![]() |
|
Cytuj:
Navoxiv pisałeś :] |
Hybrid jakbyś znalazł chwile czasu , spróbuj znaleśc coś na Sinid'a , on by dał wiele za namelocka , swego czasu pamiętam jak zrobił chara po pijaku , bodajże 2 dni pózniej dopiero sie skapnoł że zle napisał (miało byc Sin Id XD).
Wrazie pytań czy on faktycznie chce namelocka złap go w grze (jeśli masz taką możliwośc) napewno potwierdzi to co tutaj napisałem. pzdr. |
Znajdzcie cos naKonde xD Moze po Tajlandzku to przeklenstwo^^
|
Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu nadal to samo drążycie jeden i ten sam temat - jechanke po innych.... większosc jak zawsze udaje inteligentow, a reszta cały czas pierdzieli bzdury... nieliczni ktorych mozna na palcach jednej reki zliczyc gadają od rzeczy.... zmiencie płyte jak możecie :D
a co do strony to wygląda strasznie... gorzej ju nie mogli zrobic, przypomina mi jakąś okładke gry dla 7 latka, dzieciniada, kogo oni tam zatrudniaja do tego CipSoftu? no ale cóż wkońcu to niemcy :/ @Hybrid mam propozycje dla Ciebie Thorinka i innych tam "Tosiaków" :D ale lepiej na gg to obgadac, tylko daj znac kiedy jestes, bo nigdy nie wiem ;) |
Cytuj:
rotfl |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16697 inwazja na dara :P
|
Kilka postów wcześniej.......
Cytuj:
Cytuj:
@Arkus Zaxuhe, Xairax, Brat Thorina i Thorin graja na innym servie. Thorin mieszka dalej ze mną w pokoju al ena weekend jeździ do kumpli żeby normalnego neta mieć do gry a nie jak tu 1 kb/s... zrobił sorca juz 76 lvl w miecha i ostatnio wbił 1,6 mln w ciągu dnia.... Cytuj:
|
Cytuj:
Zaxuhe => Zaxuhe ^^ Twojego nicku nie znam ;P |
Cytuj:
Yqa, Yqe, Yqi, Yqo btw. są takie spoty, gdzie wystarczy coś obczaić i wbijasz tyle expa bez problemu.. i to bez blockera... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
jakby mnie interesowal tylko moj char to bym go expil? to bym nie opmagal krupnikowi i nie doszedl wo wojny, to bym doszedl do hwl jak mnie nuskei kilka razy osobiscie zapraszal? i wiele, wiele innych, ale wlasnie mam swoje zasady i dlatego jestem tu gdzie jestem, tobie sie podobac neio musza, to ja sie nimi kieruje a nie ty/wy. |
...
Hahah zasady ze opuszczasz wojne?
Wow, jakby tylko tobie Nuskei to proponowal ^^ hahaha, teraz bodajze jest new owner so stfu. Kondzie dawalem bursty ktore nie byly mi potrzebne, lizanie dupy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
a z nowym ownerem znam sie lepiej niz ty z ktorymkolwiek ;) a co maja zasady do puszczania wojny? nie mam zasady "nigdy nie opuszaj wojny" jesli o to ci biega :D ps: kochalem takie akcje: wpada taki raverton na d lair, widzi expiacego mnie, o dziwo nie wie ze ja polak i: rav: i hunt here ja: not really, i was first rav" leave i hunt i itp ze 3 x tak probowal, w koncu keidys nie wtrzymalem, wygarnalem mu op polsku ostro(jak poszukam to moze mam saved convo) i potem juz bylo "expisz? za ile konczysz?" :D i niestety twoj napisz na plecach protected by konda mnien ie przerazal :) |
Cytuj:
|
@up
wnioslo wnioslo, nigdy nie zapomne jak sfragowalismy Rainfangera czy aylithi ;)) a co do wyjscia z wojny to zostawiliscie mmm guildmates (qmpli?!) bez wyjscia odchodzac :<< poprostu skazaliscie nas na kleska:| |
Ehhhhh Ascario pierwszy Raz musze Ci przyznac racje. Zmieniłeś sie chyba albo mnnie polubiłeś (kto mnie nie lubi:P) ale nvm. W tym poscie napisałeś wiele mądrych rzeczy i chwała Ci za to. Gratuluje przejrzenia na oczy. Ciagle Ci to tłumaczyłem teraz do Ciebie doszło, mam nadzieje ze bedzie wam sie miło grało :). (pozdro) A Ty Wojtek dobrze wiesz że mogłeś sie spłacic tak samo jak Oni. TYlko ze oni mieli dosyc tego że od*******ali wszystko za konde i mieli racje teraz zostałeś w tym gównie i narzekasz.
A co do mojego fraga no coż byłem afk jak zrobiliscie mass loga i już byłem w trapie :P zdarza Sie ale to co konda wtedy zrobił swiadczy o jego głupocie. Może przybliże całą sytuacje , byłem na dragach w ank i strapował mnie rattzor z amazonem przybiegł konda i reszta co zrobił konda jak probowałem uciekac? Zaczał byc krupnika Ktory omało nie padł HAHAHAHAHA ale dobra to nieważne :P |
@up
szkoda ze nikt z poza hwl i znajomych tu nie moze sobie milo grac niestety :p ale co zrobic ludzie sie nie zmieniaja |
Cytuj:
tak jak ascario napisal, my walczylismy bo musielismy, i pokazalismy hcyba ze cos nie cos tez potrafimy, i nie mow o malym sd powerze bo takim wlasnie malym prawie dostalismy aylithie raz i raifangera zlozylismy. to ze aylithii wtedy nie zabilismy to lipa, ale ten atak wiele nam dal, zwlaszcza w wojnie "psychologicznej" ;) licza sie checi a kombinujac naprawde duzo mozna. przypominam ze wojna "trwala" od kwietnia, my dloszlismy pod koniec lipca. poza tym to wojna a nie wieczna deklaracja na jedna ze stron, byliosmy z konda tylko dlatego ze to zwiekszalo nasze szanse, i nikt tego nie ukrywal, nawet przed konda. to nie byl nasz "radosny wybor" w walce o wladze. mialem paru przyjaciol w hwl, ciagle uwazam ze 1 moze 2 mam, i mysle ze mimo ze iwelu z nich nienawidzi moich postow i tego jak gram(staje przeciw nim, krytykuje itp) to pare osob wciaz mnie szanuje. |
Cytuj:
@Tharrin Tak, maly sd powah + podejscie pl do wojny "ehs ja mam rl life i nie bede go wastowal na tibie" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |
|