Dobra chyba przestane zaglądać na to forum bo nie chce mi sie czytac twoich durnych tlumaczen... Dawergo |
Cytuj:
|
@up
Jeśli tak, to zwracam honor ;) Nie mam zamiaru się kłócić, jeśli to prawda :) Czy to prawda nie wiem, bo nie gram, ale coz... :) Dawergo |
Cytuj:
|
Neo przestan pierdolic bo jakby Aervani Justinn Jogador i reszta nie doszli do was to war juz dawno by nie było... Poddaliscie sie a ze doszedl do was spory team to powrot do wojny, taka prawda :evul: I nie mów ze odrazu bylo wiadomo ze Aervani wam pomoze bo na poczatku math mial silna pozycje w DH a dlatego ze Vnzla przestala szanowac jego i innych to do was doszli.
|
@Thief
Nie ma co gdybac, takie zycie :D |
Cytuj:
Ty tez przestan pierdolic bo najpierw gadales ze za aervanim wszedzie pojdziesz a pozniej przylizales dupe atropozowi i zmiana strony?:> |
A Ja Jestem Po Stronie Bakusia :)
dziś mnie z antim pomylił xP Hail WoW Bye Tibia ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |
|