![]() |
|
Są świetne ale jeśli mogę to poproszę jeszcze druida.
@up Wielkie dzięki |
@Shuki
Ten 1 Zajebisty! |
Żeby nie było mówię: nie jest w całości mój! Lecz jest on jak najbardziej udostępniony w internecie (żaden plagiat). Musiałem go jednak trochę przerobić, lecz wciąż nie jest skończony (patrz: głowa).
|
@Shuki
Świetny mag, nawet jeśli nie jest w całości twój. :D |
Zamuwienie
Chciałbym Outfit "Hunter" z Spearem Lizarda Sentinela w lewej rence i z tarczom Lizarda Sentinela w prawiej rence,jakby kto umial.
To niejest wyzwanie ;) przydal bymi sie taki bo zaczynam robic fake'i:] |
Od dzisiaj zamawiamy nie tylko outy, ale wszystko co nam do fake potrzebne, sprity, bronie, sklejki, efekty itd. itp.
Podziękujcie Virusowi za pomysł i Thorowi z Nieba za zmiane nazwy xD A mi za to ze jestem hehehe :P @down Przeczytałem temat, napisałem o tym do Thora na gg i vuala :) |
Zrobiliśmy burdel w innym temacie, a tu jednak mody spełnieją nasze zachcianki? Apokalipsa...
@Up Dziękuje ci za to, że jesteś. Dziękuje Virusowi za genialne pomysły. Dziekuję Thorowi za zmianę nazwy. BTW. Gdzie się podziały monstery na zamówienie? |
Dzię-ku-je-my! :D
Fajny pomysł z tym, ale nie sądzicie, że teraz temat pomoc dla nowych fake'owców jest zbędny? |
Ech, nie lubię tego ;<
Zobaczycie co się zacznie, ale cóż... No to: Zamawiam potwora, giganta... |
mam takie drobne ale może trudne zleconko :D
mianowicie: -Łeb Citizena [najlepiej blond włoski] -Klatka piersiowa Assassina [bez Addona, po prostu gola klata xD] -Od pasa w dół Summoner[ nogi ciemno szare, a ta tzw. Kiecka Pomarańczowa] z przedniej perspektywy only ;]... nie spieszy mi sie z tym. Z góry Thx. |
Nie wiedziałem że moje pomysły wejdą tak szybko :| Albo czy w ogóle wejdą xd
Teraz mam zapytanie- Co z Efektami? Robimy oddzielny temat? ps. Teraz trzeba będzie trochę chyba mniej spamu bo tyle tych rzeczy naraz to można się pogubić xd @down Czy ja wiem czy tak bardzo.. bo w sumie to będzie to samo, tylko oprócz outów będą inne zamówienia. Ale szczerze mówiąc wolałbym jakby było kilka tematów. |
coś
Zamówienia na grafiki? Dziwny pomysł. Przecież w pomocy dla nowych jest coś takiego. Nazwę zmienili chyba tylko po to, żeby pokomplikować sprawę. Jeśli tu będą WSZYSTKIE grafiki, to zrobi się okropny bałagan.
Zamówienie Potrzebuję jakiego fajnego alchemika z fiolkami u pasa. Jakiś sztylet mu wpakujcie do buta i mieczyk gdzieś mu by pasowało dać. Jak można, to jeszcze rzut fiolką. Wiem, że mogę sobie skombinować, ale mi się nie chce. Proszę o szybkie wykonanie, ble ble ble, itd. Jasne? |
Zamówienie
potrzebuje samuraja
- dlugie biale wlosy - czarne kimono - katana u pasa - bialy plaszcz potrzebne mi tez to jak sie on porusza Z GORY DZIEKUJE prosilbym o przeslanie na pw , bedzie to glowny bohater mojego fake :) |
Dobra dobra ja tu czegos potzrebuje! :D
A mianowicie plaszcz taki jak ma Itach (ten z Akatsuki). Bardzo prosze o szybka i solidna robote. ;) @up Moze ci to zrobie, ale nie obiecuje... |
Jak grafiki to grafiki...
1. Zamówienie: -Mag Ognia, -Arcy mag ognia, -Mag wody, -Arcy mag wody. Jak ktoś grał w Gothic II/I to wie jak to ma wyglądać. 2.Zamówienie: -Biały out Brotherhood of Bones -2 addony do tego outa(kaptur, kosa) -Nakładka, Styknie z 2 stron(przód i tył) |
Potrzebuję giganta. Czyli nie ten w zbroi(patrz. Avager), tylko z gaciami z futra jakiegoś, łysy, nie przerobiony cyklop.
|
Cytuj:
Ale masz wzamian to(bez addonów) http://img296.imageshack.us/img296/2...fbonesmta2.png sklejał Michos Ukryty tekst:
|
@up.
Dla nie wiedzących; pomocfake.jun.pl to servis z różnymi pomocami dla fake'owców ;) @Topic: Poproszę (jeśli to możliwe) lokacje :confused:; mianowicie podziemną jaskinie^^ a jak nie to trudno. I jeszcze poproszę jakiegoś minosa 'generała' xP xP ma być wypasisty ;p |
Ja bym prosił o
-Dziecko, małe wzrostu goblina -Wojownika, krótkie włosy podobny do Geralta z Rivi włosy białe -Starca, łysy z laską szaty najlepiej białe albo szare To chyba tyle jak narazie. |
Dzięki. Nie znałem tej strony więc nie wiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |
|