![]() |
|
Nie nazwalbym Hamiltona najlepszym kierwoca,poprostu najlepiej wypada z polaczenia z bilansu umiejetnosci do bolidu. Pozatym tyle co bledow robi gdy presja jest duza to nieporozumienie ze wygral w minionym sezonie.
|
Tylko bez Lewisa F1 było by nudne. Ja lubię oglądać jego agresywny styl jazdy. Nie boi się zaryzykować i wyprzedzać rywali, a to że czasem jeździ na granicy przepisów jest lepsze dla widowiska:)
Jeśli chodzi o tamten sezon to do tej pory szkoda mi Massy. |
rotfl
Fulham 2-0 ManU Spurs 1-0 Chelsea a moje pobożne życzenia: Kuchenkorz 0-1 Świnia Śląsk 6-0 Groclin Roma 0-5 Juventus no i wrocil w koncu Blasczykowski. Zagral niezle 10 minut. Gdzie kucharek sześć, tam Yoh. |
ManUre epic fail.
|
Dziwi mnie, ze nikt nie raczyj wspomniej o tym, ze dzis w Planicy nasza reprezentacja zajela 2. miejsce w konkursie druzynowym na skoczni mamuciej.
Stoch Rutkowski Hula Małysz Mnie to bardzo cieszy. |
Jeden Yoh wiosny nie czyni.
@topic A miałem przeczucie że ManU i The Blues polegną. Jeszcze Arsenal przegra i będzie spectacular fail. :confused: K.Jay |
Sobota cudów, czy co? ; P
|
Cytuj:
|
Jestem zaskoczony, zdaje mi się, że jest to wina złego doboru składu i (znów) zbyt wielkiej pewności siebie. Bardzo negatywny wynik :/ Oby była to tylko chwilowa niemoc, tak jak w przypadku Barcelony.
Co do Chelsea - to były mimo wszystko derby, a Tottenham to dobra drużyna, która chyba już wygrzebała się z kryzysu. |
Arsenal prowadzi 3:1 a jest 85 minuta. :)
K.Jay |
Ja to moge skomentować tylko słowami 'ku..a mać.'.
Gdy już ManU tracą punkty, czym pojawia się znakomita szansa na podgonienie Diabłów, to CFC także się cholera potykają... argh././... |
Odrabiamy straty. Końcówka sezonu należy do Liverpoolu i Arsenalu. I pomyśleć, że 2 miesiące temu bałem się o 4 miejsce.
|
Cytuj:
K.Jay |
I jutro mecz dla The Villans i jest dalej ok.
|
6 punktów straty na 8 kolejek przed końcem. Nawet i drugie miejsce jest wciąż w zasięgu Kanonierów. Zapowiada się niezła końcówka.
|
A Juve gromi ; )))
|
Brawo Adam!
|
Brawo Kamil!
|
Cytuj:
|
Brawo Justyna!
|
I brawo ja!
|
@up: Ty nie :/
|
Brawo Ibra, piękny gol z Regginą...
|
A jednak nie taki ciężki ten mecz :D
|
Real Madryt C.F 3-0 UD Almeria
No No No Huntek sie nam rozstrzelał na dobre dziś kolejne 2 trafienia oby tak Dalej : )) Osasuna Pampeluna 1-0 RCDEspanyol de Barcelona Bramka w doliczonym czasie gry, Perios są na Dnie Dna! ;/ PS. Liver robi fajny rozpizdziel xD no i Gz dla Spurs Czelsi zatrzymana xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Miami Heat gonią Detroit ;) Wade niesamowite rzeczy wyczynia. Brawo Justyna. Niesamowita sprawa. Tyle pracy ile włożyła w swoją pasję... godne podziwu. Tak się osiąga sukcesy. Szacunek. |
L'pool 4-0 Real
ManU 1-4 L'pool L'pool 5-0 A Villa. Brak słów. |
Barca dominuje w każdym calu; strzały: 11 - 1, posiadanie piłki: Barca 78 % - Malaga 22 %
Mamy 40 minutę :D (3-0) 4:0 po pierwszej połowie :) przykro Real < Barcelona/2 |
Co to za problem zdominować taki zespół jak Malaga ?
|
Cytuj:
Tak jak Everton nie? 1-1 ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Liverpool 5:0 Real |
Cytuj:
Aktualnie liga angielska jest nieznacznie najlepsza, ale to sie moze zmienic w ciagu kilku najblizszych lat. |
Cytuj:
Jeśli liga angielska jest supersilna, to superświetny Arsenal zremisował z superświetym Evertonem, który był na 6 miejscu... |
Anglia> Hiszpania.
A druga połowa Barcy nuudna w hój, żal Eto'o, który spieprzył pod polem karnym 261984 akcji. |
cóż za końcówka Miami :) 101-96. Classic.
|
Cytuj:
|
Liga angielska to przede wszystkim $$$. Skończy się kasa, skończy się jej świetność, a w La Liga ciągle będzie można oglądać nowe hiszpańskie talenty i diamenciki napływające z Ameryki Południowej.
IMO i tak Hiszpania > Anglia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|