Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Brecht 11-02-2009 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa (Post 2460107)
Nie obrażaj mnie. Bug to jest, bo nie powinien występować na Rookgaardzie, a istnieje. A jest stary, bo przecież tego buga z przenoszeniem itemków już dawno usunięto, prawda? Najpierw myśl, potem napisz

Kto tu nie myśli to ja już nie wspomnę, bo nie chcę cię obrażać :P Widzisz, nie powinieneś wypowiadać się na tematy, o których nie masz pojęcia. Iron helmet na Rookgaardzie to nie żaden bug, ponieważ można go zdobyć. To już problem, że tobie podobne, zidiociałe dzieci nie wiedzą jak go zdobyć ;)

RookgaardRzadzi 11-02-2009 13:57

twoja stara

jak udowodnisz ze mozna to ci uwierze hahaha

piratix12 11-02-2009 14:28

Tu za duzo nowosici niema ale jak wiesz jakiesi to napisz.
A wyspa z spike swordem nie kniecznie musi byci czenisiciol roka jak moglisici zauwazyci rok jest na jednej mapie z mainem wienc .
Ci co nie wiezol niek na roku dadzol alt+szczalka w prawol strone
:cup:

Rocket Slayer 11-02-2009 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brecht (Post 2460181)
Kto tu nie myśli to ja już nie wspomnę, bo nie chcę cię obrażać :P Widzisz, nie powinieneś wypowiadać się na tematy, o których nie masz pojęcia. Iron helmet na Rookgaardzie to nie żaden bug, ponieważ można go zdobyć. To już problem, że tobie podobne, zidiociałe dzieci nie wiedzą jak go zdobyć ;)

A ja wiem jak włączyć konsolę w RL i wpisać "god mode"

Chyba nie trzeba nic tłumaczyć...

Szpec 11-02-2009 18:18

A ty Rocket, fanie kłótni, po co go bezpodstawnie wyzywasz?
Niech poda choć jakiś drobny szczegół, który nie pozwala zdobyć IronHelmeta, ale da możliwość przetestowania jego wiedzy.
Z góry zakładasz że każdy to debil.
Edit: Dodam jeszcze że widziałem nieraz już Iron Helmet na screenach (tak, wiem ze powiecie ze fake itp)

Barbar 11-02-2009 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brecht (Post 2460181)

A ja mam steel helmet, spike sworda i b robe . Szkoda że takie zidiociałe dzieci nie wiedzą jak go zdobyć ;)
Każdy może tak gadać, daj jakiś dowód to pogadamy. Brechtać to można się najwyżej z Ciebie :)

Brecht 12-02-2009 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2460582)
A ja mam steel helmet, spike sworda i b robe . Szkoda że takie zidiociałe dzieci nie wiedzą jak go zdobyć ;)
Każdy może tak gadać, daj jakiś dowód to pogadamy. Brechtać to można się najwyżej z Ciebie :)

Idź zapuść bota, może przeczyta za ciebie parę książek i porozmawia z właściwymi NPC. Moje drogie dzieci, sęk w tym, że ja nie muszę wam niczego udowadniać, ponieważ nie potrzebuję waszego uznania. Gdyby wasze zainteresowanie Rookgaardem nie ograniczało się do włączenia bota, sami odkrylibyście możliwości jakie daje nam wyspa. Ograniczeni tylko i wyłącznie do tego forum, jedyne czego się nauczycie to wyzywać siebie i wasze "stare".

Marcin24 12-02-2009 08:19

Cytuj:

Moje drogie dzieci, sęk w tym, że ja nie muszę wam niczego udowadniać, ponieważ nie potrzebuję waszego uznania.
W takim razie idź już sobie, bo nie lubimy tutaj ludzi bez dowodów.

Brecht 12-02-2009 08:33

Zapytaj Klocka, może raczy oświecić wasz ciemnogród.

Lukaszekbb 12-02-2009 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpec (Post 2460491)
Niech poda choć jakiś drobny szczegół, który nie pozwala zdobyć IronHelmeta, ale da możliwość przetestowania jego wiedzy.
Z góry zakładasz że każdy to debil.
Edit: Dodam jeszcze że widziałem nieraz już Iron Helmet na screenach (tak, wiem ze powiecie ze fake itp)

Co do ego helmecika nie mam pojęcia jak go zdobyć ale wiem że co najmniej dwie osoby na rook'u na Candi takowy posiadają i to nie ze screenów a widziałem na trade.
Więc dowodów też nie przedstawię jedynie mogę potwierdzić że widziałem :)

Pan Klocek 12-02-2009 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brecht (Post 2461063)
Zapytaj Klocka, może raczy oświecić wasz ciemnogród.

Wybacz ale nie mam nic do powiedzenia na forum na temat iron helmeta. I uważaj z tym ciemnogrodem, kilka osób tu przesiadujących wie dużo, BARDZO DUŻO i to oni raczej "oświecili" by to forum.

Barbar 12-02-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brecht (Post 2461050)
Idź zapuść bota, może przeczyta za ciebie parę książek i porozmawia z właściwymi NPC. Moje drogie dzieci, sęk w tym, że ja nie muszę wam niczego udowadniać, ponieważ nie potrzebuję waszego uznania. Gdyby wasze zainteresowanie Rookgaardem nie ograniczało się do włączenia bota, sami odkrylibyście możliwości jakie daje nam wyspa. Ograniczeni tylko i wyłącznie do tego forum, jedyne czego się nauczycie to wyzywać siebie i wasze "stare".

Skoro niemusisz nam niczego udowadniac, to po co sie chwalisz?:(
A z tym wiekiem to jakiś komleks masz? Takie teksty mówią tylko 14 latki ;P

Tak samo jak już ktoś wyżej wspomniał, nie lubię ludzi bez dowodów ^^

DK-LOG.911 12-02-2009 17:57

@2x up

what, what, what? ty se jaja robisz, czy mam na Darashie plynac?

Szpec 12-02-2009 18:46

Sprobowac nie zaszkodzi :] Ale watpie w prawdziwosc tej tezy.

Ameriov 12-02-2009 21:25

Gdyby nie część z serpent swordem może więcej ludzi dało by się nabrać...
Swoją drogą takie rozwiązanie byłoby chyba najlepsze^^.

@down
Pwnd.

Szpec 12-02-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 2461100)
Wybacz ale nie mam nic do powiedzenia na forum na temat iron helmeta.

Potwierdzasz ze jest on do zdobycia? To akurat możesz powiedzieć ;)
PS. Moglbym Cie prosic o jakies wskazowki na PW, od czego najlepiej zaczac poszukiwania/w czym szukac jakichs wskazowek?
Juz pisalem, iz ksiazki z biblioteki nic konkretnego mi nie mowia, chociaz mniej wiecej wiem o co w nich chodzi.

Sagnitor 14-02-2009 10:40

Cipfried?

Witam! Jestem nowy na tym forum, lecz śledzę każdy temat o Rooku. Bardzo mnie zaciekawiła właśnie ta zagadka z SoFem. Z rozmowy z różnymi NPC wynika w końcu, że to Veroth ukradł Dallheimowi SSa. Gdzieś w jakiejś przetłumaczonej książce z Tibii pisało, że Veroth to:"ten który grzechem czynił dobro, witał i pomagał!" A kto pomaga nam na Rooku? Cipfried.. on pomaga nam lecząc nas i zawsze wita nas kiedy padniemy ^^ A zgrzeszył bo ukradł Spike Sworda.... Do tego jeszcze dochodzi wypowiedź Knightmare "Szukacie zbyt daleko a rozwiązanie macie pod nosem" Zbieg okoliczności? Właściwie kto by podejrzewał mnicha który nam pomaga?

Marcin24 14-02-2009 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sagnitor (Post 2463462)
Witam! Jestem nowy na tym forum, lecz śledzę każdy temat o Rooku. Bardzo mnie zaciekawiła właśnie ta zagadka z SoFem. Z rozmowy z różnymi NPC wynika w końcu, że to Veroth ukradł Dallheimowi SSa. Gdzieś w jakiejś przetłumaczonej książce z Tibii pisało, że Veroth to:"ten który grzechem czynił dobro, witał i pomagał!" A kto pomaga nam na Rooku? Cipfried.. on pomaga nam lecząc nas i zawsze wita nas kiedy padniemy ^^ A zgrzeszył bo ukradł Spike Sworda.... Do tego jeszcze dochodzi wypowiedź Knightmare "Szukacie zbyt daleko a rozwiązanie macie pod nosem" Zbieg okoliczności? Właściwie kto by podejrzewał mnicha który nam pomaga?

Veroth to Vendor, z angielskiego sprzedawca czy sklepikarz, ale chętnie poczytam sobie źródło, z którego wziąłeś te informacje.

Pethaf 14-02-2009 11:09

Veroth nie egzystuje, przynajmniej jako osoba, a nie jako rzeczownik.

edit: minut pare opóźnienia ;p

Pan Klocek 14-02-2009 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sagnitor (Post 2463462)

Przestań ściemniać z tym śledzeniem tematów. Gdybyś przeczytał którykolwiek to byś wiedział, że nie było żadnej książki o Verot'u NIGDY, rozumiesz NIGDY!!Nie ma czegoś takiego jak NPC Veroth. I powiedz mi które rozmowy NPC wskazują na cokolwiek związanego z SoFem?! Choćby małą wskazówkę, że ktoś coś ukradł.
Zanim zaczniesz pisać takie bzdury to przejrzyj choć 20% tematu i sprawdź samemu zanim się zbłaźnisz. Jak to mówią "lepiej żeby ludzie mieli cię za idiotę, niż się odzywać i utwierdzać ich w takim przekonaniu", więc po prostu już przestań.

Zaraz się posypią posty w stylu "ooo co ty taki ostry" "daj spokój on nowy nie wiedział", a powinien wiedzieć! Jakby każdy z tych "biednych nowych" przeczytał regulamin, poradnik który jest przyklejony i pisał tylko rzeczy które da się sprawdzić to ten temat nie miał by tysięcy postów wypełnionych SPAMEM!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.