![]() |
|
Pomocy!!!
Gdzie mogę expić z 13levlem i 6 magic levelem? scale armor, dark helmet wand of dragonbreath???
|
Cytuj:
|
Help me:/
Witam;)
NIe wiem gdzie mam expić tak żeby zarobić na dobre uzbrojenie i chiałbym się dowiedzieć jakie uzbrojenie mam kupić, a więc mam druida na prawie 21lvl, (desert quest jeszcze nie wykonany:)) Eq: Noble armor, Plate legs, Dark helmet, Volanic rod, Guardian shield. P.s Jaki musze mieć lvl żeby wybrać się na draga druidem z blokerem i z kolegą sorkiem, oczywiscie na jakies pojedyncze expowisko dragow:P:P i gdzie najlepiej takie znaleść.;) :p |
Na guardach, senji, DC.
|
Cytuj:
Co do eq to noble armor nie nadaje sie dla druida (za ciezki), wiec albo zmien go na blue robe (jezeli cie stac) albo na plate armor. Lvl na dragi wystarczy ze masz taki jak teraz, jedynie musisz miec blokera i hmmy. |
Gdzie expić?
33 elite knight. Skills : 60/60 (NIE MÓWIĆ ŻEBYM SKILLOWAŁ -.-) |
Nie wiem który raz to pisze:
20 lvl pall 51/30 ( akt. skilluje ) nie wie gdzie expić :) |
Cytuj:
sfasfasffasf Gdzie expić? 33 elite knight. Skills : 60/60 (NIE MÓWIĆ ŻEBYM SKILLOWAŁ -.-) |
@up
sprobuj moze scarabow z 2handed |
@Zotemut
Dwuręczna broń, kilka bp uh(zależy na ile chcesz iść godzin:D) i elfy ;) |
Pytanko:P
No TO tak;p mam 20 knigha skile 60/59 i chce teraz dobic 25 levl lub 30 i dalej skilac zeby mi sie te skilowanie nieznudzilo:P i niewiem gdzie mam expic?;P <roty,dwarfy,soldy,amazonki,dk>?? co z tego bedzie najlepesze?? B)
|
a ja :baby: :baby: :baby: :baby: :
14 lvl - PACC Eq: Fs, Dark Helmet, P Legs, Draggy Shield, K Arm, 3 MLvl... Oczywiście chodzi o tereny dla PACC-ów! Czekam na odp. z góry thx. Down: 56/57 :] thx... |
@Wern
Polecam Ci roty w Venore (widziałem tam nawet 40 knight'a i mówił, że ma tu super exp:)), albo dwarfy/ dwarfy soldiery w Kazz:) @Articuno NIe wiem jakie masz skile więc moge tylko powiedzieć roty na Darashii:D, ale jeśli masz skile typu 65+/65+, to dwuręczna broń i Scaraby w Ankh:) Wszystko zależy od skilli;) |
Gdzie expić paladinem z 23 level, i 62 distance fighting? Jest PACC.
;> |
@up
Skaraby w cave'ach dobry exp, musisz uciekac i nie dac sie okrazyc :] Ps: Potren troche. Zotemut: Katedra w godzinach rannych :P lub soldy w kopalniach wg mnie. |
14 knight skille 56/57 mysle ze tomba z samymi ghulami byla by niezla
a co do palla tez tomba tylko ze mumie i ghule:) |
z takimi skilami to idz trenić :P
|
Cytuj:
60/60 skilz |
Cytuj:
|
Mam 15lv i skille 60/60 - gdzie mam expic i na czym? Probowalem soldy ale tam jest tyle ludu ze jak spotkam 2 soldy w ciagu 5min to jest cud...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |
|