![]() |
|
Metrowy - Zajawka
|
Skillet - Monster
Skillet - Live free or let me die |
@Hakuoh
Ekhm… Chyba źle zrozumiałeś mojego posta… Wisi mi to, jakie masz argumenty za Rainbow a jakie przeciw Sabatonowi, bo szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. Podejrzewam że każdy fan Sabatona mógłby podać równie dobre argumenty za swoim zespołem (a zarazem każdy anty-fan Rainbow argumenty przeciw nim). Chodziło mi o to, że każdy słucha tego, co lubi (A moje pytanie do Ciebie miało wzmocnić wyraz mojego posta… Nie wiem jak taki zwrot się nazywa ;p), więc po co zadajesz frajerskie pytania „co wy w tym widzicie?” ? @top Dissection - The Somberlain |
I cos ode mnie.
Masz tu pare nutek ktore czasami zapuszczam:
X(Bardziej rockowe i metalowe: :dance: Nomy - Cocaine The Offspring - The Kids Aren't Alright Rise Against - Give It All System Of A Down - Chop Suey System Of A Down - Lonely Day Goldfinder - Open Your Eyer :DGdy sie nudze: Tunak Tunak Tun :faceoff: :oGdy zdaje sobie sprawe z zycia: Funky Polak - Pamietaj :flaga_pl: :cup:Gdy gram w tibie :mag: (podobnie jak w pierwszym punkcie): Nomy - Cocaine System Of A Down - Chop Suey :(Gdy jestem smutny (z pierwszego) System Of A Down - Lonely Day Gdy mam dola: Ide Spac! :angry: |
The Killers - Human
|
Apocalyptica & Sandra Nasic - Path
|
Slayer
megadeth children of bodom (zespoly ogolnie ;d) |
Battlestar: Galactica Season 4 Soundtrack
Metal Gear Solid 2 - Main Theme |
Cytuj:
@Topic Tool - Wing for Marie, Pt. 1 Tool - 10,000 Days (Wings, Pt.2) |
Kontrafakt - Mám piči
|
Quiet Riot - Bang Your Head (Metal Health)
Metal Health |
Cytuj:
P.S.:Nie chciałbym, żeby zrobił się tu flame, poprostu wyraziłem swoje zdumienie tym atakiem na Seeleesee, jako że nie zrobił nic złego, a właściwie został sprowokowany przez Hakuoh`a. @topic Sean Paul - Temperature |
Cytuj:
Quiet Riot - Slick Black Cadillac Greatest Hits |
Dezerter - Burdel
Klasyki, czyli stary dobry punk. ;p "Mamo, tato! Mozg mam jakis opuchniety, jestem chyba p*#^&@$*%^$y! \m/, |
@Argen
No może przesadziłem, ale i tak zachował się jak panienka. @Topic The Crystal Method - High Roller |
Mad Sin - Sin Is Law
Psycho wraca do łask. |
@Thero
Miałem nie odpowiadać na obelgi, żeby nie wywołać prawdziwego flame… Ale człowieku, jaka ku*wa panienka?! Koleś jedzie po jednym ciekawszych (wg. mnie) zespołów (i nie mówię tego przez pryzmat utworu 40:1), a ja mam po prostu sobie siedzieć i nic nie robić? Jeśli dla Ciebie bronienie swoich poglądów (nooo albo ulubionych zespołów) to robienie z siebie „panienki” to trochę dziwny jesteś… By nie powiedzieć dosadniej: popier*olony : ) @top Hermh - Hairesis |
Cytuj:
Btw. Chętnie bym usłyszał, co fani widzą w Sabatonie, bo sam też tego zrozumieć nie mogę. @Topic Pink Floyd - Julia Dream. |
@up
To Ty chyba nie widziałeś dyskusji „panienek”. Po prostu jak mnie coś wku*wi to piszę co myślę, bez owijania w bawełne jak jakaś ciota. @top Vesania - Aesthesis |
Firma - Reprezentuje JP:cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |
|