![]() |
|
to, tylko ban.... :D
btw lettery? czy po prostu jak ktoś padał na saorce... to ten z forum... a tak ogolnie gral ; pp to jakiś lamus od Adde? ; oo żebym musiał posty z 6 edytować ; PP Cica Gola - Aug 07 2008, 19:38:02 CEST Killed at Level 117 by Kopez and by Kojak Firefighter Xuzoun - Aug 07 2008, 21:03:40 CEST Killed at Level 146 by Cassixx and by Iros jaba |
[CHAR]Tibioholikus[/CHAR]
Aug 08 2008, 23:45:33 CEST Killed at Level 139 by [CHAR]Endrox[/CHAR] and by [CHAR]Vesz[/CHAR] http://www.***********.com/219119821.html |
Prawidłowa nazwa filmu. :D
|
muhahhahahhahha ale to jest noob
gz akcji |
[GUILD]Aftermath[/GUILD]/[GUILD]Te Typy[/GUILD]/[GUILD]Inmates[/GUILD] [12] - [0?] [GUILD]Aureas Finest[/GUILD]/[GUILD]CC[/GUILD]
[CHAR]Edozev[/CHAR] [CHAR]Speed'Mono Sucio[/CHAR] [CHAR]Elverion Guide[/CHAR] [CHAR]Ramievoh Tealistyne[/CHAR] [CHAR]Ponkowaty rycerz[/CHAR] [CHAR]Corey Johnson[/CHAR] [CHAR]Skuriz[/CHAR] [CHAR]Matsel[/CHAR] [CHAR]Shinjizuke[/CHAR] [CHAR]Ranilcurre[/CHAR] [CHAR]Quartzer[/CHAR] |
any movie?
|
Cytuj:
Xuzoun hattrick ;] |
no niestety. mozecie mnei tak zabijac co godzine jak macie padac po 12. HAHA jaka polewa na vt byla hahaha xD
Edit: 00:22 Quartzer: »moze padlem 00:22 Quartzer: »xD 00:22 Quartzer: »ale nie wyszlo 00:22 Quartzer: »wam ze nam nie wyszlo ? HAHAH |
Ja i tak mam lepsza polewe z ciebie :)
|
No nie wyszlo :S bo Yokonzu uciekl :(
|
Cytuj:
A Ty Chomski hacka nie miales ostatnio? |
Cytuj:
|
żal wszyscy spamerzy zbanowani nie ma kto forum porzadnie spamowac ;/;/;/;/;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dawaj pojedz mi po rodzinie lubie to:evul: |
Cytuj:
(btw to juz nie moj interes tylko murzyna) teraz przynajmiej juz o nic nie bede musial sie obawiac, tylko o to zeby za duzo unjustow nie wbic.W koncu uruchomie swojego ms tylko jeszcze troche nim przyexpie i bedzie gitarka Cytuj:
a propos welcome in brasil |
Cytuj:
|
to tak dla twojej informacji na nowym charze nie jestem jako polak, wiec nijak mam sie to do twojej teorii.
no i huj ? chyba ze znasz szwedzki. bo oni tylko swe zostawia no i moze serbow i brazoli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
12:56 Quartzer [104]: wrocil akurat jak mozna expic xD 12:56 Xuzoun [145]: to noob 12:56 Xuzoun [145]: i sie boi bic Nie on jeden ;] |
Cytuj:
|
|
Jeff Ice
Aug 13 2008, 13:18:41 CEST Killed at Level 68 by Varenix and by Myshka |
Feliex umarł
, ciekawe jak potoczy się akcja w venore, która właśnie trwa :P |
juz po frytkach niestety w dupe;/
|
No niestety ....
|
Cytuj:
|
narazie nie gadaj o veszu tylko sam pokaz co potrafisz a wtedy mow co vesz robi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ofc na harze zuulek pall bo na zuulku jestes na kazdym ob i zawsze jak zauwazam blokujesz swoich8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no kurwa, na tym forum kloca sie tylko pizdy co w sumie nic nie robia w tym war (zuulek, saori, quartzer, slait) nie dosc ze gracie jak pizdeczki to jeszcze innym wypominacie, taki vesz to przynajmniej ludzi fraguje duzo robi, a to ze dal loga no to dobrze zrobil bo i tak to bylo bez szans po chuj ma padac tracic level i NSom kase dawac jak tu nie mozna bylo juz nic zrobic...
|
Cytuj:
Aug 03 2008, 21:00:41 CEST Killed Mamilup at Level 134 ok wiec nie pir...l glupot, a miecho nic nie robi slaitem bo sorca razem ze mna robi. a szwedzkiego nie umiem ale wystarczy mi dunski:) |
Cytuj:
|
No, nie Saorka jestesmy pod wrażeniem B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Ktoś up napisał.. Knightem może trudniej fragi łapać... Ale popatrz na Kojaka czy Feliexa... Fragują ciągle... i to lepiej od nie których Magów |
Eloooooom welcome back:D
co do saoriego to zeby wbic fraga knightem trzeba nim umiec grac , a ty sie podniecasz z jakiegos fraga co pewnie typ byl w trapie a ty czekales z exori gran az na redzie bedzie, zrozum jestes kurwa i noobem poszedles do szweduchow ale to nawet dobrze ze nie ma z nami kogos kto wypiera sie polskosci Own3d |
Cytuj:
Pikapo Eleandril - Jul 21 2008, 02:09:54 CEST Killed at Level 125 by Feliex and by Vichy Nouveay Masz racje Feliex ciągle fragóóóóje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |
|