![]() |
|
Btw. jaki kanał oglądałeś? Może kiedyś złapię : P.
|
pewnie to było AXN SCI-FI lub hyper : p pisali o tym na ACPie
|
Sciagam juz Desu notu. Obie czesci na torrencie ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Chesz popatrzec w moj awatar? |
Yeah, dzis zaprezentowalem jakim jestem no life'm ogladajac 23 odcinki od 15.00 do 03.00 ;s
|
Pff. To ma być no-life? Ja już drugiej nocy z rzędu nie przespałem, a za no-life się nie uważam.
|
No-lifem będziesz jeśli powtórzysz to codziennie przez następne 2 miesiące. Narazie jesteś zafascynowany jakimś anime ;p
Nipah~! Corgar Frizz |
Chce ktoś śniadanko?
http://www.joemonster.org/art/11109/...ugie_sniadanie |
Ja o 4:00 poszedłem spać. Niestety teraz objawia się to piekielnym bólem oczu i śpiączką... ale niestety muszę iść do szkoły...
|
@Naruto manga contain spoils
Ukryty tekst:
@Bleach manga contain spoils Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
@DDos
B Ukryty tekst:
|
Jest! Dobre wieści!
Mam w końcu, dobrze działający internet. Teraz ściągam Clannada: After Story, bo utknąłem w połowie chyba, a potem EF-a tale of memories - też gdzieś jestem w połowie ; P |
Cytuj:
2. phi przyjedz na 2dniowy Con i pójdź spać 9h po zakończeniu conu wstań o 8.30 do szkoły nie zaśnij to uznam cie choć za kandydata na No life'a : D |
Ja jakoś ostatnio ciągle się kładę spać conajmniej po trzeciej : P. Tylko moim powodem jest niestety nauka nie anime, choć z chęcią bym się zamienił : |.
|
u mnie anime : p i dosłownie wolne weekendy+poziom budy...
|
Ja jakoś ciągle nie wiem co mam oglądać : P. Chciałem ridebacka, ale jeszcze wychodzi : |. Może propozycji ciąg dalszy?
|
Darker than black,maria holic,star ocean, ?
|
To obejrzę sobie to Maria Holic, potem Sayonara Zetsobou Sensei. Mam nadzieję, że któreś mi się spodoba :P.
|
|
Cytuj:
|
ja mam zamiar tak iść po TEJ szkole : p ale zobaczymy
czyli masz z 18~lat? : p |
Dobra- SZS wrzucone na ruszt (do torrentowni : P), w międzyczasie gram poraz któryś w DMC4! : P
|
grałem w tego białowłosego : p i failed at second boss XD dobrze ze to sciagnołęm a nie kupiłem
|
Dmc Ftw!!!!!
|
Manga&Anime - jedyny taki temat, gdzie co drugi post jest niezwykle treściwy.
|
DMC 3 :* Ahhh, ta Nevan... :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Anime to nie wszystko, chociaz przyjemnie umila zycie :P |
dunno , teraz jest teraz XD
@Gargoin mylisz sie : p DMC rozmowa-jest takie anime ten post - mowa o nakama czyli znajomych etc =D |
@up
no chcialem isc, ale nie chcieli mnie przyjac bo powiedzieli ze mam 18 lat i powinienem do szkoly dla doroslych sie zapisac i wlasnie teraz kisze sie z dziadkami w klasie, no ale co zrobisz... nie uczylo sie to sie ma ;s @bleach wlasnie obejrzalem 1 film bleacha noi kreska mnie zdziwila bo wygladalo to jak jakas kreskowka ;] |
ja miałem inaczej :s
wyrzucili mnie z elitarnego [Majdańska] technikum bo psułem im średnią i potem znajdź w listopadzie liceum : / to do 2letniej Handlowej poszedłem~ @ Zacząłem słuchać Abingdon School Boys fajna jap. kapela : D [wyk. 4th enda SE i 1 opa DTB] |
Cytuj:
|
Ja natomiast przebijam sie przez 10GB muzyki z Evangeliona ;)
O, i czytam Radio Yokohama, Bruczkowskiego. Polecam kazdemu fanowi Japonii (jak kazda jego ksiazke z tej serii) i muzyki (a szczegolnie "j-death-metal'u" ;)). |
Cytuj:
|
Oj taaaak. Zupełnie zwalili Dantego.
|
Zwalili Dantemu?.................postac?
|
DMC FTW!!!!!!!!! a zwłaszcza 3, Nero mnie w 4 w*****al. Ehh ludzie btw kiedy my sie wkoncu spotkamy ? i gdzie ? ja szczeze proponuje warszawę bo to jednak centrum komunikacyjne Polski i lezy w miare na srodku. A spotkac by sie z wami wypadało xD
|
Ja juz Rayze widzialem, i... jakos nie chce tego powtarzac! :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |
|