![]() |
|
Imperator rapu padl ze 3 razy, w ogole niezly koles z niego XD Zrobil na charze full huntera, a jak tak dalej pojdzie to go zjedzie do rooka :o
|
Patrząc na tą Morgane wydaje mi sie że robi sie z tego Druga Furora xD Wszędzie PK Chyba że RC i NPNP mają tyle NooB Charów xDD Ale to nie zmienia Faktu że piękna rzez jest na Morganie xD8o
|
sathoz placek
|
Kto rano wstaje temu pan Bóg daje :) :evul::evul::evul::evul::evul:
|
ehh wyspac sie chlopaki nie dali :(
|
Cytuj:
huaehuae |
Cytuj:
|
brawo panowie
|
Seith Ty chyba zinterpretowales to po gejowsku "Kto rano wstaje temu pan Bóg(nie chce wiedziec co) daje"
Ustny Angielski doneeeeee 80 Promili xDDD |
Cytuj:
|
Osz Ty :PPPPP
|
tak to ja moge wracac ze szkoly ;)
lord sigr May 08 2008, 15:39:30 CEST Killed at Level 128 by Falan Lotek and by Bercik the Wolf |
Nawet Geografii pouczyc sie nie dadza....
|
Cytuj:
AHA chuj nas to ochodzi |
@up
NOM -.- |
Zikss po raz kolejny pokazał jaki jest fajny...
15:50 Aston'archer [59]: BUY SMALL STONES 15:50 Zikss [111]: ile cchesz ich kupic? 15:50 Aston'archer [59]: od ciebie jest raczej trudno 15:51 Zikss [111]: to sie jeb 15:51 Aston'archer [59]: bo boolem próbujesz wyjebac na kamienie a ziksem na pace 15:51 Aston'archer [59]: i wyjebane mam w ciebie szczylu 15:51 Zikss [111]: tak o jejku pedale 15:51 Zikss [111]: bendziesz mial wyjebane jak cie do*****e :cup::cup: http://www.2girls1cup.com/ :cup::cup: Z dedykacją dla Zikssa. Rządzisz ziąąą ! |
Cytuj:
|
Nice two, huh?
|
Cytuj:
to moze korki mi dasz na moja maturke?;p |
up plx.....
zero wazeliny plx chociaż tutaj nie...... Asslicker _/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |
|