Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Fintex 06-06-2008 00:20

Piszczek już został za Kubę powołany... Łukasz raczej nie ma szans zagrać.. nie uczestniczył w zgrupowaniu.. wątpię, żeby tak szybko chwycił koncepcje, zresztą nie uważam go za dobrego piłkarza a z Błaszczykowskim to nie ma co go porównywać ;]

Ciekawe jaki wariant wybierze teraz Leo.. czy zagra Łobo czy Smolarek przejdzie na prawe skrzydło i przed Żurawskim zagra Roger? czy znajdzie się miejsce dla nich obu?

Dziś rozpoczynają się mecze finałowe NBA ;-) Lakers@Boston. za 4 godziny pobudka :D wstanę na 2gą połowę bo mecz zaczyna się o 3.. posrane strefy czasowe ;]

Xendriel 06-06-2008 08:44

Fuck, liczyłem na Kubę i jego dryling przy nie najlepszej postawie niemieckich defensorów w ostatnim czasie:( A powołanie Piszczka? Sam nie wiem, chyba lepiej było powołać kogoś z trójki która została skreślona, ale to decyzja Leo i on na pewno wie co robi. Mimo takiego osłabienia i tak wierzę że dokopiemy Niemcom:)

@DOWN: Niby tak, ale jak sam Piszczek mówił, siedział sobie na urlopie jak Leo zadzwonił, tak więc wydaję mi sie że np. Majewski który był na zgrupowaniu w Niemczech był by lepszym wyjściem.

Articuno 06-06-2008 14:40

Wspomniana trójka nic by nie dała. Potrzebowano jakiegoś ksrzydłowego lub psuedo skrzydłowego, który ma byc "zapchajdziurą" lub kolesiem na "wszelki wypadek".

A więc Celtics, jednak ja wciaż jestem nieco za Lakersami.

Xendriel 06-06-2008 15:33

No i po ptakach, Giovanni w Tottenhamie:( Jak chciał się przenieść to ok na siłę nie będziemy go trzymać, ale 6 mln(jak spełni odpowiednie warunki dorzucą 5mln) za gracza ze wspaniałą perspektywą na przyszłość to śmiech na sali...Założę się że za sezon lub dwa kupi go ManU.
Najpierw wiadomość o Kubie, teraz Giovani, jedyne co mi teraz może poprawić humor to widok oficjalnej informacji że Alves został graczem Barcy;)

MatiCFC 06-06-2008 15:53

@UP: Załośnie, toż to Aston Villa daje za Sidwella 4mln, a Chelsea chce 6...
A miedzy nimi kompletnie zadnego porownania nie ma. A z 2 strony fajnie, bo pilkarze kosztują mająąąąąąąątki i tak dosc "niska" cena jest ok, tyle powinny kosztowac wielkie gwiazdy, max 20 mln, nie więcej, bo to glupota..

Xendriel 06-06-2008 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2098787)
@UP: Załośnie, toż to Aston Villa daje za Sidwella 4mln, a Chelsea chce 6...
A miedzy nimi kompletnie zadnego porownania nie ma. A z 2 strony fajnie, bo pilkarze kosztują mająąąąąąąątki i tak dosc "niska" cena jest ok, tyle powinny kosztowac wielkie gwiazdy, max 20 mln, nie więcej, bo to glupota..

Powiedz to Realowi.

Yoh Asakura 06-06-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2098829)
Powiedz to Realowi.

Bo Barca to za max. 3,5 mln. kupuje, tja.

gyagen 06-06-2008 16:10

no tak w końcu tylko Ral Madryt płaci powyżej 20mln...muhahah

Xendriel 06-06-2008 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2098863)
Bo Barca to za max. 3,5 mln. kupuje, tja.

Barcelona kupuje po "normalnych" cenach i przynajmniej nie zakochała się w jakimś Portugalczyku.

@Down: A kto za Messiego oferował 120 mln? ;)

MatiCFC 06-06-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2098894)
Barcelona kupuje po "normalnych" cenach i przynajmniej nie zakochała się w jakimś Portugalczyku.

Heh ale zakochała się we Francuzie :P I w sumie to teraz normalka, Real moze jedynie byłtym, ktory tak "rozpowszechnił" takie ceny... nei zwalajmy na nich tych kwot.

Yoh Asakura 06-06-2008 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2098894)

Co to znaczy "normalna" cena ? Stać ich, to tyle oferują. Zazdrość się w tobie odzywa ? Mówiąc szczerze, ja bardzo bym chciał, żeby w tym okienku transferowym Wenger wydał całe 70 mln. funtów, które ma na transfery.

Xendriel 06-06-2008 16:58

Arsenal nie kupuje przecież doświadczonych piłkarzy tylko młodzików do szkolenia. Wydał większą kasę na Reyesa i sie sparzył.

Colo_2006 06-06-2008 16:59

mój kumpel jeszcze wczoraj chciał sprzedac bilety 1600 za 1 na mecz Polska-Niemcy

Yoh Asakura 06-06-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2099011)
Arsenal nie kupuje przecież doświadczonych piłkarzy tylko młodzików do szkolenia. Wydał większą kasę na Reyesa i sie sparzył.

No nie, wcale. Bo Sagna i Eduardo to przecież hokeiści. A Reyes nie jest niewypałem - nie jest winą Wengera to, że nagle mu pogoda zaczęła nie odpowiadać. A co do jego gry, to ja żadnych zarzutów nie mam. Gdyby u nas został, pewnie grałby teraz 2x lepiej, a tak kisi się w Atletico, w którym jego występy są takie sobie.

Faytah 06-06-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez intermediolan.com (Post 2099025)
Jak donoszą media - Ricardo Quaresma (FC Porto) doszedł już do wstępnego porozumienia z władzami Interu Mediolan i prawdopodobnie już niedługo przeniesie się do Włoch. Portugalczyk kosztować ma 23 miliony euro.

Quaresma zaakceptował ponoć ofertę, która gwarantuje mu zarobki na poziomie 4,5 miliona euro rocznie. Kontrakt miałby być podpisany na okres pięciu lat.

Piłkarz bardzo chce opuścić klub, tym bardziej, że z powodu korupcji FC Porto nie zagra w Lidze Mistrzów.

czekalem na ten transfer jakos 3 lata,oby to byla prawda

Thomisson 06-06-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2099025)
No nie, wcale. Bo Sagna i Eduardo to przecież hokeiści.

No tak, zacne mają doświadczenie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2099025)
A Reyes nie jest niewypałem - nie jest winą Wengera to, że nagle mu pogoda zaczęła nie odpowiadać

Na pewno tylko dlatego odszedł.

Yoh Asakura 06-06-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2099408)
No tak, zacne mają doświadczenie

Nie no, bo gość, który najpierw zostaje wybrany najlepszym prawym obrońcą Ligue 1, a w swoim pierwszym sezonie w Premiership staje się najlepszym prawym obrońcą tej ligi jest zielony, kompletne zero jeśli idzie o doświadczenie. A Eduardo tak samo - no bo czym jest najlepszy strzelec swojej reprezentacji na kwalifikacjach do Euro, czym jest gość, który strzelił 34 bramki w 32 meczach (pal licho, że to Chorwacka liga) ? Pewnie, zero doświadczenia.
Cytuj:

Na pewno tylko dlatego odszedł.
Reyes odszedł, bo nie pasował mu klimat Anglii. Innych powodów nie ma, albo jeśli są, to znają je tylko Jose i Wenger.

Thomisson 06-06-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2099421)
Nie no, bo gość, który najpierw zostaje wybrany najlepszym prawym obrońcą Ligue 1, a w swoim pierwszym sezonie w Premiership staje się najlepszym prawym obrońcą tej ligi jest zielony, kompletne zero jeśli idzie o doświadczenie. A Eduardo tak samo - no bo czym jest najlepszy strzelec swojej reprezentacji na kwalifikacjach do Euro, czym jest gość, który strzelił 34 bramki w 32 meczach (pal licho, że to Chorwacka liga) ? Pewnie, zero doświadczenia.

Wymieniłeś osiągnięcia. Nie są jakieś okazałe, poza tym nie świadcza o jakimś wielkim doświadczeniu, np. Gomis ma wielkie umiejętności, ale doświadczenie zerowe.

Yoh Asakura 06-06-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2099442)
Wymieniłeś osiągnięcia. Nie są jakieś okazałe, poza tym nie świadcza o jakimś wielkim doświadczeniu, np. Gomis ma wielkie umiejętności, ale doświadczenie zerowe.

No wiesz, bycie najlepszym obrońcą najlepszej ligi na świecie to jednak jest spore osiągnięcie. A Sagna i Eduardo regularnie grali w swoich klubach i rozegrali w nich sporo spotkań, nie możesz powiedzieć, że są niedoświadczeni. Bo niedoświadczony to jest - ale taki Walcott. Ale nie Eduardo i Sagna.

Kubon 06-06-2008 22:24

Uuuu Kuszczak wypadl ;/
Jakis uraz grzbietu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55.