![]() |
|
Cytuj:
MieChO_SlaiT moze i anonimowy ale mowi to co bylo/jest a nie x glupoty tak jak ty adde bo o niczym nie wiesz dlatego ze nawet ich vt nie masz :D po za tym jakbys mial to swoim pro 80 najtem bys za duzo nie zrobil stfu |
Cytuj:
|
09:10 Morgis Belmondo [23]: dzis była war był ktos z was?
Był war, jesli tak to prosze o wyniki! |
Do, wszystkich pajaców UP
To, była tylko przenośnia. |
Cytuj:
@Walyus18 13-3? dla psow |
czy to takie trudne wejsc na forum tibia.com ...?
dla leniwych Aureas Finest Ramievoh Tealistyne Iros Jaba Shre Yokonzu Lomelia Xydrus Deltarius Raxell Harythoria Wollt Heliandar Mixor Korkeror Artzothar Aftermath Sinister Serpent Zeri Nova Linglifer byloby wiecej ale coz polowa od NS nie wbila nawet pz :S |
byloby wiecej ale coz polowa od NS nie wbila nawet pz
hmm... Zupełnie jak ty do tej pory |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Yyyy no wlasnie :S na kazdym open mam jakies fragi ^^ nie zawsze na mainach ale nooby tez sie licza ^^ a na filmiku wszystko widac :)) jak lacznie okolo 8 osob pdczas gdy sa bici wbijaja sie do depo o.O + kilku poszlo na bless :)
|
@Sesef
Nadal masz jakieś chęci do montowania filmu? I tak btw, czym nagrywasz ? HyperCam? Niewiem jak u Ciebie ale u mnie 2x za szybko nagrywa, poradziłbyś coś? @Filmik Gz :] |
Cytuj:
Jak ktos wyzej napisal przechodzicie ze strony na strone a i tak nikt was nie szanuje i nie bedzie |
Chomsky_91
Oszukuj się dalej i żyj w tej błogiej nieświadomości :baby: |
Tu znajdował się jakże wysublimowany i pełny poetyckości opis, którego moderator jadnak nie potrafil docenić.
|
Cytuj:
@Repri i co myslisz ze to smieszne bylo ? co ma rl life do tibi ? moze byc jaki chce a jak ci sie to nie podoba to nie komentuj ... lepiej popatrz na siebie bo cos ci sie w glowke zrobilo ~~ @Sugg kim ty czleku jestes ? next forum fajter z 60 lvl ? pff @IMUS SSSSSSIOOOOOOOMMMMMMM !! ale jestes boski prawie jak enriqe ... dlaczego tak uciekales do dp ? "panika gejming " ? 2 osoby cie prawie ubily a najwiecej walczysz na tym forum Ps. nie gram w tibie takze darujcie sobie zbednych komentarzy :) |
Przynajmniej smiesznego Modka nam dali ; D
Swoja droga to forum bez wulgaryzmow i wieszania ch*jow na Elomie nie jest juz takie fajne :( A zbanowany Elom to juz nie taka frajda :/ |
cos tam sie działo,fragów nie chce mi sie wypisywwac i nie wiem kto wygrał
powiem tyle ze [CHAR]Julia deathblade[/CHAR] %%% dzia,laja |
Cytuj:
Ta widziałem go dzisiaj biegał w środku swoich i sie nie wychylał że tak to delikatnie ujmę. to już hamer lepiej sie zachowywał. a co do fragów to chyba jak ns ucieka zaczyna wragowaćB) Oj nata swojego kolegę z cs obrażasz :( PS. IM CIVLAR |
zalezy ktory owner na opence jest :) daj nick steam albo cos w tym stylu ? ;p
|
|
ns
Julia Deathblade x2 Ramievoh Tealistyne Shre Angers Princes Armand Hardbone Beldare Civlar Croth Cader Dektral Fabizz Henkie El'Bagus Iros jaba Lomelia Natalon Uriki Tasanuki Skuriz Cervik x2 Deltarius Elverion Guide Assein Brachy pelma Hynd Hynd Skywalker Bits Uncle krakan Wayon Gotin Armand Hardbone Zuwar Deathwish Ankerus Pela'ko Evil Dyon Raahy Vichy Nouveay Harythoria Araidon Pebles Corletto Quartzer filmik http://www.***********.com/243257627.html speedy ofc ;> No to KONIEC wojny na jakiś czas ;) |
Bo dzis bylem na Meji Lees ^^ tam mnie wyszukasz na przodzie ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja obstawiam hmmm 2tyg B)
|
2 tygodnie mówisz...
To se poexpimy 2 tygodnie i znowu to samo. PACC już w drodze ;> |
"kom bak" kiedy mozna expic ? pff
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PACC mi się skończył 3 dni temu dla Waszej informacji.A żeby teraz niektórzy mogli expić jest troche mojego wkładu więc jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja lubię human hunty ;) co prawda exp nędzny ale loot zajebisty :)
robić pacca jak wygraliśmy... nie szkoda Ci kasy na pacca? sypniesz nam z pół banieczki za to, że walczyliśmy abyś Ty mógł poexpić i będzie gitarka ;) (ps. ale ja tego forum nie lubię :D) |
Ale się głupio chwalisz na forum, że masz kolegów. lol
|
Cytuj:
|
@Suggesix
Czy chodzi ci o tych rl Sirom Edora And Meliah? |
hahah ;D Kidler ujeb go dla zasady co on se myśli :D :D
|
ooo kolejny pies adde
probujesz polizac dupe kidlerowi??? w tej twojej malej glowce ukociło ci sie ze moze jak wylizesz kidlerowi to cie do gildi przyjma??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |
|