![]() |
|
Witam i proszę o szybką odpowiedź, bo często jest tak, żę nikt nie raczy "łaskawie" odpisać. No więc tak, mam PACC, 33LVL Elder Druid, prawie 34MLVL i standardowe jak na ten LVL eq, B Robe, C Helmet, M Shield, Bootsy zwykłe ( szukam jakiś tanick BoHów ) Tempest Rod i Volcanic Rod. Myślę o dragach, ale jeżeli tak to gdzie. Mieszkam w ANK, więc najlepiej gdzieś w okolicach lub tam gdzie można dopłynąc statkiem. Pozdro i czekam na szybką odpowiedź
|
Cytuj:
|
JAK juz mówiłem jestem knightem ze skill 60/60 lvl 20 i 4 mlvl i mam pytanie bo kolo veno na takiej skalnej wiezyczce jest 1 Wyvern mam bp uh i chciel bym zaliczyc tego potwora:) ale nie wiem czy sobie poradze:confused:
|
Ja mam pytanie czy knightem lvl 25 skilami 65/65 i eq crown helmet vamp shield bright sword platinum amulet knith armor plate legami i zwyklymi butami zblocze gs-a????
|
Gdzie i z czym??
No wiec mam paladyna na swiecie no-pvp ze skilem dysta 57 i z 9 mlvlem.Mam pytanie na czym mam expic z powodzeniem i zeby wyjsc na plus moje eq b robe p ammy c helmet p legi bootki:p co mam ze soba wziac ile strzal czy beltow ile np. manaskow,uhow,ihow,hmmow ?? i przedewszystkim GDZIE??;( a lvl 21 (patrz w opis)
|
@Ma'Tej
Na lewo od ank są 3 respy dragów, tobie proponował bym iść na środkowy, ponieważ śa tam 3 dragi na poziomie +1 gdzie byś stał i wyskakiwały by pojedynczo @Hyzy Zbloczysz gs'a ale będzie duży wast uh i musisz się szybko uhać;) @Lockhead idź na na soldki, weź pare uh, bp manasów i ile reszte capa boltów lub strzał |
Na czym moge expic???
voc: Knight oczywiście skille: 49/46 level: 17 mlvl: 3 (wiec uhy odpadaja) mam PACC'a eq: BS, Medusa shield, scale armor, plate legs, steel helmet, leather boots, scarf |
Cytuj:
|
mam 15 knighta skille 78/75 i gdzie mam exp?
|
Mam : Knight
-level 20 -magic level 2 -skille: 53/52 -itemki: Plate Armor, Plate Legs, Serpent Sword, Dwarven Shield, Crwon Helmet PACC mam .. HELP !!!! Gdzie z takimi skillami moge iśc skillować i expic ? |
uprzejmie proszę o napisanie jakiegoś mini-poradnika dla knighta o elf fortest tj. na jakich skillach oraz lvlu w które zakamarki wchodzić z góry thx
|
Mam 57 palla ;] skille 82/48 16 mlvl ;] Eq crus helmet karm plegi bohy ;]
niewiem gdzie moge expic bo poh to lipa troche jezeli ktos pomoze to poprosze moze link do poradnika o tym expowisku :P |
Cytuj:
|
@Janiol9393
Nice skills ;] jednak narazie proponowal bym soldy. @Ent3x Hmm moze dragi w venore ;< |
Knight - 37 level
Skille: 69/68 Mlvl: 5 FACC :o I nie mam pojęcia, gdzie mogę expić? |
@Up
Masz bohy? Jeśli tak polecam elfy, chociaż nawet bez nich powinieneś sobie poradzić. @Ent3x Myślę, że jakieś dragi, tomby. |
Proff : Knight
Level : 20 Skille : 51/51 Eq : C armor , P legi, Fire axe , Dragon shield, Croco bootsy, Devils Helmet. Gdzie expic ?? |
Konczy mi sie pacc i na ferie zostane bez paca mam 62 lvl knight skile 80/80 6 mlvl eq dsm aol itd .. gdzie expic na facc zeby były dobre zyski i exp jakos leciał . gram na no-pvp ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |
|