![]() |
|
@up
Fajne eq xDD |
Cytuj:
Potwierdzam, Zajebiste :) |
AdVens
Blue Djin Quest:
http://img460.imageshack.us/img460/526/36673606zw5.png Lvl, 6 godzin ciezkiego babrania lopata w ziemi: http://img454.imageshack.us/img454/8885/beztytuuns8.png Podsumowanie: (Prosze patrzec na Mini Mape i sie nie smiac 8o Znajduja sie na niej wszystkie scaraby do wykopania w Ankh. SPIECIAL THANKS FOR [CHAR]Pishia[/CHAR]) http://img454.imageshack.us/img454/9619/88796567ao3.png @Edit Zapomnialem dodac ze te 2 Bp gfb + plate legi sa z Bottera, ktory siedzial nad rzeczka niedaleko krzaczka :]. Wykopalem 7 scarabow i Vuala. |
Na poczatek sry ze bez ss, ale nie mam ochoty expic.
Wczoraj bylo moje drugie podejscie do poi, ofc nie udane, taki juz moj fart. Zaplacilem kurwa 100k za patrzenie sie w telepory i blokanie respa,co prawda zostalo wykonane pare sealow ale niestety te ktore juz mam ;/, wiem ze moze, ze dla nie ktorych osob kwota, ktora stracilem nie jest zbyt wielka, ale jest jak jest, mam 70k w depo czyli jakies 4 dni na tombie. Poprostu poraz kolejny stracilem ochote do gry, 0 farta=0 loota co chwile konczy mi sie kasa i poddaje sie w pewnych momentach ale gdyby nie pomoc kolegow juz dawno bym zakonczyl gre (Stemi Riph, Pogromca loony ;*). Jak narazie mam rozwalana klawiature (wiadomo dlaczego)i chce zrobic sobie odpoczynek od Tibii:) @topic: Gratz lvl Stemi oraz innym dedow,lootow,advance itd. PS: Znowu net sie zjeb... |
nie mogles ich poprosic zeby zaczeli robic od tych ktorych nie masz?
jak padlem na poi z wowem to na nastepnym z kaninenem poporsilem zeby zaczeli od tych ktorych nie mam :) i zaczeli :P |
Cytuj:
No ale co oni beda sie przejmowac jakims 83 lvl spamujacym :Vemior and Pumin teraz!!!!:D PS: Moze thario zoorganizuje jakas next ekipe i zgodzi sie zebym nie placil :) |
|
Hmm na sniadanie... smiejecie sie z mojego eq ale nie wiem czego bo watpie zebyscie po hacku miali takie eq, pozatym expie na amazonkach bo nie mam kasy zeby expic gdzie indziej, po nastepne nie nosze calego eq gdyz zbieram loot i nie jest mi potrzebne na takie smieciarskie zamazonki,po jeszcze nstepne w depo mam reszte eq dziekuje i pozdrawiam
PS. falcor wracaj grac nie pierdolisz jak masz kase na 4 dni expienia to graj chociaz przez te 4 dni;] i gz wszystkim.pozdrawiam wszystkich oraz moje eq |
omlet super ssy :) az milo ogladac :) powaznie :)
|
Omlet, można wiedzieć jak dużo expa na AS wbijasz?? Może bym się wybrał, narazie sie troche boje ;p Dobije 50 i skocze. Tylko chciałbym wiedzieć ile expa tam wbijasz na te 3bp mfów :D
|
|
Cytuj:
|
elo demos
jak pamietasz nasze banshee ? gdzies ty sie wtedy podzial ? ja blokowalem pokoj krolowej bo zostalem sam z tym hammahe co podje*** mi loota z wrl . oczywiscie padlem - jak chcecie to dam wam filmik do momentu po sealach z wrl pozdro ps : ostrzegam uwazajcie na HAMMAHE ( jakis angol) kradnie loota , klamie ze run i mf nie ma , nie placi za skladki na ms :[ noob |
Omlet ma wyjebiste ssy, fajnie poobcinane, questy, hunty, looty i inne, raz cały ekran raz wycięte po prostu miodzio. Gz Omleciszu.
Btw. A kto cię tymi ancientami zaraził co? hiehie :D |
Gz ALL:) Cóż z Poi czasem tak bywa, to był mój 3 raz Xd
@Stemi Riph Easueahsueaheuasuehas Dobre to eq xd Pozdro |
@up no to ty chyba czytac nie umiesz. skad mam miec lepsze eq jak jestem po hacku? troche logiki skoro dopiero zaczolem grac to na start chyba nie bede mial mpa, g legow i 1111111111kk !! jak zarobie kupie lepsze -.-. Omlet zgadzam sie masz zajebiste ssy. pozdro dla wszystkich gz advow. dedow. lootow.i falcor wracaj bbo nudy jak pizda
|
Cytuj:
Thread - Keep going \o/ |
Cytuj:
ps AS na 40~ lvl to przegięcie, co 5 min. masz 99999999999x red hp ^^ |
@Stemi Riph
Nie bij:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |
|