![]() |
|
Gdybyście przeczytali podpis Gelt. (tak, nie powinno odmieniać skoro jest dziewczynką ; ), to byście zauważyli, że jest tam "pomogłam" jasno i czerwono w rodzaju żeńskim. -.- Już widzicie, że Gelt nie ma wacka? : P <jk>
|
@Afryd
w 99% jestem pewna ze widzialam te zdj na fotce.pl ;> |
@Walekifa:
Walisz kifa? |
Cytuj:
w poszukiwaniu KoOoOMeNCcIIQqAa. Założyłem się z kumplem, że takowego dostane, pisanego TaAkK jAaK tERrazZz PiSszEe ;* : d Jednym z warunków było, że wystawie swoje fotki ;P A, ze akurat mialem to wystawilem ; D A moze opis widzialas? :> |
@usako
5-osobowa kanapka?,słaba jesteś : D ja w 1 gimn. miałem 10 osobowa..stare głupie czasy... [impuls]:Yay!,wróciłaś!....,Yay jutro "wolna sobota" |
@Czesterka
eee tam z mojej perspektywy bedąc na samej górze było całkiem przyjemnie xd |
Martyna odwiecznie ci tfaszy nie widać -..-
Nob |
siemka wszystkim
|
JoŁ Orol! :d
|
Cytuj:
Nie nie patrzalam :P. Tam byly trzy zdj. o ile sie nie myle. z Jakąs kobietą chyba. xD |
Cytuj:
|
@Czesterka
palaczko! ; p @Arfyd PW. xd |
@ "Necro <Maks>"
Siedz cicho, bo powiem co odpieprzales w galerii : D @ Rayza Tak tylko znajdz sie prawie na samym dole O.o @Kenixia Ja nie pale O.o no moze czasem : D @Muminek no sorry, ale znasz adres mojej fotki PE EL : D |
@up
byłem drugi... Mmmm.....dałaś tu kiedyś zdjęcie z pokazana twarzą? xD Właśnie obejrzałem /Pick of destiny/ zaje....film,był tam Dio : D |
Martinka kogo Ty chcesz oszukać, wszyscy wiemy żeś po prawej :P
|
Kolejny raz Ryba mnie przejrzał :x
|
@Killuminati
Lol :DD:DD Kolejny tupac-wannabe ujawnił swe oblicze i jest jeszcze bardziej true od poprzedniego. Nie no nie mogę z was ziomki ;d Za duża bluza rox |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z kolei lekko przyduże sweterki są sweet. |
Hahaha Killuminati w takich workach to mikołaj prezenty roznosi :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |
|