Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Menera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90828)

Sheylia 07-01-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czupa (Post 1832043)
/\ to jest pedał fune oril gdyby nie ja nie było by w ttd takich nobów jak 65 lvl ~

Ja mialem 57 lvl i cio?:>

pvv 07-01-2008 22:36

@Sheylia - na POI pójdzie całe Soul Brothers (zresztą zapytaj każdego z osobna)
Na liste dodaj mnie jako shooter ;] lista i tak ulegnie zmianom :P

@UP all - nie wdawajcie się w niepotrzebne kłótnie z Czupa on już i tak na menerze nic nie znaczy (jego nowy nick w tibii "Master Menerczyk" ) :)

Darkside_The_Ghost 07-01-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pvv (Post 1832150)

@UP all - nie wdawajcie się w niepotrzebne kłótnie z Czupa on już i tak na menerze nic nie znaczy (jego nowy nick w tibii "Master Menerczyk" ) :)

Ty to tutaj niemasz za wiele do gadania ponieważ nie wielcy Soul Brothers zbierali ekipe a Pawlok of menera i Fusion Pall wiec zrób mi tą przyjemnoś i niewypowiadaj sie na ten temat (poprostu zamknij dupe bo śmierdzi)

Sheylia 07-01-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pvv (Post 1832150)

Jesli bedziesz tak laskawy to napisz tutaj nicki oraz profesje. BTW. Z tego co mi wiadomo pilnie potrzebujemy do teamu MS/ED, wiec to oni maja wyzszy priorytet jesli chodzi o zapisy na liste ;) Dziekuje i pozdrawiam. Zapisy TYLKO u Pawlok of Menera & Fusion Pall. [ Ja tu tylko sprzatam ] ^^

Brynio 07-01-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darkside_The_Ghost (Post 1832183)
Ty to tutaj niemasz za wiele do gadania ponieważ nie wielcy Soul Brothers zbierali ekipe a Pawlok of menera i Fusion Pall wiec zrób mi tą przyjemnoś i niewypowiadaj sie na ten temat (poprostu zamknij dupe bo śmierdzi)

Ale "Ci wielcy" zdecydują czy POI się odbędzie i kto na nie się wybierze. Nie mam zamiaru iść z chołatą (jak to było z teamem Omny), zbieraniną bo Pawlok czy Fusion wpisują każdego kto się zgłosi. Skoro ja nie pójdę, to Hurek i Bah tak samo.

@Down: Ell ja z nim nie ide. nie przyda nam się nawet jako mięso armatnie.

Elldoz 07-01-2008 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brynio (Post 1832245)
Ale "Ci wielcy" zdecydują czy POI się odbędzie i kto na nie się wybierze. Nie mam zamiaru iść z chołatą (jak to było z teamem Omny), zbieraniną bo Pawlok czy Fusion wpisują każdego kto się zgłosi. Skoro ja nie pójdę, to Hurek i Bah tak samo.

Swiete slowa Bryn, no bo jak widze pozycje Arkan Karakan to mna telepie..;/

UdenixKnight 07-01-2008 23:58

Z Czupą już sie dogadaliśmy jakoś, więc na ten temat spokój ;]

Udenix 08-01-2008 00:01

No i wkońcu wróciłem na stare konto xD

Darkside_The_Ghost 08-01-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brynio (Post 1832245)

@Down: Ell ja z nim nie ide. nie przyda nam się nawet jako mięso armatnie.

Wy zbieraliście ekipe od początku? Bo jak nie to zrób mi tą przysługe i powiedz temu aldra cośtam żeby niepie*** że wszystko sie zmieni, mogliście sami team zbierac zamiast robic ch*j wie co -.- . . .
Teraz 90% ekipy która chciała iśc myśli "pójde czy nie?"

Udenix 08-01-2008 00:29

Pójdę, czy nie pójdę? :confused:

@Edit:
Iść, czy nie iść? :confused:

Brynio 08-01-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darkside_The_Ghost (Post 1832331)
Wy zbieraliście ekipe od początku? Bo jak nie to zrób mi tą przysługe i powiedz temu aldra cośtam żeby niepie*** że wszystko sie zmieni, mogliście sami team zbierac zamiast robic ch*j wie co -.- . . .
Teraz 90% ekipy która chciała iśc myśli "pójde czy nie?"

"Wy zbieraliście ekipe od początku?" - nic takiego nie pisałem, to są twoje mylne wnioski.

"aldra cośtam żeby niepie*** że wszystko sie zmieni" - to raczej ty pie***lisz. Faktycznie KILKA pozycji na liscie sie nie łapie, więc nie przekręcaj. Kto to bedze zdecydujemy w 3.

pvv 08-01-2008 00:48

@Darkside_The_Ghost - lista sie zmieni (dojdzie kilku ludzi itd.)
ja nie pier*** i nie jestem aldra coś tam... troszkę kultury, nie wyjeżdżam na Ciebie jak na psa

Tsunami-Knight 08-01-2008 00:59

Poi

widze ze Soul Brothers chce zebrac laury... ja nie jestem do konca przekonany o tym jak to bedzie z tym POI... jestem bylem i bede po stronie darka...
nie rozumiem czegos tutaj bo na innych serwach pl leja sie z br,swe itd. a tu sami sobie robimy problemy... jest to komus potrzebne??

isc, czy nie isc??

Tsunami-Knight 08-01-2008 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pvv (Post 1832352)
@Darkside_The_Ghost - lista sie zmieni (dojdzie kilku ludzi itd.)
ja nie pier*** i nie jestem aldra coś tam... troszkę kultury, nie wyjeżdżam na Ciebie jak na psa

ale wywyzszasz siebie i cala swoja gildie... to wystarczy...

Brynio 08-01-2008 01:07

Tsunami, wręcz przeciwnie. Nam zalezy na teamie zeby kazdy zrobił, żebyśmy byli zgrani. A to w jaki sposób wypowiada się dark świadczy o tym że zależy mu tylko na nagrodach, a nie ma teamie. Was zlewa bo myslicie że pojdziecie na koncu, je**c bloków, niech zdechną...
Mam nauczke (team omny), zeby wybrac doswiadczonych, a nie chołote bez pojecia.

PS. nie walczymy, tylko ktos ma za duze ego i się o wszystko rzuca.

Aldara się nie wywyzsza, ani guild.. masz moze mysle wrazenie

Tsunami-Knight 08-01-2008 01:24

@Brynio

ty myslisz ze nam nie zalezy??

dlatego zaszczyt to bedzie samo uczestnictwo w tym POI a co poniektorzy juz zrezygnowali z tego wiec jak tak dalej pujdzie to ta imprezka sie nie odbedzie...

P.S wiedz ludzi kur** wezcie sie w garsc i trzeba to zrobic
nie mozemy byc gorsi od BR...

P.S 2
aldra mi pow ze wy musicie tym sterowac bo potem beda pretensje ze padliscie... wiec niewiem czy wy jako Soul Brothers robicie to dla nas czyli ekipy czy dlatego bo niechcecie byc gorsi albo dla itemek... odp to samemu sobie... potem napisz zastrzezenia i powody do osob ktore twoim zdaniem nie powinny isc... i po sprawie:) POZDRO

apropo darka...;] on juz ma nagrody:P

Brynio 08-01-2008 01:34

Przyznaje softy by się przydały, ale niezależnie od wyniku POI i tak kupuje 1 parę. Naszej 3 średnio zależy na nagrodach, idziemy raczej 4fun, zeby mieć jakąś odmiane.

PS 1: zgadzam się ;)

PS 2: nie chodzi tyle o pretensje ze padniemy, co o to że naszą gildie tworzymy z głowa, wybieramy ludzi którzy mają pojęcie i którym ufamy że nie uciekną. Jak juz wspominałem przejechałem się na teamie omny i teraz chce mieć pełne zgranie ( jesli nie wiesz co mam na mysli to msg. podam ci pare przykładów).

Pozdro

Co do Darksida, to o co on się tak rzuca? Nie może dać na looz, spokojnie rozmawiać i nie obrażać innych... to nie takie trudne

Tsunami-Knight 08-01-2008 02:25

@Brynio

dziki za poswiecenie cennego czasu;] Gl w przyszlosci;]

Vadem 08-01-2008 12:12

Ja nie dam wam tej satysfakcji i nie ide xDD wole faraony pobic z ude...

Brynio 08-01-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vadem (Post 1832491)
Ja nie dam wam tej satysfakcji i nie ide xDD wole faraony pobic z ude...

To akurat dobra wiadomość.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37.