![]() |
|
Cytuj:
@zwir No tak, mamy "2x" wieksze lv. Ale co w zwiazku z tym? To dlatego dostaliscie padaczki i kazdy w inna strone zaczal s*******ac? ;D |
[quote=Galera_Warrior;2397727]No i wy prosy wyszliscie peczyc bez sd, sami sobie pogratulujcie. :cup:/QUOTE]
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM |
Ty Galera, ile Ty masz lat??
Chyba malo, bo nawet czytac nie umiesz dobrze, nie mowiac juz o pisaniu. Jestes pro, masz 100 lev ,wszystko super, najlepszego w nowym roku :cup::cup::cup:. Pozdro Wincenty, bardzo tesknie za Toba ;( |
Dajcie sobie z nim spokój, bo on znajdzie odpowiedź na każdy wasz post :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale wy za kazdym razem gadacie ze mieliscie malo supplies :)
|
Jak macie mało supplies to sami sobie jesteście winni, BANK oraz MF/RUNES SHOP jest w każdym mieście.
Cytuj:
|
popatrz kochanie, to sa moje fragi 100 +
2008-09-21 22:42:24 Shuppel 103 Xermvis 74 2008-08-13 10:23:01 Artharun Hoodz 103 Xermvis 76 2008-12-10 22:26:23 Lawix 124 Xermvis 72 2008-08-15 15:29:48 Rau Grinakh 128 Xermvis 76 2008-12-23 13:28:33 Xandar Mac'Leod 129 Xermvis 70 2008-12-23 22:15:35 Arth Umels 131 Xermvis 70 2008-12-23 21:44:48 Maxxonek 134 Xermvis 70 2008-12-23 13:11:10 Johanna Fizell 142 Xermvis 70 2008-09-08 20:45:20 Rojtan 142 Xermvis 75 2008-12-22 00:04:50 Van Hellsin 148 Xermvis 70 2008-08-13 10:23:23 Viron Mysta 156 Xermvis 76 2008-12-24 13:58:47 Don Toro 166 Xermvis 70 2008-09-14 22:32:17 Laubau 197 Xermvis 74 2008-08-15 15:48:24 Stram 197 Xermvis 76 pomysl ilu z nich nie mialo aola? 1? 2? a na takiego kazdy z nas musi wy*****c 5-10k. co za tym idzie? nie mamy kasy na suppliesy. koment van hellsina: Comment: Im Back. -.^ Killed Xermvis at Level 69 ok 150 ek wkleja w commencie fraga na 70 edku. ujme to tak : AHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAH HAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHA AHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAH AHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAH HAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHAHHAAH |
Cytuj:
ale Im Back. -.^ Killed Xermvis at Level 69 ok hahahahhahaa |
Cytuj:
Sluchaj mnie koleszko, z tego co wiem to Ty piszesz jaki to nie jestes pro i piszesz ze Bongosi tak pisza (przeczytaj to z 5 razy zebys zrozumial). Skoro uwazasz to sa noobki itp. wyjdz z Nimi na to pierdolo** OB Caluje :* |
zostaw kielkuszka<3
|
gogo bongo za better iridia kurwa polskapolska :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:
|
Cytuj:
Gratz hahahahahhahha fragi 100+ solo pewnie jeszcze powiesz dodaj jeszcze ze przy kazdym fragu pomagalo ci 20osob więc nie pierdziel tu ze to sa twoje fragi ty bys nigdy nie ubil takiego lvla solo a comment vana to od razu mu powiedzialem ze jak go wklei to tak powiesz to sa doslownie moje slowa bo wy nigdy nie przyznajecie sie do bledow tylko wytykacie czyjes bledy nawet sie nie umiesz przyznac do tego ze padles 2x z rzedu tylko musisz miec jakas wymowke . Cyaaaaa and Happy New Year |
Nie trudno przewidziec, ze jak 150 ek da w koment,ze zabil 68 ed to bedzie beka. Nikogo nie krytykuje, ale to jest taki obiektywny zal, mozna powiedziec ;]
Pomijam fakt, ze zabil go z 210 ms'em... |
Cytuj:
@Viron a ty jakie fragi solo zrobiels oprocz 30 rycow bez potow w carlin? |
bongo menz mesage to me razem bendziemy niepokonani wy macie sile ja mam propagande wienc do dziela jeje za wolnom iridie polskapolska
zbiurka na wentrilo w sylwestra o dziesiontej masslok na frostach zabijamy nestaza potem bendziemy zabijac tych co som nolajfery czyli rze nie majom rzycia a potem botujoncych knajtuw bez potuw rzeby miec pienionrzki na nastempne akcje zresztom co bende tu pisal odezwe sie zrobi jak kiedys hehehehehehe:cup::cup::cup::cup::cup: za wolnom iridie i pozdruwki dla dzbanoln!:cup::cup:B) Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
do tego dochodzi viron, który zawsze wpada z kimś nigdy sam, ale to my trzymamy sie w grupie ;\ |
"Pan"(ruszczki swej) Piotruś aka Viron :
Gratz hahahahahhahha fragi 100+ solo pewnie jeszcze powiesz dodaj jeszcze ze przy kazdym fragu pomagalo ci 20osob więc nie pierdziel tu ze to sa twoje fragi ty bys nigdy nie ubil takiego lvla solo ... Dobrze ze Viron potrafi :) hmm a on napisal ze tamte wymienione fragi sa solo ? Nie! wiec po co cos dodajesz :> frag = dolorzenie swoih tszech groszuf pszy ópatku piksela na dany kwadrat zabierajac ostatni punk krfi,albo ze sfoja postawa obywatelska zabrales najwiecek punktuf krwi upadajacemu pikselowi xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Piotrze Cieslaku ze Skierniewic, powiedz szczerze, zsolowales swoim 190 edkiem kogos z wiekszym lvlem niz 70? Tak sie sklada, ze ja wysolowalem moim pro 75 ed z sdkami po 450 95 ed i 95 rp. I ostatnio 20 osob na vencie bylo jak bylo z wami ob, ktore przegraliscie do zera.
@emeric wejdz w dupe aynamie 3 razy glebiej to moze da Ci film jak mnie zabija, gonil mnie z 45 msem od hero cave na edron do miasta, majac sdki po 350 + tamten 120, od hero do wyvernow 3 razy bylem na hp moglem 10 razy pasc ale ucieklem. na wyvernach nie mialem manasow, anarth mi rzucil 3 bp dolecialem do bramy w edron wtedy wpadlo 5 asslickerow i gdy bylem 2 sqm od schodow dostalem combo za pol many i cale hp i padlem. Duzo wiesz o graniu, o pvp, o zabijaniu 100 lvli i wogole, to jest pewne. Twoj najlepszy frag to 66 ek, i to nie solo bo fraga ma tez 80 ek. Jesli konczysz liceum, to wydedukuj na ile to co piszesz jest zgodne z prawda a btw, czemu przestales pisac na forum, ze bongo to scierwa, po tym jak Huxy napisal cos w stylu ' _/ Bongo ! ' ? bojazn to ludzka rzecz, bongo tego w tibii nie wyznaje reasumujac, wszyscy jestescie 20 cm w dupie u Szwedow, wszyscy maja was w dupie i nigdy nie bedziecie tak respektowani jak Bongo. |
Cytuj:
@Edit Apropo Huxego. Od wczoraj nei czytalem postow bongo na tibia.com, ale ok chetnie. |
Cytuj:
bez odbioru. |
Cytuj:
Teraz male podsumowanie: Jestes nikim tylko pizda ktora zostawia kumpli na placu boju S*******asz jak szmata, i kozaczysz tylko jak jestes z teamem Ciezki z ciebie fighter ale tylko w miejscach gdzie masz 1000 noob charow Pierdolisz o asslickowaniu, a tak naprawde zazdroscisz ze ktos oprocz ciebie przyjazni sie/zna kogos dobrze ustawionego Masz takie pro pvp ze cie zjechali z 75lv~ do 67 Gadasz na virona i innych no lajf a sam na*******asz w nocy bo w dzien nikt ci nie daje expic i na koniec twoj kochany "fail" ;D |
Cytuj:
Dec 29 2008, 12:58:36 CET Killed at Level 165 by Xermvis and by Bard Argon hehe twojego boga zabilem znaczy nie aj bo te huje co kradna fragi |
Kupił Emerica na 30 lvlu, a potem dwóch jeszcze z Silvery grało na nim xD i się chwali, że ma 100 lvl OSPAKDKSAK. Zaczął dostawac po du*ie na Silverze to próbował każdemu wjeżdżac na forach. Nie umie przegrywac, dlatego się chłopak denerwuje. Mówiłem dajcie sobie z nim spokój bo dziecko potrzebuje lekarza, skoro tak reaguje :baby:
|
Cytuj:
mam pro pvp, a ze zjechali mnie 10 lvli bo wpadlo 10 osob ktore maja na pol combo cala moja mane i hp, to sie nie dziw nigdy nie gralem po 1 w nocy zawsze mamy 5 noobcharow ze ucieklem wam bo nie umiecie trapnac w 15 osob 70 edka to nie moja wina www.translate.pl wprowadz slowo FAIL, na polski. Dec 29 2008, 12:58:36 CET Killed Don Toro at Level 165 unjustified |
Zastanawiajace jest to ze od moze 50 stron + ciagle tylko o bongo :D Przeciez to plotki z iridi ;/ Jak bys emeric pomyslal to iridia > bongo jak to huxor powiedzial. Niszczymy ten server systematycznie :) Jak swiss watch!
Emeric nie masz argumentow powtarzasz sie , nie czytasz dokladnie i ty kurwa chcesz liceum skonczyc? Ja koncze cos podobno "gorszego" a sadze ze jestem madrzejszy od ciebie i nie robie takich BYKOW gramatycznych jak ty. NAUCZCIE SIE PISAC PO POLSKU! anaflabetyzm internetu... NA KONIEC KURWA MAC! ELKAESIAK sluchaj... Mowisz ze sie boimy isc na open battle. Pamietasz ob z torcida? my 50 lvl'e oni 100 a kto wygral? My tylko ze potem wpadlo polowe servera po nas wiec skoncz pierdolic kolejny polaczku wchodzacy w dupe aynamie zeby tylko moc pograc na tym serwie. /care ;[ |
Odwrotnie: Bongo > Iridia
|
Cytuj:
I tak teraz z pomoca Wincentego i jego propagandy:cup: nie ma juz innej opcji niz bongo > iridia. Hail Wincenty :cup::cup: |
Cytuj:
dzieki wincent! macie moja fotke juz(taka 1 oznaka sławy) http://www.fotka.pl/profil/torress16...6cdbd0aa9d2677 |
Cytuj:
|
czesc chlopacy i dziewczyny co slychac?
|
Cytuj:
a tak wogule to ruwnanie jest zle powinno byc WINCENT > bongo > iridia > nezio heheheheheh rzarcik sceniczno propagandowy:evul: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak btw http://www.youtube.com/watch?v=l4nglgHoa5g&NR=1 |
a tak btw. to mam filmik z openy z Wielką Szanowaną Przez Szwedów Torcidą. Jak ktos chce to pisac na priv! A tak Ty Galera cos tam, ktos up powiedzial ze to Bongo ma respect i ma racje, bo powiec mi czy kiedykolwieg Huxy albo ktos inny z Jego teamu napisał o Was dobre zdanie? (to sie czyty tez i Virona)
Całuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |
|