![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Theo jest dobry, ale dla mnie Wilkshajr lepszy. Serio. |
Cytuj:
|
Moja babka tego slucha ciagle, i jak sobie u niej siedze to tez slucham i wcale nie jest tak, ze jakis fanatyk ciagle gada. To sama propaganda, tylko sie modla, albo jakies wiadomosci puszczaja, czasem cos spiewaja.
|
zacznijcie tu jeszcze na temat radio maryja dyskutować...
http://www.youtube.com/watch?v=tVIRsUZdxaI This is what i'm talking about! |
Sagna został ojcem.
|
Cytuj:
@topic Jak obstawiacie dzisiejsze mecze Pucharu UEFA? K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie lubię filmików o piłce nożnej z muzyką w tle. Najlepszym podkładem są odgłosy stadionu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Manchester ma chyba najłatwiejszą drogę, ciekawie zapowiada się też pojedynek Arsenalu. W sumie obie drużyny na podobnym poziomie. L'pool - Chelsea wiadomo. Będzie wiało nudą a i tak pokażą mecz w tv. |
Trafił swój na swego :) Barca na Bayern który strzela jak na zawołanie. Dobry mecz może być. Barca nigdy nie lubiła grać z niemcami więc będzie ciekawie. A w 2 ćwierćfinale Chelsea w dwumeczu 3-2 z Liverpoolem i Barca-Chelsea w półfinale, bo co to za LM bez meczu Barca-Chelsea?
|
Jestem trochę zawiedziony, wolałbym mecz z Bayernem... :<
|
Ni ma CFC- Barca :(.
Ale z L'poolem też będzie ciekawie, troche się martwie po tym jak widze mobilizacje L'poolu na najważniejsze mecze... |
Cytuj:
|
Finał: Arsenal - Bayern ;)
|
Świetne losowanie. Nie dość, że Porto to jeszcze później w półfinale z Villarealem.
|
ManU dzieki losowaniu ma pewne miejsce w finale, przeciwnikow ma banalnych. Liverpool.. nie bedzie mial latwo, aczkolwiek, wiadomo, ze sa w stanie pokonac kazdego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do trzech Yohów sztuka...
@topic Imho ManU bez problemu przebrnie do finału. K.Jay |
nie uważałbym bayernu za jakiś strasznie mocny zespół;d w lidze gra bardzo niemrawo, a w lm mieli naprawdę przeciętnych przeciwników
o awans jestem raczej spokojny, ale potem w półfinale może być ciężko (zwłaszcza, jeśli Liverpool pokona Chelsea, których jakoś mniej się obawiam;d) |
Cytuj:
Jedno trzeba przyznać - czuję się dużo pewniej, niż chociażby w tamtym roku. Jednak jak to mawiają - "nie chwal dnia przed zachodem Yoha"... |
Lepszy Yoh w garści, niż Wilshere na boisku.
K.Jay |
Wy tylko o piłcea a za tydzien juz pierwsze GP F1 ; )
stawiam na reno,ferrari i równiez na red bulla, który moze sie okazac czarnym koniem bo w testach niezle wypadał vettel |
Ja obstawiam finał Man. United-Liverpool. I to, że Liverpool wygra (oczywiście do Man. United nic nie mam) no ale zobaczymy.
|
I kto tu się napina, złamasy ?
|
Jacy wy wszyscy pewni siebie =]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Radom wygrał 2 mecz z Gdańskiem i szykuje się na to, że radary zostaną w pluslidze ;| |
Mówił dziad do Yoha a Yoh ani razu
|
Czego Yoh się nie nauczy, tego Wilshere nie będzie umiał.
K.Jay |
Up, up, up...jeba** spamerzy xD
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tego przepisu, to dzisiaj (tzn wczoraj;d) został on jednak wycofany i nadal wygrana będzie zależeć od ilości punktów;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |
|