![]() |
|
czas pokaze na co stac bongo, nie no mowie o ZYD kombo :D takie ostro zydowske bez hmm ani innych wspomagaczy same wandy xd
apetyt rosnie w miare jedzenia :D |
Cytuj:
|
RZYD combo to na złych ludzi chyba [[[[[;
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
REKLAMA !!!!!!!!!!!!
BONGO TEAM oferuje tanie usługi przewoźnicze do temple koszt to jedyne 10k a możemy sprawić Ci pomoc w przedostaniu się do twojego ojczystego miasta z carlin. Jak wiadomo Bongo nie przyjmuje reklamacji więc radzę się zastanowić przed zawarciem umowy. PS. post sponsorowany przez gracza o nicku Nitz |
Hurrrrrra :cup::cup::cup:8o8o:]:]:cup:
Mija dokładnie miesiąc odkąd jestem tu z wami:] Widzę że w nagrodę dostałem czarny nick i tytuł Użytkownika Forum. Z tej okazji pragnę zapewnić was, że będę pisał na forum jeszcze więcej :) Wasz szczerze, Shane ~ |
@up: Klawy żart , :kon: (konia) wart :cup::cup::cup::cup::cup:
:kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon::kon: |
Cytuj:
No już kukiełki z Arkanium, uznawać wyżyny ironii oraz humoru na jakie wznoszą nas Blefaw i Gruchard!X(X(X(X(X(:evul: Wasz szczerze, Shane ~ |
pyton czopknins deded
|
Python~
Jan 20 2008, 22:34:37 CET Killed at Level 147 by Miatogi nice dedowa |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
nie rozumiem tych ek od nas ;] jak oni to robia ze ciagle gina wieczorem ;d zal... czemu np. ja nie gine wieczorem ;s bo nie biegam jak debil se po miastach bez celu i nie robie zakupow w magic shopie czy nawet nie dobijam lvla ;d
|
A czemu żaden z nich nie biega po carlin :(
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|