![]() |
|
Cytuj:
jesli tak to sie ciesze.. shadow vain (albo jakos tak nie pamietam) pay out :/ mam nadzieje ze w niedalekim czasie saint wygra w koncu jakas openke :evul: |
No to teraz walka rozgorzała na dobre... Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika po ostatnich niepowodzeniach. WELCOME TO OBSIDIAN HELL!!
|
saint nie wyjdzie na openke
|
Cytuj:
Zebys Tylko sie nie przeliczyl ;)) na wszystko Przyjdzie czas i miejsce i na kazdego....:) pOzdrO:) |
Saint bez slayera jest jak mysz bez sera, nawet sie zarymowalo i dlatego tyle niepowodzen jest xD
|
@omoj
powiedz tylko kiedy |
Cytuj:
no raczej bez nas no chance :( 8o dajcie chara plax :D:D:D @Kaktus92 ja na Twoim miejscu skoro tu grasz to bym sie nie opowiadal tak strasznie za saint skoro z nimi nie walczysz bo ktos Ci moze podciac skrzydla :P "..Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika.." ja to odebralem tak jakbys byl za Saint :p chyba ze sie myle to sory :P @zielaq czemu nie wyjda na openke ?;( |
@Sabaevil
Saint walczą w słusznej sprawie o to mi chodzi. Nie wiem skąd tyle w szwedach nienawiści do polaków. Popieram cel jaki im przyświeca, gdyż każdy powinien mieć prawo do swobodnego grania niezależnie od narodowości. |
Zielaq co tak ostatnio padasz? Net? Pech?
|
Cytuj:
Leonidasie! prowadź nas do zwycięstwa! |
Cytuj:
Kolego, dziś już nie ma dobrych i złych... Dziś gwałt sie gwałtem odciska... |
tak troszke odbiegajac od tematu
[CHAR]Peero[/CHAR] Feb 03 2008, 23:17:30 CET Killed at Level 125 by Don'Hawk and by Elvis Gresley http://www.***********.com/482892116.html Dzieki ;):cup: s p e e d y s h a r e http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36985 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
raz przez kompa a tak to znoobilem 3 razy ;p |
Cytuj:
a pisal bede co chcial gdzie chcial i kiedy bedzie mi sie podobalo bo tego mi nie zabronisz B) a puki co to widze ze prawie ty placzesz bo cos niejest (z tego co mowisz) zgodne z prawda. nie latwiej normalnie napisac a nie odrazu wjezdzac na kogos wielki 'wszechmocny wszechwiedzacy kozaku' ? ~a moje wjechanie na Ciebie jest tylko odwetem :] bo z zasady nie atakuje ludzi jak niemam powodu :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gader teraz to juz za przeproszeniem pierdolisz :) a co bylo jak ng zajebalo zielaqa? a co myslisz o PL ktorzy teraz sa w NG? nie zebym byl jakos uprzedzony czy cos ale na 90% podziela los bosniakow. moze z wyjatkiem Pephyego bo ng bedzie potrzebowalo kogos z PL do ogarniania co sie dzieje u polskiej strony obsidii
|
Cytuj:
Widać własnie jak niska jest Twoja inteligencja, w rl tez wierzysz we wszystko co przeczytasz w gazecie? stary mogę napisać posta ze całe NG sie wypłaciło, przylecisz tutaj i powiesz "HURAAA NG sie wypłaciło"? :] i zdecydowanie tak, w porównaniu z Tobą na pewno jestem Wszechwiedzący, przynajmniej na ten temat. btw. póki co, a nie puki, to tak żebyś chociaż z tego forum wyniósł coś wartościowego. |
Cytuj:
to tyle bo nie gadam z ludzmi o nizszym poziomie . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |
|