![]() |
|
Cytuj:
|
twoja stara
jak udowodnisz ze mozna to ci uwierze hahaha |
Tu za duzo nowosici niema ale jak wiesz jakiesi to napisz.
A wyspa z spike swordem nie kniecznie musi byci czenisiciol roka jak moglisici zauwazyci rok jest na jednej mapie z mainem wienc . Ci co nie wiezol niek na roku dadzol alt+szczalka w prawol strone :cup: |
Cytuj:
Chyba nie trzeba nic tłumaczyć... |
A ty Rocket, fanie kłótni, po co go bezpodstawnie wyzywasz?
Niech poda choć jakiś drobny szczegół, który nie pozwala zdobyć IronHelmeta, ale da możliwość przetestowania jego wiedzy. Z góry zakładasz że każdy to debil. Edit: Dodam jeszcze że widziałem nieraz już Iron Helmet na screenach (tak, wiem ze powiecie ze fake itp) |
Cytuj:
Każdy może tak gadać, daj jakiś dowód to pogadamy. Brechtać to można się najwyżej z Ciebie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapytaj Klocka, może raczy oświecić wasz ciemnogród.
|
Cytuj:
Więc dowodów też nie przedstawię jedynie mogę potwierdzić że widziałem :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A z tym wiekiem to jakiś komleks masz? Takie teksty mówią tylko 14 latki ;P Tak samo jak już ktoś wyżej wspomniał, nie lubię ludzi bez dowodów ^^ |
@2x up
what, what, what? ty se jaja robisz, czy mam na Darashie plynac? |
Sprobowac nie zaszkodzi :] Ale watpie w prawdziwosc tej tezy.
|
Gdyby nie część z serpent swordem może więcej ludzi dało by się nabrać...
Swoją drogą takie rozwiązanie byłoby chyba najlepsze^^. @down Pwnd. |
Cytuj:
PS. Moglbym Cie prosic o jakies wskazowki na PW, od czego najlepiej zaczac poszukiwania/w czym szukac jakichs wskazowek? Juz pisalem, iz ksiazki z biblioteki nic konkretnego mi nie mowia, chociaz mniej wiecej wiem o co w nich chodzi. |
Cipfried?
Witam! Jestem nowy na tym forum, lecz śledzę każdy temat o Rooku. Bardzo mnie zaciekawiła właśnie ta zagadka z SoFem. Z rozmowy z różnymi NPC wynika w końcu, że to Veroth ukradł Dallheimowi SSa. Gdzieś w jakiejś przetłumaczonej książce z Tibii pisało, że Veroth to:"ten który grzechem czynił dobro, witał i pomagał!" A kto pomaga nam na Rooku? Cipfried.. on pomaga nam lecząc nas i zawsze wita nas kiedy padniemy ^^ A zgrzeszył bo ukradł Spike Sworda.... Do tego jeszcze dochodzi wypowiedź Knightmare "Szukacie zbyt daleko a rozwiązanie macie pod nosem" Zbieg okoliczności? Właściwie kto by podejrzewał mnicha który nam pomaga?
|
Cytuj:
|
Veroth nie egzystuje, przynajmniej jako osoba, a nie jako rzeczownik.
edit: minut pare opóźnienia ;p |
Cytuj:
Zanim zaczniesz pisać takie bzdury to przejrzyj choć 20% tematu i sprawdź samemu zanim się zbłaźnisz. Jak to mówią "lepiej żeby ludzie mieli cię za idiotę, niż się odzywać i utwierdzać ich w takim przekonaniu", więc po prostu już przestań. Zaraz się posypią posty w stylu "ooo co ty taki ostry" "daj spokój on nowy nie wiedział", a powinien wiedzieć! Jakby każdy z tych "biednych nowych" przeczytał regulamin, poradnik który jest przyklejony i pisał tylko rzeczy które da się sprawdzić to ten temat nie miał by tysięcy postów wypełnionych SPAMEM! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |
|