![]() |
|
Cytuj:
ps jesli chcesz wytykac bledy to przed że sie tez daje przecinek :) |
lol,matka ci gadala z gmem? XD bez obrazy,ale smiesznie brzmi ;d
|
Cytuj:
|
szkapa nie pograzaj sie juz.. swoja droga chetnie zobacze odpowiedz na pytanie shootera
Nie Ferax.. ~ owner Zmychy! |
Cytuj:
i tak przez okolo 6-7 miechow sobie na*******al bot a mnie nie bylo az pewnego dnia przyszedl gm -.^ a ze ona jak siedzi na kompie to tez sobie cos tam robi to nawet nei widziala co tak naprawede bylo ;d szkapa No niestety mysle ze to bedzie w przyszlosci twoim problemem a no tak zapomnialem ty jestes zrywna szkapa .... napewno jak powiesz jakiejs dziewczynie ze masz 130msa wyexpionego za kase z allegro to ci da odrazu nie patrzac na inteligencje (a raczej jej brak) |
11 mlvl :PP
|
@Eth~
Cytuj:
Jestes idiota i sie tym z tym pogódź...:baby: @Szkapa Cytuj:
Your Butcher |
^^ 40 LvL GoGo 50 ;)
|
Cytuj:
|
Rybnik.
[znaki] [podwójne znaki] [potrójne znaki] |
Szkapa skończ pierdolić głupoty bo powoli się robi nudne i irytujące...
Jak Ci się nudzi idź na allegro i czekaj na lepsze oferty Pozdro! bez odbioru |
Cytuj:
@Zrebak Myslisz ze zakozaczysz jak walniesz 10 glupich tekstow typu "wow pro", "twoja stara", Zjiom, nubao itd. Dla mnie jestes byłes i bedziesz nub ; > @Scartex\/ <hahaha> zabraklo 4 opcji []Wejdz na allegro i zamów 3kk ?! |
Cytuj:
|
|
popieram scartexa we wszystkim co mowi o szkapie!
@tak, szkapa jest noobem pozdro dla dziecka allegro :* |
Szkapa za bardzo się wozisz... myślisz że masz trochę więcej pixeli niż jakiś 40 rp i że największa banda zjebanych dzieci na Neranie chciała Cię w tej gildi to jestes kozak ??
Mówisz ST to ST tamto ale nie zapomnij że wtedy nikt nie słyszał o Tobie ... 80 lv wbijałeś przeszło ROK a w górę do 135~ w kilka chwil a dlaczego ?? www.allegro.pl TYLE gdyby nie to nie wyszedłbyś z 100 więc przestań pierdolić jaki to jesteś fajny że należysz do gildi kretynów ... Myślę że większość potwierdzi tą wypowiedź. Jeżeli zgrywasz takiego samego koksa na RL-u to życzę wieluuuuuuu znajomych ;> Ps Nie zapomnij mi odpisać czy się spociłem pisząc tego posta k ? @Scartex Wyjebałem na cycki ahahaha xD |
Dobra, zostawcie juz go.
Jestescie tacy odwazni wypowiadajac swoje pogladay dlatego, ze wszyscy jedziecie na jedna osobe? Zalosne Jednynie Scartex byl na tyle odwazny zeby odezwac sie. Jakos wczesniej nigdy nie widzialam tyle postow na temat Szkapy. Nie jest on bez winy, ale bez przesady. Ma tez pozytywne cechy... Dlatego prosze o koniec wypowiedzi na jego temat xd |
http://images42.fotosik.pl/25/1761237e4aa6a3af.jpg
U tego pana się Szkapa zaopatrza. :) Jak nie wierzycie, to mogę screeny z msgami posłać :< @UP Szkapa jebał każdego, myślał, że będzie bez konsekwencji, więc nie pruj teraz, że Ci, co się odezwali, to kozaki, bo gdyby 1 osoba napisała to byłoby msg Szkapy 'Taaaaaaaaaaaaaaaak noobie :< ' albo 'Twoja stara' :) |
Cytuj:
Do reszty Tak to ja kozak allegro elo elo _/ |
Widzę że tutaj nie problem w tym co robi Szkapa tylko w tym że Scartexowi się w głowie podupiło jak był Retired :)
przykład : wbija z Sammosem na Singla "próbując" mnie trapnąć jednym m wallem na jednym demie - myślisz że ja to Maka ? - elo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |
|