![]() |
|
@Kasztan
Atak na Darze :D:evul: |
Ogloszenie
W sobote odbedzie sie Banshee Quest, zoorganizowany przez ID. Glowny blocker Khonsu Osiris(105EK). Zapraszam wszystkich 17:00 sobota pod GH ID. (Wymagany 60lvl:P)
|
@Up
i napewno na niego pojdziesz... i nie tylko ty, a miala byc pierwsza polska ekipa ehh.. |
tez bym sie cheteni wybral na tego banshe questa, gdyby nie te deady...
o ktorej beda losowane te pacce (przyda mi sie, za 3 dni koniec mojego) |
Silvera to wogóle fajny servek. Najwięcej polaków widuje w kazo:D ostatnio 2 razy spotkałem grupke br pk. Gościu z 16 levelem który chodził na przynęte i pózniej 4 z ponad 25 levelami. Chodzili sobie po kopalniach kazo:/ Tak to br mi nie przeszkadzają jak cos zaczynajką gadac po swojemu to ja po swojemu i koniec rozmowy.
Mam do was pytanie o pacc. Za ile gp można go kupić na silverze i od kogo? I czy idzie kupić pacca za dolary? |
Cytuj:
z 1 blokerem i to na dodatek blokerem z silvery tego niezrobicie :D |
@Kasztan
Khonsu to najlepszy blocker jakiego znam :) ale wlasnie, mial byc polski team na banshee... |
8o Jeśli chodzi o Banshee Quest to ja mogę iść, bo kasy potrzebuje.
Vake, Asen też pójdą pewnie :D |
Cytuj:
:) :) "...Glowny blocker Khonsu Osiris(105EK)..." Główny to chyba nie to samo co jedyny ? :evul: :evul: :evul: Pozdrawiam all |
Cytuj:
no chyba ze ta :> btw mam pacca, ale niewygranego tylko kupilem :D @UP Tak, tylko znajac zycie prawie kazdy bedzie sie bal prawie.... |
Khonsu Osiris to glowny bloker, ale oczywiscie nie jedyny. Nie znam teamu ale na bank z knightow idzie Kacperka, Kiezen~ (nie pamietam nicku) zglosil sie Vegeta i zapewne wielu innych bo jak juz napisalem wiekszosc ID idzie.
Edit: Wzialem udzial w losowaniu pacca :D:D Signed Up for Lottery Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address [email protected] :P |
22:09 Vevsa Powrut [11]: Mateusz Dragon Wielki To Raczej Muj Brat Kurwy
|
18:49 You see a violet gem.
It weighs 0.30 oz. :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
niom, leci z tych syfow :D
|
Cytuj:
Masz filmik z tego?? |
Cytuj:
niet :] Ale z innych moze bedzie |
10:07 Warning! The murder of Natyy was not justified.
37 ed :d ups double post :> 16:04 Warning! The murder of Sevita Dilth was not justified. 38 sorc chyba cos mnie an pk wzielo :D wszedlem na 25 sorca <strazik gaju lol1> i se ubilem 29 palka....k-arm+fs w bp... Kiedys Rekin mi mowil o takim 38 sorcu? co monka przed soba i obok domku siedzial... wlasnie dal mi k-arma i bp explo :D 3 frag...rs... k-arm dragonka... kurde 3x zabilme i 3x k-arm :D |
@All
coś cicho na tym forum dlatego wkleję fote moją i rastamana z lootem z hunciku kolo 20-30 minut na d-lairze http://i79.photobucket.com/albums/j1...AIR/UO0048.jpg Resztę i lepszych fotek można zobczyć na: http://s79.photobucket.com/albums/j150/Ariel_palek/ |
ja na tej stronie widze 2 zdjecia ... twoje? :D
|
niee ale to ja i mój bro ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |
|