![]() |
|
Cytuj:
|
Kochana Aurea :D PA blz
Zresztą to już nie długo nie mój problem będzie, tzn już nie jest ^^ http://img111.imageshack.us/img111/9...icostamke2.jpg |
niesamowite rzeczy, zeby polak polakowi wilkiem ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie wierze... dzien bez zadnego spamu:> az ja musze byc pierwszy zeby to uczcic:D:D hahraurhaurh
tak sie expi!:D haurah ale Ci ktorzy nie expia <hahhahahah> mogli by sie poklucic xD taka nuda nie jest fajna:P |
kiedys to fajnie Soulcrasher wytlumaczyl na tibia.com ale jestes z za glupi zeby to zrozumiec ... idz expic swoim paladynkim ! :)
|
^^ no zdarza sie a soulcrasher to wytlumaczyl juz raz ^^ life is brutal :(
"I'll be back in a while... ;)" I don't think so ^^ |
Cytuj:
Go to school idiot pzdr |
HAHAHA Sugg to taki kozak na forum a na rl to cipa :) BYKU POZDRO:]:):);)
|
Cytuj:
z ciebie nie lepszy anglik haha Go to school idiot pzdr :) |
Cytuj:
|
jaja spik inglisz very well wyyeeyu Dx madafaka
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ZdaŁeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
Jestemy z ciebie dumni, ze miales okaze pisac poprawke w II kl. pod. GZ
|
Tak to jest jak siedzi 24/7 przed Pc :>
|
Trzeba się zastanowic jak mozna bylo dopuscic do poprawki ;)
|
zdal podstawowke wieczorowo ;D
@up ten twoj avatar mnie wkruwia xD |
chodzi ci coś po ekranie ;)
|
chyba po to by wkurzyc slaita ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Tak późno odpowiedziałem bo mnie nie było, a czytając niektóre posty nie mogłem się powstrzymać od komentarza. I jeszcze jedno: ''Sugg'' odpuść sobie bo passów do suggesixa nigdy nie miałeś i mieć nie będziesz a wy tego dzieciaka nie słuchajcie. Cytuj:
|
Cytuj:
Upierdole Cie na tym sugesixie jak tylko sie wylonisz z depo. Lepiej zebym nie dowiedzial sie o twoim sorku bo sobie nim nie pograsz. |
Cytuj:
Używasz słowa ciul, dla mnie ciul to ty, bo zakładasz tu konta po to żeby mi coś napisać nie uzasadniając swojej wypowiedzi. I tak na przyszłość to pierdole twoje posty bo nie wiem kim jesteśB) |
|
hahahha
good job ^^ |
Cytuj:
Pozdro BRYNOW _/B) |
dUUki team co sie stalo ? oO :)
|
Stasko123456789 to Big Stas :) Lepiej? ci Byku?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widać, że jesteś debilem bo jakbys coś do mnie miał to byś na rl powiedział a nie przed monitorem pierdolił, że mnie w tibii zajebiesz. Szkoda mi niektórych osób z Brynowa takich jak ty. |
Cytuj:
Byku a jak ma cie stasko spotkac na rl?? jesli ty nie wychodzisz z domu?:> |
Może dlatego, że nie mieszkam na Brynowie, a nie dlatego, że z domu nie wychodze. Ja liże dupe każdemu na rl...komu? Zanim napiszesz komu to uzasadnij bo atakować bezsensu każdy potrafi.
|
Cytuj:
btw ZADEN KURWA DUUKI TEAM |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |
|