![]() |
|
Piszczek już został za Kubę powołany... Łukasz raczej nie ma szans zagrać.. nie uczestniczył w zgrupowaniu.. wątpię, żeby tak szybko chwycił koncepcje, zresztą nie uważam go za dobrego piłkarza a z Błaszczykowskim to nie ma co go porównywać ;]
Ciekawe jaki wariant wybierze teraz Leo.. czy zagra Łobo czy Smolarek przejdzie na prawe skrzydło i przed Żurawskim zagra Roger? czy znajdzie się miejsce dla nich obu? Dziś rozpoczynają się mecze finałowe NBA ;-) Lakers@Boston. za 4 godziny pobudka :D wstanę na 2gą połowę bo mecz zaczyna się o 3.. posrane strefy czasowe ;] |
Fuck, liczyłem na Kubę i jego dryling przy nie najlepszej postawie niemieckich defensorów w ostatnim czasie:( A powołanie Piszczka? Sam nie wiem, chyba lepiej było powołać kogoś z trójki która została skreślona, ale to decyzja Leo i on na pewno wie co robi. Mimo takiego osłabienia i tak wierzę że dokopiemy Niemcom:)
@DOWN: Niby tak, ale jak sam Piszczek mówił, siedział sobie na urlopie jak Leo zadzwonił, tak więc wydaję mi sie że np. Majewski który był na zgrupowaniu w Niemczech był by lepszym wyjściem. |
Wspomniana trójka nic by nie dała. Potrzebowano jakiegoś ksrzydłowego lub psuedo skrzydłowego, który ma byc "zapchajdziurą" lub kolesiem na "wszelki wypadek".
A więc Celtics, jednak ja wciaż jestem nieco za Lakersami. |
No i po ptakach, Giovanni w Tottenhamie:( Jak chciał się przenieść to ok na siłę nie będziemy go trzymać, ale 6 mln(jak spełni odpowiednie warunki dorzucą 5mln) za gracza ze wspaniałą perspektywą na przyszłość to śmiech na sali...Założę się że za sezon lub dwa kupi go ManU.
Najpierw wiadomość o Kubie, teraz Giovani, jedyne co mi teraz może poprawić humor to widok oficjalnej informacji że Alves został graczem Barcy;) |
@UP: Załośnie, toż to Aston Villa daje za Sidwella 4mln, a Chelsea chce 6...
A miedzy nimi kompletnie zadnego porownania nie ma. A z 2 strony fajnie, bo pilkarze kosztują mająąąąąąąątki i tak dosc "niska" cena jest ok, tyle powinny kosztowac wielkie gwiazdy, max 20 mln, nie więcej, bo to glupota.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no tak w końcu tylko Ral Madryt płaci powyżej 20mln...muhahah
|
Cytuj:
@Down: A kto za Messiego oferował 120 mln? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Arsenal nie kupuje przecież doświadczonych piłkarzy tylko młodzików do szkolenia. Wydał większą kasę na Reyesa i sie sparzył.
|
mój kumpel jeszcze wczoraj chciał sprzedac bilety 1600 za 1 na mecz Polska-Niemcy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj: