Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Muzyczne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=280)
-   -   Czego obecnie słuchasz? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138157)

Erverse 28-11-2009 21:55

Metrowy - Zajawka

Pacz_knight 28-11-2009 22:06

Skillet - Monster
Skillet - Live free or let me die

Seeleesee1992 28-11-2009 22:35

@Hakuoh
Ekhm… Chyba źle zrozumiałeś mojego posta… Wisi mi to, jakie masz argumenty za Rainbow a jakie przeciw Sabatonowi, bo szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. Podejrzewam że każdy fan Sabatona mógłby podać równie dobre argumenty za swoim zespołem (a zarazem każdy anty-fan Rainbow argumenty przeciw nim). Chodziło mi o to, że każdy słucha tego, co lubi (A moje pytanie do Ciebie miało wzmocnić wyraz mojego posta… Nie wiem jak taki zwrot się nazywa ;p), więc po co zadajesz frajerskie pytania „co wy w tym widzicie?” ?

@top
Dissection - The Somberlain

Morets 29-11-2009 03:47

I cos ode mnie.

Masz tu pare nutek ktore czasami zapuszczam:

X(Bardziej rockowe i metalowe: :dance:
Nomy - Cocaine
The Offspring - The Kids Aren't Alright
Rise Against - Give It All
System Of A Down - Chop Suey
System Of A Down - Lonely Day
Goldfinder - Open Your Eyer

:DGdy sie nudze:
Tunak Tunak Tun :faceoff:

:oGdy zdaje sobie sprawe z zycia:
Funky Polak - Pamietaj :flaga_pl:

:cup:Gdy gram w tibie :mag: (podobnie jak w pierwszym punkcie):
Nomy - Cocaine
System Of A Down - Chop Suey

:(Gdy jestem smutny (z pierwszego)
System Of A Down - Lonely Day

Gdy mam dola:
Ide Spac! :angry:

piramjida 29-11-2009 11:41

The Killers - Human

GargoinX 29-11-2009 11:50

Apocalyptica & Sandra Nasic - Path

Mosted 29-11-2009 14:43

Slayer
megadeth
children of bodom
(zespoly ogolnie ;d)

Czarna_Mamba 29-11-2009 15:30

Battlestar: Galactica Season 4 Soundtrack
Metal Gear Solid 2 - Main Theme

Thero 29-11-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2695683)
@Hakuoh
Ekhm… Chyba źle zrozumiałeś mojego posta… Wisi mi to, jakie masz argumenty za Rainbow a jakie przeciw Sabatonowi, bo szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. Podejrzewam że każdy fan Sabatona mógłby podać równie dobre argumenty za swoim zespołem (a zarazem każdy anty-fan Rainbow argumenty przeciw nim). Chodziło mi o to, że każdy słucha tego, co lubi (A moje pytanie do Ciebie miało wzmocnić wyraz mojego posta… Nie wiem jak taki zwrot się nazywa ;p), więc po co zadajesz frajerskie pytania „co wy w tym widzicie?” ?

Gówniarz. i to w moim wieku : ))))

@Topic
Tool - Wing for Marie, Pt. 1
Tool - 10,000 Days (Wings, Pt.2)

Kozto$ 29-11-2009 17:28

Kontrafakt - Mám piči

Hakuoh 01-12-2009 01:07

Quiet Riot - Bang Your Head (Metal Health)
Metal Health

Argen 01-12-2009 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2696075)
Gówniarz.

Wybacz, ale gówniarzem nazwałbym raczej osobę, która niepotrzebnie wywołuje flame w temacie do tego nie służącym. Każdy ma prawo słuchać czego chce, a to nie jest temat do dyskusji o gustach muzycznych. Zresztą nie mam zielonego pojęcia co takiego zrobił użytkownik Seeleesee1992, że zasłużył sobie na miano gówniarza.

P.S.:Nie chciałbym, żeby zrobił się tu flame, poprostu wyraziłem swoje zdumienie tym atakiem na Seeleesee, jako że nie zrobił nic złego, a właściwie został sprowokowany przez Hakuoh`a.

@topic

Sean Paul - Temperature

Hakuoh 01-12-2009 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2697102)
a właściwie został sprowokowany przez Hakuoh`a.

Można było zignorować.

Quiet Riot - Slick Black Cadillac
Greatest Hits

Pacz_knight 01-12-2009 18:06

Dezerter - Burdel

Klasyki, czyli stary dobry punk. ;p
"Mamo, tato! Mozg mam jakis opuchniety, jestem chyba p*#^&@$*%^$y! \m/,

Thero 01-12-2009 18:19

@Argen
No może przesadziłem, ale i tak zachował się jak panienka.

@Topic
The Crystal Method - High Roller

Voon 01-12-2009 18:38

Mad Sin - Sin Is Law

Psycho wraca do łask.

Seeleesee1992 01-12-2009 19:00

@Thero
Miałem nie odpowiadać na obelgi, żeby nie wywołać prawdziwego flame… Ale człowieku, jaka ku*wa panienka?! Koleś jedzie po jednym ciekawszych (wg. mnie) zespołów (i nie mówię tego przez pryzmat utworu 40:1), a ja mam po prostu sobie siedzieć i nic nie robić? Jeśli dla Ciebie bronienie swoich poglądów (nooo albo ulubionych zespołów) to robienie z siebie „panienki” to trochę dziwny jesteś…
By nie powiedzieć dosadniej: popier*olony : )
@top
Hermh - Hairesis

Thero 02-12-2009 07:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2697334)
@Thero
Miałem nie odpowiadać na obelgi, żeby nie wywołać prawdziwego flame… Ale człowieku, jaka ku*wa panienka?! Koleś jedzie po jednym ciekawszych (wg. mnie) zespołów (i nie mówię tego przez pryzmat utworu 40:1), a ja mam po prostu sobie siedzieć i nic nie robić? Jeśli dla Ciebie bronienie swoich poglądów (nooo albo ulubionych zespołów) to robienie z siebie „panienki” to trochę dziwny jesteś…
By nie powiedzieć dosadniej: popier*olony : )

Jeszcze zależy jak to robisz. Ty to robisz z pianą na ustach, ośmieszasz się niemiłosiernie. Panienka jak się patrzy. : )) Hakuoh dał ci przykład jak się dyskutuje. kulturalnie
Btw. Chętnie bym usłyszał, co fani widzą w Sabatonie, bo sam też tego zrozumieć nie mogę.

@Topic
Pink Floyd - Julia Dream.

Seeleesee1992 02-12-2009 08:54

@up
To Ty chyba nie widziałeś dyskusji „panienek”. Po prostu jak mnie coś wku*wi to piszę co myślę, bez owijania w bawełne jak jakaś ciota.

@top
Vesania - Aesthesis

xXxDaro12xXx 02-12-2009 11:44

Firma - Reprezentuje JP:cup::cup::cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51.