![]() |
|
Ty Rybciu się nie śmiej ;D
A co do Ciebie Marsseel: To jakiej muzyki słucham nie wpływa na to, jak się ubieram. A co do sweterków, zostawie to bez komentarza. Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów. No dalej, jedźcie mnie jak się ubieram. Po 1. o gustach się nie dyskutuje ;) |
@Killuminati
skejt z twarza jak chomik vs. dres jedno lepsze od drugiego :O Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ps. nie chodzę ani w trampkach ani obcisłych koszuleczkach :(. |
Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.
|
Na jakiej podstawie tak twierdzisz.?
A ubiór..? Każdy ma(powinien.?) mieć swój styl, szacun true skate bez trampek ;x |
Cytuj:
A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia ;) @Gelt Trampki mi nie pasują ;< @edit down No i o to mi chodzi, bo takie coś nie jest miłe. I dla niektórych, mina była robiona pod wpływem chwili. |
Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.
@down Convers rox <3 |
A ja tam czasami noszę trampki! ^^ ; P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wnerwiają mnie osoby lansujące się trampkami z bazarku za 20 zł :d A tak, to full oldschool :d Killuminati, nie podoba mi się Twoja bluza, o. |
Cytuj:
Co do tych bluz, mam w klasie takiego jednego szaraczka, który jest chudy i niski. Ostatnio kupił sobie za dużą bluzę z kapturem na bazarze, nagle się zrobił wielki kox i jak tylko ją założy, "wiezie się" po szkole, jakby był nietykalny. Śmiech na sali. |
Wiem jak się pisze :-) "e" zjadło ^^ Wkurza mnie to, że te gwiazdki są po wewnętrznej stronie buta ;<
Musi wyglądać wręcz prześmiesznie ^^ |
Cytuj:
@Wszyscy: Jak zwykle same piękne mordy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Killuminati, mnie twoja uroda obchodzi tak samo jak ostatnie wybryki Wojewodzkiego w TV. Zamiast obrazac innych za powtarzanie jednego stylu, popatrz sie na siebie i pomysl czy nie robisz tego samego. Cytuj:
A nie wydaje mi sie ze jez skrzyzowany z kosiarka wyglada jak chomik, czyli teraz wiemy co ty myslisz ;-) A zreszta, czy nikt nie zauwazyl ze on tez obrazal inne osoby ubierajace sie inaczej niz on? |
Pokaż mi gdzie najechałem na osoby chodzące w trampkach ew. w dresach. Bo chyba coś sobie ubzdurałeś.
Napisalem: Nie jestem kolejną osobą w trampkach (miałem na myśli buty z bazaru za 10zł.) lub obcisłych koszulkach (odpowiedź na to, że nosze "za dużą" bluze). |
Killuminati, ale żeś minę doje*ał xD!
Ale i tak respect _/ |
Cytuj:
Ja mam (mialam) za 10zl i co ? A mi zal ludzi, ktorzy kupuja tramki za 100zl z pacyfka i anarchia i nie wiedza co te symbole znacza [ a znam takie]. Albo ktos mysli ze ma trampki za 150zl i jest elo i nikt mu nie podskoczy. To chyba malo wazne kto za ile kupi tylko wazne jest jak sie z tym odnosi. |
Ehh, nie chodzi mi o trampki jako o trampki, tylko raczej adidasy firmy "Air"*, lub jakieś naprawdę syfiaste podróbki. Takie wtrącenie na wypadek, gdyby ktoś znów uważał, że jeżdze po ludziach.
*nazwa brana z rozpędu:P |
Cytuj:
|
@Ville
Rany, to był tylko taki przykład xP @Chesterkaa Stare oldschoolowe trampy tez są fajne. Zalezy tylko jak się je nosi. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |
|