![]() |
|
Cytuj:
Już się poprawiam! |
Cytuj:
|
Cytuj:
/\ AUTENTYCZNIE ! Tylko nie wiem czy to byles ty, ale fakt mowi sam za siebie. |
Cytuj:
I o to mi chodzi. Przejmuj się dalej, lubię jak takie zera jak ty postują. ;) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Proponuje, żebyście założyli kółko filologii polskiej. Wszyscy. Wspierajcie się na osobnym forum. Z mojej strony nie widzę sensu dalszej dyskusji na forum. Flow będzie uważało, że są najlepsi i że Rebellion to nooby bez skilla, Rebellion będzie uważało tak samo. Wszystko okaże się w dalszej grze. -- The End z mojej strony -- |
Cytuj:
|
@Gonzo
Tak razi nas to co robicie. Nie wkrecaj sobie fejmu kolego bo beka z ciebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty mi pocisnoles , a ja powiedzialem prawde. Nie trzeba sie lavio wstydzic tego , ze posiadasz nowy rodzaj bota 'Mama Ng Bot'. swoja droga dobre skrypty masz do niego: *gdy mnie nie ma w domu expi za mnie *ucieka do dp w momencie , gdy uslyszy alarm *ustawia bota , jezeli Ty zapomniesz *sam sie odzywia *sam sobie wyrabia licencje *kupuje 6 kompow , na ustawianie bota I powiedz mi teraz , co w tym co powiedizaem jest nieprawda ? ;) przemysl to ;) |
Cytuj:
Kyky, a co w tym śmiesznego? |
http://www.speedyshare.com/795372600.html
XDDDDDDDDDDDDDD? CO TO MA ByC XD? BTW Eter Rael zlizal podloge w thais a czookapik dal dzide ;D |
Eter Rael
Annihilated at Level 261 by Aikeryn, Akkumaa, Astarox, Azion Phan, Bocata de Bellotas, Caria Tiky, Cath Ironbeard, Davok, Jamon Dulce, Josephkhan, Khus Dielyne, Magowen, Riba Delsaki, Saler, Shyl, Sylzz, Teffele, Xael Eoth, Xakru and Zeofil lachon. |
Cytuj:
@Tenszi~ Nie, to nie byłem ja |
Proszę, trzymajcie poziom... ( ale nie wysoki w tibii)
|
Cytuj:
Na forum każdy z was pisze, że nie gracie, że macie wyjebane, ale jak przychodzi co do czego, to jesteście pierwsi przy boat trapach, czy Bóg jeden wie gdzie. @ Les Powiem tylko tyle: Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy. Ciao :) |
Cytuj:
No to w takim razie jestem NIEDOJEBANYM NOLAJFEM !!! YO! |
Cytuj:
ILE GO BILIŚCIE? |
Cytuj:
|
co do noliferow w naszej rebeli, to powiem jedynie, ze na ventrilo w tym momencie jest 20 osob z czego 18 na afk channelu
|
Jedyny level jaki Eter wbil recznie w tym roku a Wy musieliscie mu go odebrac.. :/
|
Cytuj:
cam plax ???? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |
|