![]() |
|
Gader : wybacz ale jakos nie widze dannego czy do patricka biegnacego pasc za ciebie :D buahaha sorki :D
ja osobiscie mam nadzieje ze Pephemu nikt nic z NG nie zrobi :P bo po XUso ktory byl tez wielkim kumplem ng jak chocby Ja i zajebali mu jakies ****e z ng rlow i ng go zostawilo !! zrsezta tak samo mi jak padl szikaka od grajacego kumpla dorpaza na nim !! i po 2 latach znajomosci uslsyzalem od dorpaza " i co z tego ze mam 5 kk nie ebde placil zadnemu jebanemu polakowi !! jestem krolem na tym serviei moge robic oc chcce !! szok !! dlatego daj Bóg Pephemu aby nie trafila mu sie taka sytuacja :P Jedyny plus tego ze juz nie mannow i dorpaz zradza w NG !! dlatego ta gildia ma szanse wytwrac w jakims tam trzonie !! i sie nie rozpasc !! a raczej wejscw nowa ere NG ! Pozdro Misieq :* |
Koniec Świętych ? =(
|
Tak koniec..!!! oneneone111!1one
|
Cytuj:
@Arha Tym bardziej nie zmienię, gdyż widzę jak bardzo Cię w*****a :))))) |
wez lepiej zmien swoj opis, bo bac to sie moge mojego starego a nie jakies szmaty z ng n/c
|
ARHA! JAKI TY JESTEŚ OSTRY !!!! mmmmmmm Jak tam Xerena? Czy wasz dowódca Rolnik też tam wam kupuje gp? ahuhuaheuhaushuea
|
wyjebane mam w xerene jak i w ciebie s*****aly ass lickorze, napisz do mnie jak cie ng zajebie.
nvm, dussy msg me in game |
Cytuj:
Nie umiesz przegrywać...dziecko Carlin dp jesteś i tyle ^^ |
Ostro sobie pogrywacie. Pogodzie sie z tym Arha ze dostaliscie po dupie i tego nic nie zmieni;)
|
a ty jestes dzieckiem neo :| zal.pl
|
ja sie pogodzilem. uwierz mi ze nie jestem dzieckiem neo czy tam carlin. dla mnie dziecmi takimi sa ludzie ktorzy jebia pa wszedzie gdzie moga. czyli twoje ukochane ng
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Każdy dobrze o tym wie, że Sainty NG boją sie ^^"
ja j3bi3 z ktorego przedszkola jestes i o ktorej macie lezakowanie ? jestes juz w sredniakach ? Mow mi wiecej zią. |
Cytuj:
|
Myllion, cięta riposta !1 Żart na poziomie Karola Sztrasburgera w familiadzie. _/
|
Cytuj:
powodzenia w ng i czekam az Cie ktos z nich zajebie B) @up no tak Twoje zarty za to sa bez poziomu B) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |
|