![]() |
|
Powiedzcie mi czy na tym serwie to normal? Bo jak grałem na beryli takich debili nie było
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale tak jest wszedzie nooby so wsrud nas:confused: |
@Maskotka
to raczej normalka ; ) |
Hyh, mam nadzieje że osobnik nie grożny, bo dzisiaj nocke mam zrobić :]
|
Feb 03 2008, 18:16:40 CET Killed at Level 132 by Nefari
and by Draco Karste Kolek... |
Myślisz , że jak już Inshon się podda bo w takim squadzie ciężko jest walczyc na servie to pasterz sobie będzie spokojnie expił tylko?Będzie chciał sam trzymać władze na serverze i zemścić sie za to , że kiedyś z rlami sie podłożył żeby Vision miało asa w rękawie..Lvl to nie wszystko ale ma jakieś swoje znaczenie :P Pozdrawiam
|
i teraz pewnie 2 raz sie podlozyl ?
|
dym w ab'dendriel
Feb 03 2008, 20:28:11 CET Killed at Level 82 by Arherox vasano |
Cytuj:
a Ty ziomus masz juz chociaz ten 20 lvl ? Desert quest stoim przed toba otworem ;) pozdro Btw Gz lanena kozaka sobie wjebales no i sie przejechales :) 20:56 Lisek Van Liden [141]: poul lanena cos mowila ?D: 20:56 Poul the Pall [148]: no comment |
|
Nie mówie , że jest spy ale ta sytuacja napewno nie będzie mu się podobać i będzie chciał ją zmienić
|
Jaka sytuacja ? :P
myslisz ze ebdzie chcial wyrzucic vision ? |
@up
Pasterz zawsze był ambitny. |
czyli najpierw bedzie duskiness i wra vs vision lub vision i inshon potem.. wra & inshon vs duskiness a potem wra vs inshon
no trudna droga... |
Predzej czy pozniej i tak bedzie rozlam...
|
Pasterz udowodnił, po tym jak go wyrzucili z Vision, że wie, kiedy i do kogo sie przyłączyć. Juz za czasów kiedy Vision wygrało wojne z Duskami, a pasterz jeszcze był w Vision, dużo mówiło się, że ma długoterminowe plany zawładnięcia serverem. Wtedy też nikt nie wierzył ; )
|
[CHAR]Ymy[/CHAR]
[CHAR]Thor Razar[/CHAR] [CHAR]Ulrena Clanon[/CHAR] chyba pechowy ss dla nich :( |
Cytuj:
|
Ale Klerasil pofrunął niczym pryszcz. A Imargam twardo bił n00b chara podczas Pryszcza deda :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |
|