![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Marsseel Ty to chyba trochę wyrośnięty jak na 16 lat, co.? Bo ja mam takich znajomych, że wyglądają jak dzieci a sa w Twoim wieku ;x
Miło słyszeć Slythia x) |
Cytuj:
Glet, mam nadzieje że wiesz że są to tylko żarty. Co o tobie sądze wyraziłem w notce xP |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A mi to notek nie daja ;( @Lasooch No dobra, wybaczam :D |
Gadałem z Gelt, naprawdę jest dziewczyną. Zwracam honor.
@Slythia: sprawdź notki ; ) |
@Marsseel
Nie wyglądasz na takiego świętoszka, jakim jesteś, ale ogólnie spoko ;d |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobra, koniec. Ile mozna udawać faceta :<
@down Z jakiej racji.? Co ja widowisko jestem.? |
@celoz:
zdarza sie ;< @gelt: Jak na kobiete to jesteś urodziwa, popieram Slythie. Imie twoje można prosić (Nick 'Gelt' się ciężko odmienia)? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale rzeczywiście, emo-girlsy są jeszcze ładne jak na mój gust :d |
Cytuj:
@Edit: @Down: Działania autodestruktywne same w sobie są dziwne. Dlaczego? Żadne zwierze w przyrodzie czy to pies czy to człowiek musi walczyć o przetrwanie. Taka już jest "natura". Z resztą czerpanie przyjemności z zadawania sobie bólu świadczy o zaburzeniach psychicznych/emocjonalnych. A seryjne samobójstwa z kolei są żałosne ; ) |
Cytuj:
|
Czemu zbanowali Gelte? Przyznaje się, że nie czytałem regulaminu ale czy można dostać bana za udawanie faceta?
Btw ja odrazu wiedziałem, że to ona (po słit foci ofc) @Down No coś ty, chłopak nie był by raczej taki "gładki" A dlaczego nie widze twojej foty? |
Cytuj:
A szczerze mówiąc to wątpię, żeby Gelt był kobietą, nie udało by się tego ukryć od 2005 roku. Raczej teraz "podchwycił" temat i rżnie głupa. |
ja nie dostałem a pisałem tam...
|
Gelt prosiła, by przekazać, jako że ma bana:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |
|