![]() |
|
a najebac ci to poweidz cos ciekawego a nie "zamulacie" nobku
oco tam eneris poszlo ? niezly ten system war |
a co ma mefo do tych szwedow i kto kogo leje bo nie w temacie?
|
szwedzi nic nie mieli wspólnego z tą akcją, wszytko zaczą mefo, doszedł do noctum i chciał mnie wyjebać z dragów, nie chciałem wyjśc to zawołał nowych kolegów.
--- Eneris dodał 1 minut i 54 sekund później --- Najlepsze kwiatki z nowego pvp: * jak jestes w zadeklarowanej wojnie, to nawet jak przeciwnik Cie atakuje, automatycznie masz PZ'ta * koniec atakowania z jednego sqma, moze atakowac tylko pierwsza postac * zdobywanie expa za zabicie na pvp enfo USUNIETE! * na enfo dodane aole i blessy czyli enfo teraz jak servery pvp przed upem dobrze kminie? |
mniejszy exhaust, zero unjustow
|
to teraz bedzie strach wyjsc z depo nawet na sekundke ;d
|
Cytuj:
mefo ma nowych kolegow hmm a moze to nie mefo tylko ktos kto na shice gra.. :P mefo i noctum cos mi sie nie chce wierzyc ;P Moze troszke uczciwiej sie zrobi na wojnach skoro ze stacka nie mozna bic to ludzie bedą ich uzywac juz tylko do defensywy a nie do ofensywy i nie bedzie wbiegania na stacki z combobotem i wyrzynania na slepo ludzi :) |
Cytuj:
// http://www.youtube.com/watch?v=0Qwe3gpvH_w |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze po prostu ludzie stamtad bardziej umiejetnie wciskaja hotkeye :)? |
Cytuj:
|
nie nie trzeba moi ludzie juz do ciebie jada :D
--- Trol'Trol dodał 0 minut i 36 sekund później --- Cytuj:
no na enfo jest mniejszy exhaust ale czy na pvp bedzie ?? chyba nie |
Witam Serdecznie .. :]
Niedlugo nadchodzi uptade i zapraszam wszystkich graczy na Aurea rozpoczyna sie bardzo ciekawa wojna czym wiecej ludzi tym lepiej :)B)B) |
|
czytalem o tym waszce g. niezly koles z niego jakies teledyski z maczetami ma czy cos i pod wiezieniem z ktorego wyszedl ;d
|
Cytuj:
imho zapraszać na serwer może ktoś kto się "liczy" a nie pionek co liże komu się tylko da żeby nie oberwać po łapkach :baby: "trzeba mieć to wyczucie" |
Wbijac na Aurea bo te jebane swe po upie beda mieli chyba 200 osob :) bo duzo ludzi z new servow wbija do nich i przypalowo bedzie :]:):)
|
Każdy lize moi drodzy tylko jedni szwedom a inni polakom
|
heh i bedzie te mniejszze exusyesdsd
8 potkow typ lupka na raz ;d oj jak wy teraz takiego dogoto zlozycie ;d nawet bez sio trudno bedzie http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=175983 |
LovePa:
Daj mi przyklad kiedy ,,lizalem". A jesli nie wiesz to nie mow nic na moj tematB) |
Cytuj:
Czlowieku ty sobie kpisz? Walcz ramie w ramie ze smieciami takimi jak Vesz oraz inni hardkorowcy z wyboru z plugawego FAG'u nie wciagaj ludzi w wojne ktorej i tak nie wygracie bo nie potraficie sie ogarnac. Powodzonka w spiewaniu ''moj jest ten kawalek PeZeta''. Powodzenia w wojnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |
|