Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Killuminati 04-05-2008 00:22

Ty Rybciu się nie śmiej ;D

A co do Ciebie Marsseel:

To jakiej muzyki słucham nie wpływa na to, jak się ubieram. A co do sweterków, zostawie to bez komentarza. Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów.

No dalej, jedźcie mnie jak się ubieram.
Po 1. o gustach się nie dyskutuje ;)

Ville 04-05-2008 02:03

@Killuminati

skejt z twarza jak chomik vs. dres
jedno lepsze od drugiego :O

Cytuj:

Z kolei lekko przyduże sweterki są sweet.
ech to pokolenie metroseksualistow z wystrzyzonymi brwiami

Marsseel 04-05-2008 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 2037664)
ech to pokolenie metroseksualistow z wystrzyzonymi brwiami

A o takim nurcie jak 'grunge' słyszałeś ?
Cytuj:

Nie jestem poprostu kolejnym szarakiem chodzącym w trampkach i obcisłych koszuleczkach, których mnostwo na miescie. Zresztą, tak samo jak dresów.
Tak. Pewnie dlatego jesteś ultra alternatywnym i jedynym tru skate'em w mieście :D

ps. nie chodzę ani w trampkach ani obcisłych koszuleczkach :(.

Kajulec 04-05-2008 10:58

Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.

Gelt 04-05-2008 11:25

Na jakiej podstawie tak twierdzisz.?

A ubiór..? Każdy ma(powinien.?) mieć swój styl, szacun true skate bez trampek ;x

Killuminati 04-05-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 2037771)

Tak. Pewnie dlatego jesteś ultra alternatywnym i jedynym tru skate'em w mieście :D

ps. nie chodzę ani w trampkach ani obcisłych koszuleczkach :(.

Nie twierdzę, że jestem ultra tru "skate'em", poprostu mam swój styl. A to, jak ty sie ubierasz to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, i ja w to nie ingeruje.

A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia ;)

@Gelt
Trampki mi nie pasują ;<

@edit down
No i o to mi chodzi, bo takie coś nie jest miłe. I dla niektórych, mina była robiona pod wpływem chwili.

Gelt 04-05-2008 11:49

Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.

@down

Convers rox <3

Glamri 04-05-2008 13:46

A ja tam czasami noszę trampki! ^^ ; P

Johnny121 04-05-2008 14:04

Cytuj:

To chyba Ci co są za mało trv żeby być emo i mogą jedynie nienawidzić własnej osoby.

Cytuj:

Mroczne deskorolki w natarciu!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2037999)
Convers rox <3

\m/

Wnerwiają mnie osoby lansujące się trampkami z bazarku za 20 zł :d

A tak, to full oldschool :d

Killuminati, nie podoba mi się Twoja bluza, o.

Gogar 04-05-2008 14:19

Cytuj:

Convers rox <3

Converse.

Co do tych bluz, mam w klasie takiego jednego szaraczka, który jest chudy i niski. Ostatnio kupił sobie za dużą bluzę z kapturem na bazarze, nagle się zrobił wielki kox i jak tylko ją założy, "wiezie się" po szkole, jakby był nietykalny. Śmiech na sali.

Gelt 04-05-2008 14:35

Wiem jak się pisze :-) "e" zjadło ^^ Wkurza mnie to, że te gwiazdki są po wewnętrznej stronie buta ;<

Musi wyglądać wręcz prześmiesznie ^^

Voon 04-05-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 2038288)

Czyli jestem połowicznie zuy, bo mam takie trampki ale sie nie lansuje ;x

@Wszyscy:
Jak zwykle same piękne mordy.

Ville 04-05-2008 19:47

Cytuj:

Szczerze mowiac - nie. Ale poczytalem sobie na wikipedii i fajnych rzeczy sie dowiedzialem:
Cytuj:

Z grunge'em jest też związana swoista moda. W "klasycznym" wariancie cechuje się ona noszeniem starych, spranych jeansów (szczególnie czarnych), za dużych, bardzo luźnych, flanelowych koszul z podwiniętymi rękawami, zwykłych trampek, długich włosów, małych kolczyków w uszach i charakterystycznych, małych, spiczastych bródek.
Im dluzej sie patrze na ten cytat tym bardziej nie ma tam zadnego stwierdzenia o przyduzych sweterkach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 2037906)
Nie macie sie o co przy*******ac to komentujecie jego ubior. Wazniejsze jest to co ten czlowiek soba prezentuje, a z tego co jestem w stanie zauwazyc to jest inteligentniejszy od polowy tego forum.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 2037983)
A co do Ciebie Ville, czy według Ciebie 'uroda' ma wpływ na to, kim się jest? Bo ja myślę kurwa, że masz jakieś uprzedzenia ;)

Kajulec a czytales JEGO posty? Jak najezdza na osoby w obcislych koszulkach i osoby noszace dresy? Bo akuratnie ja mam w szafie i jedno i drugie. Poczulem sie obrazony i nie mialem zamiaru tak tego zostawiac.

Killuminati, mnie twoja uroda obchodzi tak samo jak ostatnie wybryki Wojewodzkiego w TV. Zamiast obrazac innych za powtarzanie jednego stylu, popatrz sie na siebie i pomysl czy nie robisz tego samego.

Cytuj:

Nie mamy (prawie) wpływu na urodę. Wiec mówienie, że ktoś wygląda jak skrzyżowanie jeża z kosiarką nie jest na miejscu.

Najwidoczniej ty tak myslisz, bo ja napisalem ze wyglada jak chomik.
A nie wydaje mi sie ze jez skrzyzowany z kosiarka wyglada jak chomik, czyli teraz wiemy co ty myslisz ;-)
A zreszta, czy nikt nie zauwazyl ze on tez obrazal inne osoby ubierajace sie inaczej niz on?

Killuminati 04-05-2008 21:35

Pokaż mi gdzie najechałem na osoby chodzące w trampkach ew. w dresach. Bo chyba coś sobie ubzdurałeś.

Napisalem:

Nie jestem kolejną osobą w trampkach (miałem na myśli buty z bazaru za 10zł.) lub obcisłych koszulkach (odpowiedź na to, że nosze "za dużą" bluze).

Emok 04-05-2008 21:46

Killuminati, ale żeś minę doje*ał xD!
Ale i tak respect _/

Chesterkaa 04-05-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 2038288)

A tak, to full oldschool :d

Ja mam (mialam) za 10zl i co ? A mi zal ludzi, ktorzy kupuja tramki za 100zl z pacyfka i anarchia i nie wiedza co te symbole znacza [ a znam takie]. Albo ktos mysli ze ma trampki za 150zl i jest elo i nikt mu nie podskoczy. To chyba malo wazne kto za ile kupi tylko wazne jest jak sie z tym odnosi.

Killuminati 04-05-2008 22:11

Ehh, nie chodzi mi o trampki jako o trampki, tylko raczej adidasy firmy "Air"*, lub jakieś naprawdę syfiaste podróbki. Takie wtrącenie na wypadek, gdyby ktoś znów uważał, że jeżdze po ludziach.

*nazwa brana z rozpędu:P

Johnny121 04-05-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 2039389)
Ja mam (mialam) za 10zl i co ? A mi zal ludzi, ktorzy kupuja tramki za 100zl z pacyfka i anarchia i nie wiedza co te symbole znacza [ a znam takie]. Albo ktos mysli ze ma trampki za 150zl i jest elo i nikt mu nie podskoczy. To chyba malo wazne kto za ile kupi tylko wazne jest jak sie z tym odnosi.

Napisałem wyraźnie - LANSUJĄ SIĘ.

Gelt 04-05-2008 22:43

@Ville
Rany, to był tylko taki przykład xP

@Chesterkaa
Stare oldschoolowe trampy tez są fajne. Zalezy tylko jak się je nosi.

Exodus 04-05-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 2039456)
Ehh, nie chodzi mi o trampki jako o trampki, tylko raczej adidasy firmy "Air"*, lub jakieś naprawdę syfiaste podróbki. Takie wtrącenie na wypadek, gdyby ktoś znów uważał, że jeżdze po ludziach.

*nazwa brana z rozpędu:P

Nie kazdy ma kase, zeby kupowac buty za 200-300 zl. Osobiscie wole juz takie "air" niz 'pletwy'.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.