Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

sabaevil 03-02-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez InvisibleWound (Post 1879322)
a wedlug mnie to dopiero poczatek.

jesli tak to sie ciesze..

shadow vain (albo jakos tak nie pamietam) pay out :/

mam nadzieje ze w niedalekim czasie saint wygra w koncu jakas openke :evul:

Kaktus92 03-02-2008 20:09

No to teraz walka rozgorzała na dobre... Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika po ostatnich niepowodzeniach. WELCOME TO OBSIDIAN HELL!!

zielaq 03-02-2008 20:09

saint nie wyjdzie na openke

omoj 03-02-2008 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1879551)
saint nie wyjdzie na openke

Zebys Tylko sie nie przeliczyl ;))
na wszystko Przyjdzie czas i miejsce
i na kazdego....:)
pOzdrO:)

Romas1 03-02-2008 20:12

Saint bez slayera jest jak mysz bez sera, nawet sie zarymowalo i dlatego tyle niepowodzen jest xD

zielaq 03-02-2008 20:54

@omoj

powiedz tylko kiedy

sabaevil 03-02-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas1 (Post 1879559)
Saint bez slayera jest jak mysz bez sera, nawet sie zarymowalo i dlatego tyle niepowodzen jest xD

masz cos do slayera :D ?

no raczej bez nas no chance :( 8o dajcie chara plax :D:D:D

@Kaktus92
ja na Twoim miejscu skoro tu grasz to bym sie nie opowiadal tak strasznie za saint skoro z nimi nie walczysz bo ktos Ci moze podciac skrzydla :P
"..Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika.." ja to odebralem tak jakbys byl za Saint :p chyba ze sie myle to sory :P

@zielaq
czemu nie wyjda na openke ?;(

Kaktus92 03-02-2008 23:33

@Sabaevil

Saint walczą w słusznej sprawie o to mi chodzi. Nie wiem skąd tyle w szwedach nienawiści do polaków. Popieram cel jaki im przyświeca, gdyż każdy powinien mieć prawo do swobodnego grania niezależnie od narodowości.

Gepolsky 03-02-2008 23:59

Zielaq co tak ostatnio padasz? Net? Pech?

Nirvy 04-02-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sabaevil (Post 1879659)
masz cos do slayera :D ?

no raczej bez nas no chance :( 8o dajcie chara plax :D:D:D

@Kaktus92
ja na Twoim miejscu skoro tu grasz to bym sie nie opowiadal tak strasznie za saint skoro z nimi nie walczysz bo ktos Ci moze podciac skrzydla :P
"..Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika.." ja to odebralem tak jakbys byl za Saint :p chyba ze sie myle to sory :P

Leonidasie! prowadź nas do zwycięstwa!

Fin'er 04-02-2008 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaktus92 (Post 1880028)
@Sabaevil

Saint walczą w słusznej sprawie o to mi chodzi. Nie wiem skąd tyle w szwedach nienawiści do polaków. Popieram cel jaki im przyświeca, gdyż każdy powinien mieć prawo do swobodnego grania niezależnie od narodowości.

@ Kaktus92

Kolego, dziś już nie ma dobrych i złych... Dziś gwałt sie gwałtem odciska...

Elvisss 04-02-2008 00:36

tak troszke odbiegajac od tematu

[CHAR]Peero[/CHAR]
Feb 03 2008, 23:17:30 CET Killed at Level 125 by Don'Hawk
and by Elvis Gresley

http://www.***********.com/482892116.html
Dzieki ;):cup:

s p e e d y s h a r e

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36985

sabaevil 04-02-2008 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy (Post 1880092)
Leonidasie! prowadź nas do zwycięstwa!

ok no problem :d jestem na wezwanie :d tylko musze slayerem troche przyexpic :D

Eboos 04-02-2008 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sabaevil (Post 1879503)
jesli tak to sie ciesze..

shadow vain (albo jakos tak nie pamietam) pay out :/

mam nadzieje ze w niedalekim czasie saint wygra w koncu jakas openke :evul:

Przeraza mnie niewiedza ludzi na tym forum, madrzy sie kazdy a gówno wie, stary zanim bedziesz płakał to zastanow sie bo Shadow Vain nigdy nie był w Saint, to koles ktory kiedys kiedys był hunted a Ng robi propagande i w**ebalo go do posta ze zaplacil i wyglada to tak jakby to byl ktos z Saint. Nie masz pojecia nie pisz i nie roznos głupot.

zielaq 04-02-2008 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gepolsky (Post 1880081)

raz przez kompa a tak to znoobilem 3 razy ;p

sabaevil 04-02-2008 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eboos (Post 1880158)
Przeraza mnie niewiedza ludzi na tym forum, madrzy sie kazdy a gówno wie, stary zanim bedziesz płakał to zastanow sie bo Shadow Vain nigdy nie był w Saint, to koles ktory kiedys kiedys był hunted a Ng robi propagande i w**ebalo go do posta ze zaplacil i wyglada to tak jakby to byl ktos z Saint. Nie masz pojecia nie pisz i nie roznos głupot.

nie bede plakal z powodu tibi od tego zacznijmy -.- nie jestem Toba ;] przeczytalem to na forum.tibia.com wiec nie pie**ol mi tu o niewiedzy itp bo nie gram tylko czytam fora .. :)

a pisal bede co chcial gdzie chcial i kiedy bedzie mi sie podobalo bo tego mi nie zabronisz B)

a puki co to widze ze prawie ty placzesz bo cos niejest (z tego co mowisz) zgodne z prawda. nie latwiej normalnie napisac a nie odrazu wjezdzac na kogos wielki 'wszechmocny wszechwiedzacy kozaku' ?

~a moje wjechanie na Ciebie jest tylko odwetem :] bo z zasady nie atakuje ludzi jak niemam powodu :)

Piesek 04-02-2008 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gepolsky (Post 1880081)

Ue style na frostach..mimo ~500k/h to jest trudne uwierz :)

Cytuj:

@Kaktus92

nienawiść szwedów? ciekawe gdzie jakoś ja, Duba czy Pephy wolimy trzymać z nimi, a nie z Saint, a wiesz dlaczego? Bo to tylko gra, wśród nich mamy przyjaciół, którzy wolą umrzeć z nami niż spierdolić do pz czy coś ;)

Nedomanus 04-02-2008 07:14

Gader teraz to juz za przeproszeniem pierdolisz :) a co bylo jak ng zajebalo zielaqa? a co myslisz o PL ktorzy teraz sa w NG? nie zebym byl jakos uprzedzony czy cos ale na 90% podziela los bosniakow. moze z wyjatkiem Pephyego bo ng bedzie potrzebowalo kogos z PL do ogarniania co sie dzieje u polskiej strony obsidii

Eboos 04-02-2008 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sabaevil (Post 1880171)
nie bede plakal z powodu tibi od tego zacznijmy -.- nie jestem Toba ;] przeczytalem to na forum.tibia.com wiec nie pie**ol mi tu o niewiedzy itp bo nie gram tylko czytam fora .. :)

a pisal bede co chcial gdzie chcial i kiedy bedzie mi sie podobalo bo tego mi nie zabronisz B)

a puki co to widze ze prawie ty placzesz bo cos niejest (z tego co mowisz) zgodne z prawda. nie latwiej normalnie napisac a nie odrazu wjezdzac na kogos wielki 'wszechmocny wszechwiedzacy kozaku' ?

~a moje wjechanie na Ciebie jest tylko odwetem :] bo z zasady nie atakuje ludzi jak niemam powodu :)

Widać własnie jak niska jest Twoja inteligencja, w rl tez wierzysz we wszystko co przeczytasz w gazecie? stary mogę napisać posta ze całe NG sie wypłaciło, przylecisz tutaj i powiesz "HURAAA NG sie wypłaciło"? :] i zdecydowanie tak, w porównaniu z Tobą na pewno jestem Wszechwiedzący, przynajmniej na ten temat.

btw. póki co, a nie puki, to tak żebyś chociaż z tego forum wyniósł coś wartościowego.

sabaevil 04-02-2008 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eboos (Post 1880341)
Widać własnie jak niska jest Twoja inteligencja, w rl tez wierzysz we wszystko co przeczytasz w gazecie? stary mogę napisać posta ze całe NG sie wypłaciło, przylecisz tutaj i powiesz "HURAAA NG sie wypłaciło"? :] i zdecydowanie tak, w porównaniu z Tobą na pewno jestem Wszechwiedzący, przynajmniej na ten temat.

btw. póki co, a nie puki, to tak żebyś chociaż z tego forum wyniósł coś wartościowego.

wszechmogacy wszechwiedzacy przepraszam ze Cie urazilem [mam dysgrafie wiec jebie mnie jak sie pisze] to zajebiscie ze wszsytko wiesz tylko zeby od tej wiedzy ktos Ci kiedys nie przyjebal w rl bo za duzo bedziesz wiedzial -.- ( nie odbieraj tego jak obelge albo cos :) to tylko moje spostrzerzenie do tego jak gadasz z ludzmi tutaj)

to tyle bo nie gadam z ludzmi o nizszym poziomie .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.